[Cumpar] caciula 100 % lana
![]() ![]() ![]() |
[Cumpar] caciula 100 % lana
dragoselu |
![]()
|
||
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu radem, cauta la bursa
![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
De ce nu ti-o impletesti tu?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Am eu una facuta acu 15 ani de mama.
Are si mot. O pun la bursa? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Vezi ca deja ai client.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu una...fara mot.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
Sony |
![]()
|
Niste chiloti de lana cu manecute unde pot gasi?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai tot pe la o babuta..
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Ocheste si tu un elev care are tacsu' oi, lasa-l corigent (ca nu-i asa de complicat la ce loaze aveti in Moinesti; nu pot vorbi romana, in fraceza nici atat
![]() ![]() Off topic. Vezi dragoselu, daca stateai la Comanesti si te duceai cu un vischi la director ( are rate la skoada pana in 2011) predai la o clasa de sam d'aia de testile cu multe fete. Si se-ndura vre-una sa-ti faca fes (sau macar motzu!), da' tu te-ai dus sa predai la muncipiu, na acu' umbla cu capu' gol! ![]() ![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
am eu una din blana de iepure cu atuograful lui ceausescu si cu urme de gloante
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai saracilor are la Levi's.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 16 Dec 2007, 20:31) Ocheste si tu un elev care are tacsu' oi, lasa-l corigent (ca nu-i asa de complicat la ce loaze aveti in Moinesti; nu pot vorbi romana, in fraceza nici atat ![]() ![]() Off topic. Vezi dragoselu, daca stateai la Comanesti si te duceai cu un vischi la director ( are rate la skoada pana in 2011) predai la o clasa de sam d'aia de testile cu multe fete. Si se-ndura vre-una sa-ti faca fes (sau macar motzu!), da' tu te-ai dus sa predai la muncipiu, na acu' umbla cu capu' gol! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
Sony |
![]()
|
Mai bine iti gasesti o eleva mai blanoasa.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Da cica astea's batrane sau schiope...
This post has been edited by tribunul: 17 Dec 2007, 14:00 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Oaia bătrână are lâna bună !
![]() Trebuie musai de oaie, de berbec nu e bună? This post has been edited by vi_escu: 17 Dec 2007, 22:45 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(vi_escu @ 17 Dec 2007, 23:43) Acuma cine o fi mai batran, eu sau dvs. ? ![]() ![]() ![]() ![]() 18 Dec 2007, 20:19: QUOTE(OAP @ 16 Dec 2007, 00:30) Nu radem, cauta la bursa ![]() ![]() S-a rezolvat: am dat comanda in America, am un prieten acolo si pana la urma am apelat la el, caciula costa 43 dolari, dar e din LANA-LANA! ![]() 18 Dec 2007, 20:19: QUOTE(Sony @ 16 Dec 2007, 12:35) Pentru ca nu stiu sa impletesc! 18 Dec 2007, 20:20: QUOTE($$ilvviu @ 16 Dec 2007, 13:04) Nu e cazul. This post has been edited by dragoselu: 18 Dec 2007, 19:20 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
43 dolari???? Din America???/
Pt banii astia gaseai o pensionara care-ti facea 2 bucati. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
OAP |
![]()
|
Si ii faceai si o bucurie de sarbatori, adica ii aduceai un ban in plus. Iarta-ma da mai cu ceva timp in urma cautai parteneri de drum sa impartiti costurile pana la galati si acuma-ti comanzi caciula in America....de 43 $
![]() |
--------------------
.
.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Bag sama` tot topicu` avea ca scop sa ne arate ca omul isi cumpara un fes de lana de la matUSA
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by bion: 18 Dec 2007, 20:01 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dragoselu |
![]()
|
QUOTE(OAP @ 18 Dec 2007, 20:44) Si ii faceai si o bucurie de sarbatori, adica ii aduceai un ban in plus. Iarta-ma da mai cu ceva timp in urma cautai parteneri de drum sa impartiti costurile pana la galati si acuma-ti comanzi caciula in America....de 43 $ ![]() Stimate coleg, Ideea era si este ca masina mea sa produca banuti, in timpul liber masina mea nu sta in garaj, nu as putea zice insa ca sunt un avid al banilor... Am dat comanda de asa ceva in ideea de a lua ceva bun, pentru mai multa vreme, sper si am toata increderea ca nu am frustrat pe nimeni cu pretul mare dat pe o caciula de lana groasa, buna si care sa ma tina multa vreme. Cu stima, D. 18 Dec 2007, 21:05: QUOTE(bion @ 18 Dec 2007, 21:00) Bag sama` tot topicu` avea ca scop sa ne arate ca omul isi cumpara un fes de lana de la matUSA ![]() ![]() ![]() ![]() Oameni buni, nu mai cobiti atata, facem din tantar armasar? Stiu ca mai sunt oameni pe daciaclub care mai aduc lucrusoare de prin strainatate, eu doar am cerut politicos o informatie, adica sa gasesc o caciula de lana. ![]() This post has been edited by dragoselu: 18 Dec 2007, 20:05 |
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Uite` aici pe net shopping http://www.e-look.ro/index.php?arhiva=1&a=138&ap=1
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
OAP |
![]()
|
@dragoselu: draga colega m-ai inteles gresit. Nu te-am acuzat de nimic, doar remarcam ca ai ales o cale alambicata sa iti cumperi ceva care cu siguranta gaseai si pe aici. Mai in gluma mai in serios sugestia mea de a ruga pe cineva sa iti impleteasca o caciula de lana cred ca era viabila pe bani mult mai putini Daca iti comandai o camera video acolo intelegeam, da o caciula pe care sigur vei gasi o eticheta cu "Made in China"...
|
--------------------
.
.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Acum cativa ani o amica de-a mea a primit niste tricouri de la o tipa din state. Cand s-a uitat pe eticheta a vazut: Made in Romania
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
Sony |
![]()
|
Da, bre, da' erau americane.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
OAP |
![]()
|
Prezervativul ala la ce-i bun?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Bioane, sper ca e extensibila caciula aia, nu ca ar fi nevoie la temperaturile lor, dar poate te prinde inghetul...
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
cand faci plaja sa, nu te oparesti la "treaba"
![]() This post has been edited by Alexu7: 19 Dec 2007, 17:19 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 11:17 |