statii meteo, sfaturi
![]() ![]() ![]() |
statii meteo, sfaturi
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Uite, asa.
Foloseste gogu cu "semnalul radio DCF77" si ai sa vezi, ca mai sunt si altii care pot receptiona. This post has been edited by logan1.5dci: 19 Feb 2009, 16:08 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Mai eu acum cativa ani bun am testat asa ceva si nu functiona. Au mai incercat si alte cunostinte si la fel. Na, poate nu erau bune ceasurile noastre. Nu contest ce ziceti voi.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 19 Feb 2009, 14:09) Ba se poate. Cand iesi cu motoru' la o tura sau cu bicicleta, stii cam ce toale sa pui pe tine, daca bate vantul din fata sau nu, daca e groasa rau, sa stai dracu' acasa.In timp daca te uiti pe datele astea, incepi sa le interpretezi mult mai bine ca astia de la TV. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Am io unu d-asta de fo 5-6 ani si din prima zi s-a luat dupa neamt! E cam asa ca cel din foto, tot Or.Sci. si mere ok. La sensorul de afara se duc acumulatorii mai repede, cam la 2.5-3 luni da la asta din casa tin mai mult.
oregon-scientific-wireless-weather-station.JPG Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu mi-am luat asta, mi-a trebuit pentru umiditate, se regleaza ora singura, merge si manual in lipsa, eu i-am setat doat GMT+2, si chiar s-a sincronizat la fix, cu senzor exterior prin radio, si temperaturile vad ca le arata perfect, sper sa nu se decalibreze in timp.
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 69.49k ) Number of downloads: 660 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 08:20 |