Pe cine vreti antrenor la Nationala, Sa mai si votam
![]() ![]() ![]() |
Pe cine vreti antrenor la Nationala, Sa mai si votam
bogdan3l |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 4 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|||
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Adrian_Solenza |
![]()
|
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
Lucescu...
|
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
eu unul as dori sa vina zenga.a demonstrat la steaua si la national.nu poate contesta nimeni faptul ca face cele mai bune schimbari la pauza, steaua joaca mult mai bine decat cu piturca si chiar mai mereu fara cei mai buni jucatori
in aceasta ecuatie ar fi trebuit totusi sa intre si dan petrescu.este tanar dar il duce capul parerea mea |
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Hai ma..propuneti-ma pe mine si va iau pe toti secunzi cu 1000 euroi pe luna!
|
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
cum spunea Andrei...tot aia e!
mai bine sa ne gandim ce e facut mai eficient pentru nationala cu sfertul asta de milion la anul...sa nu incepeti cu idei de genul...teren,...ca Oprisan atat asteapta, a facut deja plaja pe National si va continua investitiile: palmieri pe pista de atletism si 2 piscine in spatele portilor. @propunerile voastre sunt asteptate dcu interes de conducerea federatiei la: paul@frf.ro This post has been edited by mil: 23 Nov 2004, 12:44 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ai sa rizi dar piscine sint de la 10.000 m cu obstacole
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
da?...pai atunci le pune jacuzzi
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Cica Lucescu a declinat oferta. Nu vine. Chiar daca i s-ar propune sa antreneze si echipa de club si nationala.
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Pai alde Nasu si gasca au facut oferte, numai la aia care stiau ca nu vin + Piturca, desemnat de acum 1 saptamina, antrenor la nationala.
Se vede treaba ca lectia Bechtel, EADS, Vinci, a invatat-o bine "Nasu" (posibil de la Iordanescu-PSD ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
"Noi i-am dorit, dar ei, vrajmasi, nu au vrut! Asa ca vi-l prezint pe X! Singurul castigator, om fara angajamente!" Nuuu??
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mache |
![]()
|
Nu merge, mai, Marty! Da cu "cașcheta" de pamant si sa mergem la altii. Ca astia nu ne vor!
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Eu v-as vrea, mai, dar nu prea va vrea Fane Cioaca, Boldici si Fane Iovan.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
pedrovl |
![]()
|
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
Mai fratilor , MIRCEA LUCESCU e prea domn pentru toparlanii de la federatie si are o mentalitate de invingator care nu prinde la perdantii nostrii din nationala care "nu vrea sa castige" . Ar fi interesant sa adunam voturile astea pe care le-ati propus pe forum si sa afle si boii din fruntea fotbalului, poate il conving pe Lucescu sa preia nationala.
oricum sa ne fereasca sfantu` sa vina iar Hagi ca ne-am neonorocit. Nu mai batem nici echipa Burkinei Faso! |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Interesant e ca Stoichita a strins dublul numarului de voturi fata de Hagi....
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 00:26 |