am luat amenda, dar am ras
![]() ![]() ![]() |
am luat amenda, dar am ras
don_racom |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Europa 4 lucruri il definesc pe barbat: casa, masina, sotia si pantofii.
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
De ce sa iti ia permisul, fratele meu?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
don_racom |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 5 June 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
am iesit pe interzis
cica aia e sanctiunea |
--------------------
DACIA
Solenza
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pot sa rad si eu? Dar vezi ca de tine...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pe sens unic ai voie sa mergi 50 m in marsarier.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
faza mai tare: Aseara prima ninsoare mai puternica in orasul galati.
Vad ca s-a depus zapada, zic hai sa mergem pe platoul de la McDonalds. M-am jucat vreo 20 min prin zapada....in jurul meu mai veneau si plecau si alte masini. Eu avand masina stricata am sunat un prieten si am fost cu masina lui. Fiind cu prietena, el a spus ca nu vrea sa se "joace". Cand m-am plictisit, am tot insistat pana cand s-a suit si el la volan (stiam cad de mult asteapta ![]() La 5 min a venit politia. Erau in momentu ala doar 2 masini: prietenul meu care facea niste derapaje si inca o masina oprita (motor oprit, lumini oprite). Politia a bagat girofarele. L-a luat pe prietenu meu: Amenda 2 pct pt nesemnalizarea schimbarii directiei de mers. Soferul celeilalte masini: Stationarea interzisa in parcarea de la McDonalds 2 pct. Scria clar in porcesul verbal parcarea mcdonalds. De cand e stationarea interzisa in parcare? =)) Oricum nu i-a afectat amenda, pt ca distractia a fost mult prea mare insa politisul a fost prea tare: stationarea interzisa in parcare. Din cate stiu eu acolo nici macar nu este drum public. Eu chiar am fost cu sora mea s-o invat cate ceva despre condus pe acel platou. |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
don_racom |
![]()
|
1. nu am stiut ca e sens unic, am intors si am iesit normal, ca tot omul.
2 stiu ca poti sa mergi 50 de metrii cu spatele pe sens unic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by don_racom: 7 Jan 2008, 22:26 |
--------------------
DACIA
Solenza
|
|
vijelie |
![]()
|
Ce jucarii mai au in meniul Happy Meal, copilasi?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Drifturi.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
fl7 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 19 June 06 From: Bucuresti ![]() |
don_racom
daca faci contestatie la PV se anuleaza din start pt. ca a gresit strada (cum ai zis tu) succes |
--------------------
Renault
Megane 4 Business
2018
|
|
Sony |
![]()
|
Poate el chiar vrea amenda. Ce te bagi tu?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() ![]() ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
vijelie |
![]()
|
Ma, v-a dat si ceva euforizante odata cu amenzile astea?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Sony |
![]()
|
Asa imi amintesc si eu.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
de cand se ia permisul pentru mers pe interzis ?
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
vijelie |
![]()
|
De ieri, nu citisi povestea omului?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
QUOTE(Sony @ 7 Jan 2008, 22:16) Uite tu stii asta, mai multi o stim, dar un militian a dezbatut problema asta cu vara-meu de ajunsese sa-l intrebe "pe permisul tau ca nu ai incalcat legea", asta dupa ce a mers inapoi vreo 10 metri pe sens unic. Pe alt var, l-a oprit in Bucuresti un militian sa-i dea amenda ca "n-a dat prioritate de dreapta cand era in sensul giratoriu". Incompetenta sau nesimtirea acestor indivizi e fara limite. Pana acum singura amenda pe care cica am luat-o, de nepurtare a centurii n-a venit nici acum acasa, desi au trecut 2 luni si militienii mi-au zis ca vine in maxim doua saptamani. Ei fiind cu radarul cred ca au mai prins pe unul care mergea ca descreieratu' si or fi zis sa taie pe amarasteanu' cu Dacia "d-aia veche" de pe lista lor, ca altfel nu-mi explic. Morala: Mai este si militieni de treaba, dar majoritatea nu. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Stiu, a luat-o pe o vecina un radar fix de la noi din oras si i-a venit dupa mai mult de 6 luni amenda acasa. Nu ma bucur, oricum mi-au destul de putin si m-am invatat minte. Si la de Dacie pun centura aia de doi lei chiar daca merg 100 de metri acum.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Stavreschi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 13 February 05 From: GALATI ![]() |
Am mai întrebat pe aici, dar nu a spus nimeni nimic !!!
DACĂ AI LUAT PUNCTE DE PENALITATE PENTRU CHESTII DIFERITE NU POT AFLA DE PE NET (DINTR-UN SITE AL POLIȚIEI !) CÂND LE-A TRECUT PERIOADA ACESTORA ??? Adică mai uită omul ce și cum și se mai poate controla, am întrebat doar, nu vreau prelegeri despre conduita exemplară pe care ar trebui să o am sau alte sfaturi despre legea care trebuie respectată.... |
--------------------
dacia Logan 1,6 l
GTI
- Gl xx xxx
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
pastreaza si tu amenda
![]() |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Eu zic sa ii faci contestatie daca a gresit strada, o sa castigi sigur! Orice PV scris gresit e supus pierzaniei parinte
![]() Nu se ia permisul pentru sens interzi... sau da? ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
nu se ia
se ia pentru mers pe contrasens dar asta e altceva |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
QUOTE(Merced @ 8 Jan 2008, 09:47) Stiu, a luat-o pe o vecina un radar fix de la noi din oras si i-a venit dupa mai mult de 6 luni amenda acasa. Nu ma bucur, oricum mi-au destul de putin si m-am invatat minte. Si la de Dacie pun centura aia de doi lei chiar daca merg 100 de metri acum. ![]() din cate stiu eu, daca amenda vine dupa mai mult de 6 luni de la data comiterii faptei, se prescrie si e nula de drept [o sa studiez maine regulamentu ca sa fiu sigur] |
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(don_racom @ 7 Jan 2008, 22:09) [...] ca am iesit, se pare, pe interzis. [...] care este sanctiunea, zice el. zic nu. suspendarea permisului. Ma, daca asa a zis gaboru', asa o fi ![]() QUOTE(bygy007 @ 8 Jan 2008, 00:06) din cite mai stiu eu ( dar poate ma insel) pot merge pe sens unic si 10 km dar cu conditia sa opresc dupa fiecare 50 de metri Da, totusi e de preferat sa nu pleci cu scartz, iti bate militianul obrazul ca-i faci viata grea ![]() ![]() QUOTE(just_dci @ 9 Jan 2008, 22:35) din cate stiu eu, daca amenda vine dupa mai mult de 6 luni de la data comiterii faptei, se prescrie si e nula de drept [o sa studiez maine regulamentu ca sa fiu sigur] E vorba de 6 luni data postei. Eu am luat o data teapa cu asta, nu stiam regulamentul si am platit pentru un radar pe Sincai. Se uitau fetele de la Candiano ca la urs la mine - Uite un prost in carne si oase, fii atenta fato ca misca! - fiindca pastrasem si plicul, trecuse aproape un an din momentul constatarii pana in momentul in care am primit plicul ![]() This post has been edited by adip: 9 Jan 2008, 23:32 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
radu_vasile59 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 16 August 07 ![]() |
Se ia permisul pentru mers pe contrasens. Daca tu ai intrat pe sens unic, in contra directiei data de sensul unic, nu ai intrat pe interzis, ci ai mers pe contrasens. Si nu trebuie sa mergi mai mult de 50 m sa fie gresit, ajunge si 1 m, adica sa fii pozitionat complet cu masina pe contrasens. Pentru ca se tine cont de faptul ca esti pe o banda destinata circulatiei in sens invers decat al tau.
Deci ce a zis nenea de la Melitzie este corect, se ia permisul . Ca te-a rezolvat mai finut e ok, ca nu s-a intamplat nimic, o amenda mica si gata. Poti fi gigel si sa o platesti, ca sa isi faca si omu ala norma, sau sa depui contestatie, ca nu ii bun PV, ca nu circulai pe unde scrie in PV cand s-a intamplat. This post has been edited by radu_vasile59: 11 Jan 2008, 16:55 |
--------------------
Renault x 2/Nissan
Kadjar/Captur/Patrol
2021 - 1.3 TCe / 2015 - 0.9 TCe / 2003 - 3.0 d Stupidity is not a handicap. It's a privilege.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Poate a pus intentionat alta strada, sa nu-ti ia permisul.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Sony |
![]()
|
Daaaa! Politistii sunt pasionati de joculete din astea care iti dezvolta intelectul.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:55 |