zgomote deranjante in spate
![]() ![]() ![]() |
zgomote deranjante in spate
ay08021 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- AG 46 KTY
|
|||
spiridon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 786 Joined: 5 May 05 From: Iasi ![]() |
Te uiti la prinderea amortizoarelor: la bucsa de jos de la punte vezi daca e deformata si la cele 2 bucse care prind partea superioara a telescopului de oala - o bucsa deasupra in portbagaj prinsa cu o saiba mare si perechea ei ce se vede pe sub aripa !
Ia un prieten sa mearga cu masina iar tu stai in portbagaj si asculti, pipai prinderea amortizoarelor si...te prinzi !!! |
--------------------
Dacia Supernova
- prima iubire, a inceput in...
2001
- IS- inginer - frezez si programez chei, repar telecomenzi, immo off 0741024494
|
|
ay08021 |
![]()
|
Multam' frumos. O sa incerc.
|
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- AG 46 KTY
|
|
ismokeyou |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 12 December 07 From: Bucharest ![]() |
Sau rulmentu' ...Se duce repede...nu cred ca e scump...
|
--------------------
Dacia
Solenza 1.9D
2004
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru zgomotele din portbagaj mai exista un topic !!!
![]() 1. Bagati centurile de siguranta in spate in tecile lor cand nu este nimeni pe bancheta din spate , renuntati la centura pentru pasagerul de pe centru ( ca oricum nu pot sta 3 pers , toti cu centurile puse , iar cea centrala nu face altceva decat sa zdrancane . 2. Dati bancheta la o parte si verificati ce aveti de zdranganit pe acolo ( surubele si altele ) , totodata mai strangeti acele suruburi de la centuri si de la tecile lor . 3. Strangeti suruburile de la spatarul banchetei cu pers pe bancheta ! 4. puneti distantiere intre placa de la hayon si hayon ( de cauciuc , sau chiar cheder ) 5.mocheta in portbagaj + insonorizare 6. ungere si verificare repartitor frana ! 7. prindere si verificare sistem de prindere roata de rezerva . 8. daca e liniste in masina vei observa singurel ce se intampla pe acolo si nu e nevoie sa omori pe nimeni in portbagaj ! ismokeyou : " Sau rulmentu' ...Se duce repede...nu cred ca e scump... " - sau tu esti in goana dupa posturi dupa cum observ si daca tu crezi ca rulmentul de la roata de pe spate in afara de un zgomot de rulaj ( gen uruit ) face si altceva gen troncanit , batai sau altele , atunci poate descoperi si alte rezolvari , precum sa ajungem si noi la 200 km/h cu o Solenza stock . ( asa cum ai reusit tu pe alte topicuri ) This post has been edited by marius80_eugen: 15 Dec 2007, 10:23 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ay08021 |
![]()
|
cred ca sunt telescoapele, pt ca acum a nins si a fost foarte frig, surpriza in masina liniste deplina. cand s-a incalzit afara, surpriza, au reaparut zgomotele. astept sa se mai incalzeasca si schimb telescoapele. are cineva vreo idee cat costa un telescop????
|
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- AG 46 KTY
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cam 110 ron . Sa nu iei pe gaz pe spate , recomand pe ulei , maxim mixte . Eu zic sa ungi capetele telescoapelor ( si sus is jos ) si repartitorul de frana pe spate !
Incearca si amortizoarele si vezi daca face ca broscuta Oac , atunci schimba-le ca e de rau , altfel mai lasa-le ca mai au viata in ele ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ay08021 |
![]()
|
am apasat 2 persoane pe portbagaj la masina si nu se aude nimic, si nu face precum barca, din ce am citit pe forum cred ca sunt bucsile de la telescop
|
--------------------
dacia
solenza
2003/clima
- AG 46 KTY
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Nu prea poti sa le schimbi , pentru ca acele bucsi vin odata cu tot amortizorul , desi lasa-le pana pica definitiv si apoi le schimbi ! Si eu vroiam sa le schimb acum un an si le-am amanat si acum sunt ok , nu mia fac nici un zgomot .
Trebuie sa ne obisnuim ca avem niste masini cu personalitate puternica ! ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:55 |