Voi fi Mos Craciun!, Cum ma port cu copiii?
![]() ![]() ![]() |
Voi fi Mos Craciun!, Cum ma port cu copiii?
Vlad Georgescu |
![]() ![]()
|
||
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 Athos, Porcos si Bairamis
|
|||
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
sa nu uiti sa treci si pe la mine
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
saracu copil
![]() ![]() ![]() si-a revenit? ![]() |
-------------------- fan VAG!
|
|
Charlton |
![]()
|
![]() ان سيارتي ك Group: Members Posts: 366 Joined: 18 February 05 From: Gugulania ![]() |
QUOTE(Vlad Georgescu @ 25 Dec 2007, 00:17) I did it. Am fost Mos Craciun!!!! A fost mult mai simplu decit ma asteptam, si mult mai misto. Am facut citeva repetitii, si a mers super-ok. Am fost la fel de emotionat ca si copilul. ![]() Si eu am fost, dar la mine s-au impartit darurile la 2 copilasi, partea mai haioasa a fost ca, a trebuit sa dau cadou si la pisicul casei (nu-mi plac pisicile), niste plicuri de carnita, si cu voce tare, sa ramana consemnat pe caseta am strigat: "Breckare (pisicul este c-am schilod) ti-a adus mosu' un doberman. ![]() Asta dupa ce s-au incheiate tratate de neagresiune cu pustani, sa fie cuminti si ascultatori, asta pe la ora 21, dupa care pe la 12 noaptea (dormeam) ma suna unul din parinti sa merg sa-i confisc jucariile la unul din copilasi, ca nu-i cuminte. ![]() This post has been edited by Charlton: 25 Dec 2007, 20:53 |
--------------------
Dacia Logan
Preferance
- CS-05-FUB
2005 / Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun. |
|
Vlad Georgescu |
![]() ![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Demential! Si? Ai confiscat cadoul copilului? Si eu am incheiat cu fetita tratate de neagresiune - am pus-o sa promita ca va fi mai cuminte la anul. A fost foarte surprinsa cind a auzit de la mine toate prostioarele (oricum marunte) pe care le-a facut de-a lungul anului. A facut o mutrita de genul "Uite ca mosul stie, nu mai primesc cadouri anul asta" Mi-a placut foarte mult. DEMENTIAL !!! Vreau sa fiu Mos si la anu'. Despre Mos Craciun (personajul istoric) - interesant, dar lung si cam arid: http://en.wikipedia.org/wiki/Saint_nicholas This post has been edited by Vlad Georgescu: 26 Dec 2007, 11:28 |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
- -
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 Athos, Porcos si Bairamis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 01:03 |