DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Drum Satu Mare-Botosani, Variante de drum intre Satu Mare si Botosani

mirmih
post 9 Oct 2007, 11:33
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut,

Vreau sa vin in jur de 20 decembrie din Nyiregihaza in Botosani si analizez mai multe variante:
1. Satu Mare - Baia Mare - Viseu de Sus - Campulung -Gura Humorului - Suceava Botosani. Se poate merge prin Sighet in loc de Baia Mare?
2. SatuMare - Baia Mare - Bistrita - Vatra Dornei - ... -Botosani
3. Oradea - Cluj - Dej - .....Botosani.

Ma poate cineva ajuta cu informatii legate de starea drumului in special pe primele doua variante?

Multumesc

Mihai

This post has been edited by mirmih: 9 Oct 2007, 11:37

--------------------
Opel Corsa - FN-SM2580 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Ghidioneanu
post 10 Oct 2007, 17:41
Post #2

Membru autentic

From: IS

Nu stiu cum e drumul intre Satu-Mare si Sighet , dar de la Sighet pana la Iacobeni e bun si mai ales e liber . Daca de la Satu Mare la Baia Mare drumul e ca acum doi ani , mai bine vii prin Certeze-Sighet , e mai sigur si ai circa 480 km . Nu te sfatuiesc sa mergi prin Bistrita -Vatra Dornei , e drum in lucru cu 50 de semafoare si restrictii si in plus are 548 km .
Daca te hotarasti sa vii pe Oradea Cluj , sa treci prin Tg Mures-Sovata -Gheorghieni -Bicaz-Piatra Neamt -Roman , desi pe aici sunt peste 700 de km , pentru ca la coada lacului de la Bicaz se lucreaza la viaduct si e criminal , am stat in septembrie o ora sa pot trece podul ...
O solutie mai buna din punct de vedere al calitatii drumului cred ca e sa vii prin Ucraina .... icon_mrgreen.gif
S-a dat in folosinta M3 pana in Nyiregyhaza ?

--------------------
Ford Focus - IS-xx-xx 2007, 1,8 TDCI 115 cp
Că unde este multă înțelepciune este și multă amărăciune, și cel ce își înmulțește știința își sporește suferința.
Solomon
+
mirmih
post 16 Dec 2007, 16:41
Post #3

Membru incepator

Merci mult. Nu sunt sigur, dar cred ca da, s-a dat drumul pana in Nyiregyhaza. Cand vin incoace iti transmit rezultatul.

--------------------
Opel Corsa - FN-SM2580 2007
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 17:33
Forum Renault