[VAND] si montez capete chei, Pentru DSN,SLZ si Logan
![]() ![]() ![]() |
[VAND] si montez capete chei, Pentru DSN,SLZ si Logan
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
irontempest |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 28 January 08 From: Tulcea ![]() |
Cumpar si eu un capat de cheie de Logan daca nu mai sunt de Solenza. PM te rog la vascatl@yahoo.com !
|
--------------------
Dacia
Solenza
Confort 2004 -ai nevasta, ai prieteni,
-ai masina, ai necazuri. |
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
irontempest ai pm.
michou te sun sambata,posibil sa ne vedem in Bucuresti. |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
faddy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 29 March 08 From: Timisoara ![]() |
Doc !! Spune-mi te rog modalitatea de rezolvare... Locuiesc in Tm si drum pana la tine nu am acum ... Dar poate apelez la un coleg ce isi face drum .....
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1,4
2004
- TM-76-xxx
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
faddy ai pm.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
FotoGabi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 5 January 05 ![]() |
Vreau si eu pentru un prieten plasticul cu cele doua butoane pentru Logan,cat costa?Dar carcasa cu butoane?Multumesc! fotofilmdeva@yahoo.com
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- HD 06 KGA Toti care au un aparat foto se cred fotografi!!!
|
|
doctorasul |
![]()
|
FotoGabi ai pm.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
FotoGabi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 5 January 05 ![]() |
Vreau 2 buc. carcase de cheie pt. Logan cu butoane!Mersi
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.6
- HD 06 KGA Toti care au un aparat foto se cred fotografi!!!
|
|
doctorasul |
![]()
|
FotoGabi,trimite-mi adresa in pm.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
Snakee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 October 06 ![]() |
Salut, am nevoie de un UCE si 2 capete de chei simple, fara telecomenzi (inchidere pe ele), pt o DSN. Se poate inlocui vechiul UCE, care era fara radiofrecventa, cu unul nou, dar cu radiofrecventa, si in acelasi timp sa se pastreze vechile chei?eventual inlocuita memoria noului UCE cu cea veche, sau reprogramate cheile vechi, sau programat noul decodor cu vechile chei....Un sfat si-un pret....raman recunoscator. Bafta si multumesc.
|
--------------------
dacia
supernova
2003, europa
|
|
doctorasul |
![]()
|
Snakee ai pm.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
Snakee |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 18 October 06 ![]() |
Merci, am inteles....am nevoie de un UCE fara radiofrecventa atunci, sau de care dracu o fi. Cheile nu ma intereseaza, atata timp cat le pot reprograma pe ale mele, sau decodorul cel nou dupa ele...inchiderea o am separat...deci...nu-mi trebe chei cu butonele, luminite sau alte prostii. In tot cazul, merci de PM, eu nu-ti pot da rasp pe pm...deci tot aici...si ramane de intrebat in continuare: cat ma costa UCE_ul simplu, fara radiofrecv si fara chei...si daca mi-l poti trimite prin posta...si un numar de telefon,sa te pot deranja in voie...multumesc mult inca odata si mai astept un pm de la tine....eventual cu un nr de tel...
|
--------------------
dacia
supernova
2003, europa
|
|
doctorasul |
![]()
|
Snakee ai pm.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
mx_ady |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 6 June 08 From: Bistrita-N ![]() |
Am nevoie de doua chei de DSN daca trimit prin cineva un calc.bord de DSN altul decat cel de la masina se poate face ceva sau neaparat trebuie si calc.injectie sau mai sinplu ar fi sa-mi trimiti cheile si sa merg la servis cu cheile.Astept raspuns la PM.
|
--------------------
dacia supernova
confort
2003
|
|
doctorasul |
![]()
|
mx_ady ai pm.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Salutare Doctore,
tresa masa caroserie pentru un logan laureate 1.4 mpi poti sa gasesti? cand reusim sa ne intalnim si noi pentru cuiele de logan? nu poti sa trimiti prin posta? Multumesc |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
|
|
soriin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 19 November 08 ![]() |
Salut, am nevoie te rog de o cheie de logan (cu butoane), dar cum pot sa o activez, daca imi poti explica (am interfata si ddt 2000) poate colaboram, am multi aici in galati cu aceasta problema.
p.s. Loganul meu nu are cheie cu butoane, e cel simplu si de la tine am inteles ca se poate activa inca o cheie. Mersi mult. |
--------------------
renault
matiz
2002
- sb 78 prx
|
|
sizigy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 December 08 ![]() |
salut , te rog sa-mi spui cum si in cat timp poate ajunge in BV un set UCE decodor + capete chei simple (doar transponder) pt Dacia SN. Posibil sa am foarte curand nevoie.
astept o veste pe adresa vazabanga@yahoo.com. Multam' fain. |
--------------------
dacia
sn
2003
- bv 02 gzj
|
|
doctorasul |
![]()
|
sizigy nu am capete fara telecomanda.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
radu_sibiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 15 November 08 ![]() |
Doctore dami o solutie. nu imi recunoaste cheile la sn. am un sistem functional de solenza. cea mai buna solutie e sa le schimb adica sa pun de pe solenza pe SN sau sa fac chei la SN? Si la orivare din solutii vreau si indrumari practice ca doar tu esti actualul guru pe site.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 rapsodie
|
|
doctorasul |
![]()
|
Merg ambele cazuri,detalii in pm.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
sizigy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 December 08 ![]() |
multumesc oricum.
intre timp am descoperit "marele" defect ( contact imperfect conector cablu UCE ) Asta nu inseamna ca ma scuteste,la prima zi cu peste 0 grade, de o verificare a lipiturilor conectorului din placa. Rea amplasare in cazul SN .Usor de atins cu "bocancul", cablul relativ tensionat, iar asa cum am zarit prin poze,montajul electronic pare total neprotejat de intemperiile din masina,adica umezeala in mod special) ...deci, o investitie in produsele dvs, doctore, pt piese de rezerva in masina, ca la vechea Dacie, nu cred sa fie o gresita alegere. ![]() |
--------------------
dacia
sn
2003
- bv 02 gzj
|
|
Raressss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 December 08 ![]() |
sal am si eu o dacia solenza din 2003 (uce) si sunt din bacau. poti sa imi trimiti capetele de chei si uce si sa caut sa le montez eu prin bc?? si dak ai mai avea si o macara electrica stg fata ar fi perfect
![]() |
--------------------
dacia
Solenza
2003 Clima
|
|
doctorasul |
![]()
|
Da, se poate,ai detalii in pm.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
michou |
![]()
|
Salutare Doctore,
cand mai ai drum in bucuresti? am mare nevoie de cuiele faza 2 ma dispera zgomotele in habitaclu...Multumesc pentru raspuns. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
|
|
neoiulius |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 9 June 07 ![]() |
salut doctore!
acum cu euforia sarbatorilor am cam pierdut cheia cu inchidere centralizata de la logan si doresc sa stiu daca poti sa-mi faci alta cheie cu rf si care ar fi pretul . eu locuiesc in nordul moldovei si drum prin pitesti sa stii ca nu am pana la vara cand iau concediu. asa ca te rog daca ai alta solutie sa rezolvam problema pana atunci ar fi ok , caci de 2 zile de cand am pierdut cheia m-am saturat sa dau ture prin jurul masinii sa incui usile ![]() adresa mea de mess /mail este iulianzvanca@yahoo.com astepr raspunsul tau. ms mult deocamdata |
--------------------
logan abs plus
dacia
2007
- bt-52-liz
|
|
doctorasul |
![]()
|
neoiulius, o cheie cu telecomanda pentru Logan te costa 50ron.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
Vreau si eu un capat de cheie pt super nova cu telecomanda in el . Acum am alarma si am doua butoane pe telecomanda. Alarma este cenmax. Partea metalica si cipul de recunoastere il am. Cat ma costa afacerea?
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|
doctorasul |
![]()
|
uscatu83 fi mai explicit,la ce-ti foloseste capul de cheie?
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
meteor man |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 October 06 ![]() |
@ Doctorasul ti-am trimis mail cu problema care o am. Nu pot accesa PM. Scuze moderatorilor!
|
--------------------
DACIA
SOLENZA 1.9D
2003 AVANTAJE
- B 10 HGF
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 16:59 |