[VAND] si montez capete chei, Pentru DSN,SLZ si Logan
![]() ![]() ![]() |
[VAND] si montez capete chei, Pentru DSN,SLZ si Logan
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
20ron carcasa cu butoane,cine doreste sa-mi lase datele in pm.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
B_28_URA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Salut, am un logan 1.6 MPI din 2005 am 2 chei, una cu inchidere (radiocomanda), cealalta fara. Acum vreo cateva zile, mi s-a stricat butucul de la usa si ca sa nu schimb toate cheile si butucurile, ma gandeam sa imi fac si a doua cheie tot cu inchidere. Am inteles ca tu ai putea sa ma ajunti. Singura problema ar fi ca nu am cum sa ajung in Pitesti. Si un pret estimativ; am inteles ca ar fi 50 RON. Multumesc anticipat.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition/1.6MPI, 90 CP.
- B 28 URA
|
|
doctorasul |
![]()
|
Membru imbatranit Group: Validating DaciaClub Posts: 1.603 Joined: 13 November 06 From: Pitesti ![]() |
B_28_URA o cheie te costa 50,ajung in Bucuresti sambata in jur de ora 15.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
B_28_URA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 4 June 05 From: Bucuresti ![]() |
In principiu, e perfect, dar ar fi bine sa imi lasi un nr de telefon, sa vb, in caz ca intervine ceva. Multumesc anticipat.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition/1.6MPI, 90 CP.
- B 28 URA
|
|
doctorasul |
![]()
|
Ai detalii in pm.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
doctorasul |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
doctorasul |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
doctorasul |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Salut.
Pentru SLZ Scala - din 2003 - cu UCE - si cu cheie cu un singur buton: - se poate pune inca o cheie ? (a treia) pe configuratia actuala? - daca nu... se poate inlocui UCE cu UCH ? Si va functiona la fel ? Pretul pentru fiecare varianta... daca se poate.... Multumesc anticipat. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
doctorasul |
![]()
|
i96nds ai detalii in pm.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
lancerEvo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 24 May 05 ![]() |
salut, eu am luat in toamna o cheie de la tine, de atunci n-am reusit sa o setez pt masina mea, in cluj nimeni nu stie, iar in pitesti n-am ajuns, daca cumva ajungi tu prin cluj sau stii o solutie let me know pls!
|
--------------------
Dacia
1300
- cj 06 cal
|
|
doni1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 March 09 ![]() |
doctorasule, cum te pot contacta?
am un logan ambition si am pierdut o cheie cu telecomanda. da-mi te rog un numar de contact sa stabilim detaliile, chiar sunt interesat sa potrivesc un drum la pitesti pentru asta, adresa mea de mail e culeapetre@yahoo.com. nu am posturi pana acum si nu pot comunica prin PM... |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- CT 92 PEC
|
|
doctorasul |
![]()
|
doni1 ai informatii in mail.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
Mario2114 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 11 January 09 From: HD ![]() |
sal!ma intereseaza carcasa de plastic de solenza inchis/deschis cat costa si daca imi poti timite prin curierat!!!ms
|
--------------------
Dacia
Sandero 1.4 mpi
2008
|
|
doctorasul |
![]()
|
Nu am carcase chei SLZ.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
doctorasul |
![]()
|
up
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
mihaims |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 April 09 ![]() |
Astăzi am reușit performața să pierd cheia cu butoane RF. Vreau să am setul de chei complet, dar să nu mai funcționeze cea piedută. Cum se procedează, ce se înlocuiește?
|
--------------------
Dacia
logan
2007 laureate plus
|
|
soryn_soryn |
![]()
|
![]() doar membru Group: Members Posts: 529 Joined: 25 February 09 From: Floresti Giurgiu ![]() |
pentru laguna 1,6 16 v din 99 se poate face inca o cheie?este acelasi pret?
This post has been edited by soryn_soryn: 3 Apr 2009, 19:56 |
--------------------
renault
laguna
1999/ph 2 1,6 16v
- gr 70 sor
|
|
doctorasul |
![]()
|
mihaims se inlocuieste cheia,cea pierduta nu va mai merge decat mecanic,contacteaza-ma dupa 12.04
soryn_soryn nu cred ca te pot ajuta,incearca la userul nicolae22. |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
nsix |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 March 09 ![]() |
am un logan ambiance din 2007 motorina fara nici o cheie cu radiofracventa si as vrea sa stiu daca se poate sa fac o cheie cu radio si cat ma costa. vb mai detaliat pe mail cand ajung in pitesti. nsix28@yahoo.com salutari
|
--------------------
Dacia
Logan
2007
- 85 MRO
|
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
As dori si eu , capatul de plastic simplu ( manerul ) de la cheia de logan fara butoanele de la I.C. , daca ai asa ceva, si un pret daca se poate .
Multumesc ! |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
adi77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 April 09 ![]() |
ma intereseaza o carcasa de plastic(cu cele 2 butoane) pentru Logan.cat costa si cum o primesc(sunt din timisoara).Sunt proaspat logat,si nu pot accesa PM.Va multumesc
|
--------------------
logan
laureate
2005
- tm 33 ajj
|
|
vasile.d1979 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 12 April 09 ![]() |
SALUT
Am cumparat un Logan 1.4 MPI PREFERANCE 2005 doar cu o singura cheie ( cea cu doua butoane pt. centralizta ) Ma intereseaza inca o cheie pentru ea. Daca se poate spuneti-mi si mie cum se poate sa luam legatura si ca la ce pret este |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005
- B-24-EFD
|
|
doctorasul |
![]()
|
vasile.d1979 posibil sa ajung sambata in Bucuresti,te costa 50ron o cheie cu telecomanda,insertul metalic il faci la un centru de copiat chei,daca ai drum prin Pitesti anunta-ma!
Carcasele chei Logan sunt 20ron,cei interesati sa-mi trimita adresa in pm sau mail. |
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
Florianmot |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 April 09 ![]() |
Pt Doctorasul. As dori sa va pot contacta telefonic in legatura cu un decodor ECE pt DSN Clima 2002. Nu mai functioneza in nici un fel. daca puteti să-mi dati nr. dvs de telefon va sunt recunascator. E-amail: florianmot@gmail.com
|
--------------------
dacia
supernova
2002 benzina
- tr 14 dmf
|
|
doctorasul |
![]()
|
Florianmot ai informatii pe mail.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
mihaims |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 April 09 ![]() |
Cum se procedeză să cumpăr o cheie cu butoane rf? Preț? mihaimsirbu_yahoo.com.
This post has been edited by mihaims: 15 Apr 2009, 12:22 |
--------------------
Dacia
logan
2007 laureate plus
|
|
doctorasul |
![]()
|
mihaims ai detalii pe mail.
|
--------------------
Dacia
Dacia
92
- ot
|
|
padre1704 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 30 January 09 From: tg frumos, iasi ![]() |
Pentru un Megane 1 din 99 se poate face o dublura la cheie? Nu am decat una si ma cam strange in spate. Cheia are un singur buton pe ea. un nr de telefon se poate?
|
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 16:44 |