Din nou despre taxa de prima inmatriculare, valoare, recuperare ...
![]() ![]() ![]() |
Din nou despre taxa de prima inmatriculare, valoare, recuperare ...
ionutctn |
![]()
|
||
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|||
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
nu stiu de ce tot va puneti problema asta pt ca intr-o emisiune la realitatea tv ministrul mediului a spus clar ca nu a ajuns nici un ban colectati prin intermediul taxei de prima inmatriculare!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
Norris_Chuck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 7 January 08 ![]() |
Tocmai citeam pe un alt topic de unu' care nu iese la dezapezit ca asa se facea pe vreme comunistilor si ca el sta in casa.Se pare ca avem tara care o meritam cu mentalitatea redusa la maxim.Domnilor , pe vremea comunistilor curatati strada pentru ca te fortau sa o faci , iar in democratie este normal sa cureti zapada din simnt civic si pentru ca ai o legatura cu ea.La noi prostia si nesimtirea domneste linistita....
|
--------------------
Dacia
Logan
MCV 2006 dCI
- B-54-XXX
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
fortati sau nu trotuarele erau curate. simt civic..hmm nu stiu cat exista. apoi sincer la ce taxe si impozite platim catre comunitatea locala as putea avea pretentia sa fie strazile ok iar iarna sa fie curatate alaturi de trotuare. apoi in cadrul fiecarei primarii exista un departament de ajutor social...acei oameni care primesc acel ajutor social ar trebui sa presteze o activitate pt acei bani! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Dupa parerea mea, in noua forma taxa asta de prima inmatriculare nu mai are nici o logica ... Cum protejezi mediul introducand rable in tara cand guvernul are "programul rabla"
![]() ![]() De ce nu fac EI in felul urmator: var. 1- pentru toate masinile aduse din afara care sunt mai fabricate dupa 2004 sa nu se plateasca nici o taxa iar pentru cele fabricate inainte de 2004 (indiferent de gradul de poluare) sa bage o taxa super mare ===> astfel vor intra in tara numai masini fabricatie recenta; var.2 - pentru toate masinile indiferent de anul de fabricatie dar care au minim EURO 4 taxa sa fie 0 EURO iar pentru restul taxa sa fie extraordinar de mare ==> astfel vor intra in tara numai masini nepoluante ceea ce "se doreste" de fapt si anume sa nu mai poluam tara. ![]() var.3 - sa ramana asa cum este ===> protejeaza si DACIA si mediul. var.4 - sa dea drumul la toate petardele din occident si sa devenim cimitirul Europei ==> s-a dus dreaq si mediu si DACIA. ( scuzati expresia mediu, vorba lui Prigoana ![]() ... ce ziceti? cum e mai bine? PS: Pentru ce platim ROVIGNETA??? ![]() ![]() This post has been edited by ionut.tanase: 10 Jan 2008, 14:18 |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Simt civic exista si pe vremea aia, eu dadeam la zapada nu scos de Partid ci de teama ca nu cumva mama sa-si rupa vreun picior din cauza comoditatii mele
![]() Simt civic exista si acum cand nu vreau sa alunec pe trotuar cu copilul in brate. Insa acum platesc o gramada de impozite si tot ce primesc este o ciorovaiala fara final despre cum sunt gestionati banii de catre niste clovni. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Norris_Chuck |
![]()
|
Mie mi se pare de bun simnt sa imi curat singur in jurul locuintei , sau in cazul unui bloc in jurul lui si parcare.Nu zic ca nu platesc impozite , insa as fi mult mai fericit sa stiu ca spitalele , gradinitele si scolile sunt dezapezite si nu exista pericole , insa la noi asteapta ori sa vina americanii , ori jandarmii ca de , jandarmii sunt multifuntionali.Nici acum nu pot sa uit imaginile in care jandarmii scoteau apa din curtile oamenilor , iar propietarii se uitau cu mainile in sold , sau erau la crasma.
Pentru mine acelasi lucru este si cu zapada , nimeni , dar absolut nimeni nu simnte nevoia sa isi curete aleia , sa isi duca gunoiul la tomberon , nu mai zic sa il si sorteze , sa curete scarile de bloc , etc. Lasa ca vine statul sa iti curete aleia de zapada.... |
--------------------
Dacia
Logan
MCV 2006 dCI
- B-54-XXX
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
EXACT ... dar o sa fie surprins garcea cand ma va opri si-l voi intreba pentru ce imi trebuie rovigneta
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce iti va comunica amenda, o sa ti se taie cheful de tango cu el
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 10 Jan 2008, 13:04) Eu am facut afirmatia pe baza urmatorul pasaj citit in articol: Si nu este vorba ca UE vrea sa scape de masinile SH doar de flori de mar, ea vrea sa scape de cele SH pentru ca cei care le detin sa-si cumpere una noua in schimb, ca sa dea de munca la muncitorii din fabricile de masini din Vest. Daca neamtu sta cu golful 3,4 in curte nu o sa-si cumpere o masina noua. El trebuie sa scape de masina aia si in nici un caz nu e mai ieftin sa o dea la topit. Pe pasajul acela ai perfecta dreptate, ma indoiesc insa de informatiile de acolo. Unii ziaristi chiar evita documentarea si corelarea faptelor cu bunul-simt. Astept cu nerabdare comunicatul oficial - am un feeling ca va fi o prostie majora, indiferent de partea in care se exagereaza. |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
S-o plateasca el, eu nu semnez nici un proces verbal pe tema asta cu garcea!
|
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
vijelie |
![]()
|
Si tu faci parte din Grupul Manechinelor Blonde care confunda semnatura de luare la cunostinta cu semnatura de acceptare?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Norris_Chuck, emigrarea e o solutie. Te apuci de acte pt. australia si eu te astept la aeroport in melbourne, cu v8-ul de 5700cmc, sa moara de oftica toate ecologizdele responsabile de ciordeala asta cu taxa
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
cf09dsm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 11 December 07 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
si totusi eu cat am de platit (taxa) la o laguna euro 3 moto 1900cmcubi din feb 2005???
|
--------------------
renault
laguna III
2008 1.5 dci navi
- CJ-90-DSM CF09DSM
|
|
Norris_Chuck |
![]()
|
QUOTE(adip @ 10 Jan 2008, 21:37) Norris_Chuck, emigrarea e o solutie. Te apuci de acte pt. australia si eu te astept la aeroport in melbourne, cu v8-ul de 5700cmc, sa moara de oftica toate ecologizdele responsabile de ciordeala asta cu taxa ![]() Nu zi de doua ori ca vin! Asa ca te rog sa nu uiti de promisiune ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
MCV 2006 dCI
- B-54-XXX
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Mate, m-a indexat deja google, cuvantul e dat, deci asa ramane. Ca n-o fi V8 ci doar V6, asta e, imi asum greseala
![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
am ramas putin in urma cu stirile despre taxa, am auzit azi in fuga la tv cum ca s-a schimbat denumirea si ca a crescut pt msinile noi
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Am si eu o intrebare. Taxa este valabila si pentru camioane?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Daca are peste 3,5t nu se plateste taxa
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Asa...si aspectul discriminare unde e? Adica masina sh inmatriculata RO si una adusa? Sa faca in primul rand taxa egala si la masinile inmatriculate in RO apoi sa umble unde vor... Problema lor insa e ca daca vor face asta se vor intampla niste lucruri printre care:
1.Cei cu masini decente (logan/clio/etc) care vor sa-si ia de ex...Citroen ![]() 2.Sigur vor iesi scandaluri...bine ca e ca in treaba aia, cainii urla caravana (taxa) trece!..Bine ca daca sunt si f. multi caini... ...etc... Oricum imi era scarba de ei..... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
daca voi mai intelegeti ceva din toata treaba asta cu taxa... va felicit, eu unul nu mai inteleg nimic
|
--------------------
/
/
/
|
|
vijelie |
![]()
|
E nevoie de bani la buget.
Ce e asa greu de inteles? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
ok e nevoie de la bani la buget asta-i clar ca lumina zilei
dar sa spui ca e taxa de mediu si apoi sa cresti de 4 ori taxa pt prima inmatriculare a masinilor euro 4... ![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(daciafan @ 14 Jan 2008, 15:09) daca voi mai intelegeti ceva din toata treaba asta cu taxa... va felicit, eu unul nu mai inteleg nimic hotnewsBugetul asigurarilor sociale va fi subventionat in 2008 si 2009 cu bani de la buget, a recunoscut luni Varujan Vosganian, ministrul Economiei si Finantelor. "In 2008 avem o subventie de 1,3 miliarde de lei, iar pentru 2009 avem in vedere un transfer de 5,9 miliarde de lei, aproximativ 1,5 miliarde de euro", a spus Vosganian, confirmand astfel criticile din 2007 privitoare la incapacitatea sistemului de a sustine o majorare a pensiilor. Mi se pare destul de clara una din posibilele destinatii ale banilor din taxa lui tariceanu, era clar ca jegurile de la guvern nu aveau cum sa scoata bani de pensii din cresterea economica ![]() This post has been edited by adip: 15 Jan 2008, 00:37 |
--------------------
*
*
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- daca au nevoie de bani la buget sa ia cate 1000 EUR de la dealerii de masini noi pentru fiecare masina vanduta... ups... am uitat... tocmai pe aia i protejeaza taxa...
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Esti chiar naiv daca tu crezi ca banii aiai ii iau de la dealer. Banii aia tot in pretul platit de client se vor regasi.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
http://www.automobiletv.ro/specialTaxes.php
acum chiar ca te incurajeaza sa iei masini cat mai vechi! nu cred ca e corect acest calcul! |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 05:59 |