DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Despagubire Omniasig, refuz dauna totala + intarziere accept plata

Executron
post 29 Mar 2008, 20:23
Post #61

Membru fan UAP

Group: Members
From: Bucuresti

Nu stiu cat de relevant e ca are sau decontare directa. Ca idee am avut masina (Passat, CASCO BCR) intr-un service cu decontare directa cu BCR Asig si nu a merg deloc "smooth" cum ma asteptam.

In schimb am avut schimb 3 reparatii la Porsche Romania (reprezentanta). 2 pe CASCO Asirom si 1 pe RCA Unita. De fiecare data am achitat eu (facturi in intervalul 40-70 mil) si m-am dus spre decontare. De fiecare daca mi-am luat banii inapoi intr-o luna si la CASCO si la RCA.

Concluzia : Nu as fi atat de sigur ca merge asa de bine la service-urile cu decontare directa si nici ca merge f. rau la cere fara.

In general merge bine la service-urile pe care ti le "recomanda" agentul constatator. Dar cum am mai mentionat, din proprie experienta, acestea sunt service-uri slabe.

--------------------
VW Passat 1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic /// Dacia 1300 1974 Lux :)

"The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FILter
post 15 Apr 2008, 11:53
Post #62

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

La Generali mi-au dat in sila o lista de service-uri cu decontare directa si m-am dus si eu la cel mai apropiat agreat de Dacia. Nici cea mai mica problema n-am avut cu platile. Cand masina a fost gata aia mi-au dat drumul sa plec fara macar sa scoata factura ca au zis ca oricum se plateste fara probleme si n-au timp sa scoata facturi... venea pauza de masa. Cum se spune... dai un ban dar stai in fata. Factura era de aproape 6000 de lei, deci nu o vopsea de 500 de lei de care sa zici ca nu-i interesa.

--------------------
Dacia -X- 2000 toamna
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 21:58
Forum Renault