Lada Project C Sedan, pareri & comentarii
![]() ![]() ![]() |
Lada Project C Sedan, pareri & comentarii
radioman |
![]()
|
||
![]() membru D'ala mare Group: Members Posts: 378 Joined: 31 May 05 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Skoda Octavia 3
VW Polo V
2017/2019
- CT-xx-HIT [COLOR=red]Unii se nasc ca un 'original' și mor ca o "copie"..[/COLOR].
|
|||
Vanzatorul de Iluzii |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 398 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Sunt si ei oameni, asa ca se comporta ca atare (militienii).
Ca design, recunosc elemente de la Chevrolet (spate, volan), Ford (decupajele rotilor), Fiat (fata), VW (fante ventilatie bord). Poate ca este normal sa fie asa. O marca ieftina nu prea isi permite financiar sa fie originala sau novatoare, asa ca ... Per total cred ca va arata acceptabil de la distanta dar am indoieli privind calitatea finisajelor si a materialelor. Cu siguranta va fi comparabila cu Logan, nu de alta dar de unde sa scoata un pret mai mic decat din finisaje, materiale de interior, vopsea etc. Crede cineva ca un ABS costa mai putin doar pentru ca este cumparat de Dacia sau de Lada si de, sunt marci mai sarace? Tehnologia similara costa cam la fel indiferent de cumparator. This post has been edited by Vanzatorul de Iluzii: 31 Dec 2007, 11:49 |
-------------------- Tiida Tekna+ HB 1.5dCi 106 trapasi Warm Silver
Megane 2.2 Sedan Privilege 1.6i/112 Beige Poivre |
|
padual |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 295 Joined: 29 November 04 From: MANGALIA ![]() |
Cu siguranta daca se vrea a fi o implementare 'low cost' acest lucru se va vedea, si probabil cel mai evident va fi la interior. Imi aduc aminte ca la SIAB 07 eram la standul nissan si ma uitam la 350Z cu admiratie...cam salivam dupa el mai pe sleau...si m-a impresionat mult interiorul, si mi-am zis:"Ce marca tare si nissan astia...n-ai zice...nu ma asteptam". Trist a fost ca urmatoarea masina pe care mi-am oprit privirea a fost Tiida...in care m-am si urcat. Impactul a fost clar - ce e cu bordul asta, pai cum sa faca si d'aia si d'asta, n-are cum. Apoi ghici ce: m-am uitat la pretul Tiidei expuse si m-am lamurit
![]() |
--------------------
Daewoo | Ford
MATIZ 0.8l - 49cp | Focus 1.8l - 115cp
2006 E | 1999
- CT-89-PAD|TX-6273-TX Doamne ajuta!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 14:56 |