sasiu de papuc cu caroserie de 1300, merge?
![]() ![]() ![]() |
sasiu de papuc cu caroserie de 1300, merge?
ciobelix |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
momentan nici una
-
-
|
|||
NokiaNokia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 19 May 07 From: Bucuresti,Militari-Politehnica ![]() |
In primul rand Dacia nu are sasiu are caroserie autoportanta.
Cat despre transmisia clasica adica (motor fata si punte motoare in spate) se poate face pe Dacia dar trebuie bani si o masina donatoare, cat despre 4x4 este Dacia Pick-up si faci un transplant de cutie,planetare,cardan si punte spate si podea. ![]() This post has been edited by NokiaNokia: 20 Dec 2007, 14:45 |
--------------------
Fan Dacia
1300
L "nu trage domn' Semaca, sant eu, Lascarica prietenu lu matale"
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.064 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Da? Și care e diferența dintre ele (șasiu - caroserie autoportantă)? :n00b:
This post has been edited by MyKe89: 20 Dec 2007, 14:45 |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
NokiaNokia |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 19 May 07 From: Bucuresti,Militari-Politehnica ![]() |
ȘASÍU, șasiuri, s.n. 1. Cadru rigid de rezistență care se montează pe osiile unui vehicul cu tracțiune mecanică și care susține caroseria. 2. Nume purtat de diferite tipuri de rame sau de cadre, întrebuințate în industrie, în legătoria de cărți, în tipografie etc. – Din fr. châssis.
Unele automobile au sasiu si caroserie adica pe sasiu se monteaza o caroserie, altele au caroserie autoportanta si nu au sasiu iar cadrul rigid pe care se monteaza osiile se numeste lonjeroane. In poze ai un sasiu si o caroserie autoportanta cel cu mov este sasiu si cu gri o caroserie autoportanta de dacia 1310. ![]() Sper ca ai inteles. This post has been edited by NokiaNokia: 20 Dec 2007, 15:09 Attached thumbnail(s) 262237966_e87ef644f8_o.jpg ( Size: 184.93k ) Number of downloads: 1283 Image002_178_.jpg ( Size: 37.47k ) Number of downloads: 1394 Image004_205_.jpg ( Size: 37.64k ) Number of downloads: 1295 |
--------------------
Fan Dacia
1300
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Aro are sasiu, Dacia nu, mai bine intrebai de montarea unei caroserii de Dacia pe sasiu de Aro 10, chiar exista asa ceva, a pus vizavi poze.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ciobelix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 20 December 07 ![]() |
merci mult pentru lamurire, si totusi mai am ceva intrebari, si parca nu as face alte topicuri ca sa ocup si alt spatiu:
1, cum e cu axa aia cu came defazata? adica cu ce e mai speciala? s-a mai pus intrebarea p-aici da' nu a raspuns nimeni. o sa revin si cu altele pe masura ce o sa mi le aduc aminte. multumesc inca o data stima, |
--------------------
momentan nici una
-
-
|
|
NokiaNokia |
![]()
|
pai cica.....stau mai mult supapele deschise....ceea ce inseamna mai multa benzina.......or sta ele deschise mai mult dar cand inchid tre sa inchida mult mai rapid
deci tre si niste arcuri mai tari la supape axa cu came iti modifica plaja de turatii urca mai mult in ture si...se simte si daca ai si o aprindere electronica este parfum |
--------------------
Fan Dacia
1300
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 14:38 |