[VAND] si montez capete chei, Pentru DSN,SLZ si Logan
![]() ![]() ![]() |
[VAND] si montez capete chei, Pentru DSN,SLZ si Logan
neoiulius |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 9 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
logan abs plus
dacia
2007
- bt-52-liz
|
|||
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
neoiulius ai pm.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
uscatu83 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 390 Joined: 20 November 07 From: Turnu Magurele - Bucuresti ![]() |
Am un capat de plastic rupt la o cheie si daca tot iau unul vreau sa am telecomanda in cheie.
|
--------------------
Dacia
Super Nova cu Ac.
2001 Detinator de Super Nova cu Ac si rugina.
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
uscatu83 ai pm.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
mario_vladys |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 13 February 05 From: Buzau ![]() |
Ai cumva numai cauciucul cu butoanele de la cheia de logan?
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
- BUZAU Uneori vulturii pot zbura mai jos decat gainile.....
Dar gainile nu se pot inalta niciodata pana la nori.... |
|
doctorasul |
![]()
|
Am,o carcasa te costa 20ron.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
mario_vladys |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 13 February 05 From: Buzau ![]() |
trimite-mi si mie doua te rog!
Ai PM! |
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
|
doctorasul |
![]()
|
Esti rezolvat!.
This post has been edited by doctorasul: 6 Jan 2009, 17:24 |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
mario_vladys |
![]()
|
multumesc, le astept cu nerabdare!
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
|
cipry263 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 25 December 08 From: Iasi ![]() |
salut, deci am prima varianta de logan shi chei normale, m-ar interesa sa instalez inchidere centralizata si sa se deschida din cheie, se poate rezolva? si la ce pret?
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 ID: cipry263
|
|
doctorasul |
![]()
|
Se poate,ai pm cu informatile cerute.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
cipry263 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 25 December 08 From: Iasi ![]() |
nu iti pot raspunde tot pe pm ca nu am destule post-uri, asa ca iti scriu aici.... o sa ma uit sa vad ce serie e... masina e din 2006 dupa februarie oricum, ideea e ca as vrea inchidere ca la masinile astealalte pe cheia de contact care o folosesti la tot, nu cu telecomanda suplimentara sau altceva.........si cu drumul nu e problema ca prietena mea e din Pitesti. numai sa-mi lasi pe pm si un nr de tel si cand o sa ajung prin Pitesti sa te sun !! multumesc !
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
doctorasul |
![]()
|
Piesele care se schimba sunt cele din foto(fara conectori),te costa 200ron.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
Cosmin82cr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 December 07 ![]() |
am o sn 2001 si una din chei nu mai este recunoscuta de demaror
are un singur butocheie.jpg ( Size: 264.46k ) Number of downloads: 420 n(vezi poza) pe care este atat inchiderea cat si alarma intrebarea mea este daca o poti resofta sau ce poti sa-i faci sa mearga si cat ma costa |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima
|
|
cipry263 |
![]()
|
pai pana la urma cat ajunge total ? cu tot cu acei conectori cu tot....
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
doctorasul |
![]()
|
cipry263, 200ron te costa toata distractia,conectorii nu-ti sunt de folos,ii ai deja pe masina.
Cosmin82cr ai pm. |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
EM!L |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 22 October 08 ![]() |
Salut Doctore! Probabil că răspunsul va fi "nu", dar totuși m-am gândit că merită să întreb.
Am un Reno Scenic I, din 2003, cu o singură cheie, ce seamănă foarte mult cu cea de SRN (ca cele încercuite în poză). Mă poți ajuta în vreun fel cu ce-a de-a 2a cheie? Mulțumesc! cheie.JPG ( Size: 332.37k ) Number of downloads: 403 P.S. Nici eu nu pot răspunde/folosi PM-ul. |
--------------------
Reno
Scenic
2003 --------------------------------------
|
|
doctorasul |
![]()
|
EM!L ai pm.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
cristian_danielcristea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 January 09 From: Bucuresti ![]() |
Salut! Eu am o solenza scala din 2003 care are o singura cheie cu un buton. as vrea sa mi spui te rog cat ma costa sa imi mai faci o cheie si sa-mi schimbi si cipul care il citeste cand ii pun contactul cu alt cod sau ce o fi. Nu ma pricep la UCH UHT si alte chestii care le am citit mai sus! Daca imi poti da un numar de telefon sa vorbim mai usor sau pe messenger ti-as ramane recunoscator! Nici eu nu pot folosi PM-ul. Iti multumesc anticipat!
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- B-xx-CDC
|
|
doctorasul |
![]()
|
cristian_danielcristea ai pm cu datele de contact.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
cristian_danielcristea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 9 January 09 From: Bucuresti ![]() |
multumesc mult de tot!
|
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- B-xx-CDC
|
|
shumilica |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 December 06 ![]() |
Buna ziua!
As dori si o cheie pentru logan van 2007 (cea cu 2 butoane inchis/deschis). Cum se procedeaza si cat costa? Multumesc! This post has been edited by shumilica: 16 Jan 2009, 16:16 |
--------------------
Dacia
berlina
2001 1310
|
|
doctorasul |
![]()
|
shumilica,o cheie cu telecomanda te costa 50ron.De unde esti?.
This post has been edited by doctorasul: 16 Jan 2009, 16:20 |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
mario_vladys |
![]()
|
se mai aude ceva cu carcasele pentru buzau? multam
|
--------------------
DACIA
LOGAN LAUREATE 1.4
|
pattrick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 535 Joined: 20 July 08 From: BUCURESTI ![]() |
pe o solenza din 2004 cu uch fara inchidere centralizata daca vreau chei de logan cu rf?un pret?si ce operatiuni trebuiesc facute eventual?
|
--------------------
Vw
Golf
2003 2.0T
|
|
doctorasul |
![]()
|
pattrick,o cheie te costa 50 ron,daca uch-ul nu este conform te mai costa 100,uita-te si spune-mi ce reper are.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
pattrick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 535 Joined: 20 July 08 From: BUCURESTI ![]() |
de unde imi dau seama ce repere are:D?
18 Jan 2009, 20:38: un id de mess ca sa vb mai usor? This post has been edited by pattrick: 18 Jan 2009, 20:38 |
--------------------
Vw
Golf
2003 2.0T
|
|
doctorasul |
![]()
|
aristotel70
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
doctorasul |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
danono |
![]()
|
Ala care intreaba mult Group: Members Posts: 118 Joined: 12 December 07 From: Tg.Mures ![]() |
Am o Solenza Confort 2003 , 1.9D ...are o cheie simpla fara butoane si o cheie cu un buton ca in poza de mai sus (postarea 344) dar nu mai este recunoscuta de masina...Din cate imi dau seama din discutiile de mai sus masina ar avea UCE..Exista posibilitatea sa iau de la tine 2 chei cu telecomanda si daca da cat costa ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2019
- MS-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 16:49 |