problema
![]() ![]() ![]() |
problema
vioara |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|||
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Este filtru de unica folosinta sau paharul decantor?Daca este paharul decantor incearca sa-l slabesti putin si apoi strange-l din nou,probabil nu ai strans bine paharelul si trage aer.Asta daca ai umblat de curand la el
This post has been edited by D-FENS: 14 Dec 2007, 12:39 |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
vioara |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 212 Joined: 1 November 07 From: Bucuresti ![]() |
eu ma referam la filtrul care este anaintea pompei de benzina, pentru ca este transparent si vedeam cum se umple sau scade benzina din el. am anteles ca ar trebui sa aibe benzina an el tot timpul
|
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
asta doar daca iti sunt bune pastilele din pompa de benzina.daca alea nu sunt bune, filtrul ramane gol.
|
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
vioara |
![]()
|
capacul +garniturile au fost schimbate acum 1 luna (de la pompa de benzina)
|
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
apollo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
pastilele acelea se afla in corpul din mijloc.sub capacul acela care-l despfaci cu cheia de 10.
acel corp il desfacin din acele o suruburi cu o surubelnita. chiar daca e nou, am intalnit si proaste. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
vioara |
![]()
|
si cum a-mi dau seama daca sant duse? nu prea ma pricep
|
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
apollo |
![]()
|
are un arc cu ceva rotund din textolit.
ori e arculetul acela detensionat, ori e crapat acel "capac" din textolit. oricum si arcul e reglat intr-un fel. cumpara alt corp.cauta la un magazin si ai sa-ti dai seama despre ce vorbesc.e 10 ron unul. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
mmi&g |
![]()
|
mmi&g Group: Members Posts: 290 Joined: 4 October 07 From: buc ![]() |
Clar pompa de benzina.35 ron una noua
|
--------------------
dacia
nova gt
1999 gt
- b 08 mmj
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Mai bine ai cauta unu turnata din plstic cum am si eu si nu mai ai probleme. Cauta la dezmembrari sigur gasesti la daciile din 98-99
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
vioara |
![]()
|
de ce ar fi mai buna cea din plastic?
|
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Debitul mare si nu se mai strica. Eu o am de 8 ani de zile pe masina si tot baga sportiv benzina
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
Mai greu la ele e amorsarea (nu au "coada"), se face numai din demaror.
|
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
djasu82 |
![]()
|
Da asa e bine punctat Liviu (nu au coada) de incarcat cnc carburatorului .
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
apollo |
![]()
|
QUOTE(djasu82 @ 18 Dec 2007, 14:38) ok.nu au coada. dar caburatoarele monocorp, degeaba au acele gaurele in capul lui? eu stiam ca pe acolo se toarna benzina care se duce direct in cnc.presupun ca aceste carburatoare au fost incercate prima si prima data pe tipul de pompa din plastic. |
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|
diaconuliviu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.569 Joined: 17 August 04 From: Space, the final frontiere ![]() |
![]() Nu, primele pompe au fost cu "codita" tocmai din cauza necesitatii amorsarilor dese (materiale slabe). Ori, sa scoti o "codita" pe criteriul "lasa ca toarna aia benzina prin gauri" e cam ca si cum ai spune "scoatem injectia de pe masini, revenim la carburatoare". Probabil au mers pe ideea "sa nu ramii in pana prostului". Exista o metoda mai "ortodoxa" de amorsare: intercalarea pe circuit a unei pompe de amorsare "balon". |
--------------------
Opel
Corsa
2001
- xx Universul si prostia sint infinite.
De a doua sint sigur. SSP,K! |
|
djasu82 |
![]()
|
Eu raman la ideea cu o pompa eletrica comandata de turatie cum sunt cele de la motociclete , am incercat o pompa de genul acesta.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
vioara |
![]()
|
s-a rezolvat.era de la surubul de pe capac care trebuia strans putin
|
--------------------
Renault
Clio 1.5
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 18:06 |