Lumini bord, dosar secret
![]() ![]() ![]() |
Lumini bord, dosar secret
Marian66 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
|
||
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|||
djsorinel1984 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 5 June 08 ![]() |
deci eu nu am schimbat folia, ci am decolorat-o PE SPATE, pe cea de la turometru, iar cea de la vitezometru o lasi asa si schimbi ledurile(vezi ca sunt tip SMD) ca acolo sunt leduri. In rest ai becuri pe care le inlocuiesti cu leduri inseriate cu o rezistenta de 1kiloohm. bordul se desface usor, are 2 suruburi pe lateral- in dreptul usilor,dai cochiliile de la volan, jos si mai ai acolo doua pentru bord, tragi de el spre tine apoi ceasurile mai au vreo 4, le desfaci si pe alea si scoti ceasurile. vezi ca ceasurile au 3 mufe late sa nu le incurci.atetentie cand desfaci limbile sa scoti folia si grija mare la schimbarea becurilor cu leduri. SFAT: SA NU ATINGI ANSA PISTOLULUI DE AMBELE TERMINALE ALE UNUI LED CA SE ARDE. astept vesti de la tine....BAFTA!!!Foliile nu prea poti sa le faci albe pt ca nu-i un autocolant simplu, e mai gros e ca un plastic deci nu stiu de unde sa il iei...deci chestia pe calculator...nu cunosc...culoarea de suprafata iti va ramane aceeasi daca faci ca mine. cand e luminata se face albastru.
Geamul poate-l gasesti la dezmembrari pt ca stiplex transparent sa faci rost de la o firma de publicitate care face si firme luminoase, e greutz, apoi sa il tai asa cum trebuie ca forma...materialul e casant si se crapa repede...deci tu decizi...te astept cu vesti This post has been edited by djsorinel1984: 28 Jun 2009, 01:24 |
--------------------
VW
GOLF IV
BASIC 2000, 1.4 16V
- AG-84-SAL
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
multumesc! eu asta vreau sa-i fac, in afara de inelele alea, sa-l fac alb in loc de albastru. nu vreau sa schimb ledurile pt ca oricum raman galbene alea de la ventilator, casetofonu oricum e pe langa cu culorile, si sa nu iasa sorcova
![]() o sa vorbesc cu astia care fac serigrafie de prestige pt logan, poate ma ajuta cu un sfat, ceva week-endu viitor ma apuc sa mai retusez cate ceva pe afara, daca e vremea frumoasa ma apuc si de bord tot atunci |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 12:47 |