[VIDEO] CUM SE CONDUCE UN LOGAN DCI???, 2 tampitzi forjeaza un logan....
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] CUM SE CONDUCE UN LOGAN DCI???, 2 tampitzi forjeaza un logan....
LNG |
![]()
|
||
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
frustrarea, este un sentiment, omenesc pe care ma incearca si pe mine cateodata...
![]() @sefu_alx..cumva sunteti actorul principal din film?? |
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
io cred ca au testat frana de mana
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
valeriu ciprian |
![]()
|
![]() ascult orice parere Group: Members Posts: 352 Joined: 28 June 06 ![]() |
QUOTE(zax @ 26 Dec 2007, 23:33) Iar dumneavoastra domnu' valeriu ciprian, ce fel de reputatie meritati daca in loc sa va argumentati opiniile preferati sa dati minusuri la reputatie doar pentru faptul ca ati fost contrazis? Frumoasa ideea cu " ascult orice parere" de sub avatar... pacat ca nu e adevarata... Domnu' zax...minusurile le-am dat pentru jignirea din titlul acestui topic si pentru jignirile aduse in timpul topicului.Chiar daca cunosc persoana din film sa stiti ca nu aveam nici o obiectie daca nu se jignea...si vad ca moderatorii incita la jigniri in continuare. Ascult orice parere...dar ce tie nu-ti plce altuia nu-i face. This post has been edited by valeriu ciprian: 26 Dec 2007, 22:58 |
--------------------
dacia
Logan abs + 2007 1.5 dci / Laguna 3 2008 1.5 dci
.
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lng @ 27 Dec 2007, 00:45) Sper ca stii ca temperatura aia ce o vezi tu pe bord este cea a apei in chiulasa iar faptul ca a crescut un pic nu inseamna nimic... inainte ca toate componentele motorului prcum si uleiul sa ajunga la temperatura normala de lucru termostatul se deschide de vreo cateva ori... Dar nu despre asta discutam aici. Ce nu inteleg eu este ce aveti cu omul ca si-a forjat masina... mi-e imi convine ca a facut-o, m-am lamurit ca se poate si nu trebuie sa o fac cu a mea in cazul in care ma arde sa aflu daca se poate sau nu @valeriu ciprian: Sincer, acele minusuri date pe forum mi se par aproape ca o agresiune fizica in realitate... cred ca inainte de a sari la acele minusuri ar trebui sa incercati sa va argumentati opinia si sa le explicati cu calm celor care nu v-au inteles unde gresesc... faptul ca au o opinie gresita se poate datora grabei... aceasta se poate schimba prin argumente, nu prin minusuri anonime This post has been edited by zax: 26 Dec 2007, 23:07 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(valeriu ciprian @ 26 Dec 2007, 22:55) Domnu' zax...minusurile le-am dat pentru jignirea din titlul acestui topic si pentru jignirile aduse in timpul topicului Domnu' valeriu ciprian, da' Forum Bot ce v-a facut? Eu il cunosc personal, e un Bot de toata isprava. E drept ca o mai ia si el pe aratura uneori, dar oameni suntem, nu? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
LNG |
![]()
|
Bine atunci am sa trag pe dreapta, ridic capota si bag capu pe acolo sa vad daca frige, si atunci ii dau talpa nu ?
Mi se pare logic ca motorul s-a incalzit si are ungere cand vad 2 liniute la temperatura ... Si legat de Loganu ala, e vb de atitudine... nu-mi place sa vad atata bataie de joc, vad in fiecare zi si imi e sila, pur si simplu ... |
--------------------
-
-
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Din ce-mi aduc aminte, "actorul" este forumist si parca a povestit de ce a facut ceea ce a facut.
Pana la urma este masina lui si face ce vrea cu si din ea ![]() Cat despre" QUOTE(valeriu ciprian @ 26 Dec 2007, 20:02) Forum Bot ...nu stiu ce hram porti in forum...dar de la mine ai un minus...administratorii poate se sesizeaza. Forum Bot n-are nici o treaba cu supararea matale,minusul trebuie sa-l adresezi autorului,in speta domnului SebyAvrig ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(lng @ 27 Dec 2007, 01:03) Bine atunci am sa trag pe dreapta, ridic capota si bag capu pe acolo sa vad daca frige, si atunci ii dau talpa nu ? Foarte sarcastic dar am sa ignor asta... frige si la 60gr dar nu insemna ca e la parametri normali de lucru QUOTE(lng @ 27 Dec 2007, 01:03) Gresit... dar crezi ce vrei, e masina ta! QUOTE(lng @ 27 Dec 2007, 01:03) Si legat de Loganu ala, e vb de atitudine... nu-mi place sa vad atata bataie de joc, vad in fiecare zi si imi e sila, pur si simplu ... Nu inteleg unde e bataia de joc. S-a stricat un set de cauciucuri dar altceva? motorul e la 3-4000 de ture maxim... Sincer eu zic ca iti bazezi judecata pe aparente. This post has been edited by zax: 26 Dec 2007, 23:16 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
cristi_xp |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 500 Joined: 8 July 04 From: Timisoara ![]() |
a fost sters odata topicul asta...vad ca se continua iar...
|
--------------------
Dacia Logan Ambition
1,6 MPI
2005
- Neinmatriculata Vand axa cu came sport de logan /solenza / supernova .
|
|
LNG |
![]()
|
QUOTE(zax @ 26 Dec 2007, 23:14) Foarte sarcastic dar am sa ignor asta... frige si la 60gr dar nu insemna ca e la parametri normali de lucru Gresit... dar crezi ce vrei, e masina ta! Nu inteleg unde e bataia de joc. S-a stricat un set de cauciucuri dar altceva? motorul e la 3-4000 de ture maxim... Sincer eu zic ca iti bazezi judecata pe aparente. Uimeste-ma cu inteligenta ta, si spune-mi tu cum iti dai seama ca e la parametri normali de lucru? ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
zax |
![]()
|
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
LNG |
![]()
|
QUOTE(bobo77 @ 26 Dec 2007, 23:19) Asta e, discutiile deviaza .. Oricum 90% din ce s-a scris e offtopic, ar fi bine ca cineva sa stearga thread-ul asta. Si inca astept sfaturile lui zax(desi cred ca nici el habar nu are), legate de parametrii normali de lucru ai motorului dCi. This post has been edited by lng: 26 Dec 2007, 23:45 |
--------------------
-
-
-
|
|
zax |
![]()
|
QUOTE(lng @ 27 Dec 2007, 01:44) Si inca astept sfaturile lui zax(desi cred ca nici el habar nu are), legate de parametrii normali de lucru ai motorului dCi. Ai dreptate, nu stiu care sunt parametrii de lucru dar daca as vrea sa-i aflu i-as afla fara prea multa bataie de cap. Ceea ce iti spuneam este ca motorul ca un ansamblu nu ajunge la temperatura de 85gr chiar daca apa din chiulasa a ajuns acolo. Daca afara ai -10gr, chiar daca apa a ajuns la 80 uleiul si mare parte a componentelor motorului sunt inca la 0gr si asta va determina o ardere incompleta si o pierdere de lucru mecanic prin caldura mai mare decat in regimul normal. (valorile date sunt cu titlu de exemplu, nu trebuie luate ad-literam). Ca tot motorul sa ajunga la temperatura de lucru (care cred ca e 85gr) trebuie ca termostatul sa faca cateva cicluri de inchis-deschis, cicluri care la vechile dacii se puteau observa usor datorita racirii excesive a apei din blocul motor... tot la vechile dacii la care aveai indicator de presiune de ulei observai cand uleiul s-a incalzit deoarece presunea scadea. Asta este o explicatie de care ar trebui sa ti seama in cazul in care vrei, asa cum spui, sa iti protejezi motorul. Nu te oblig sa o crezi dar macar intereseaza-te daca e adevarat, inainte sa iti exprimi atat de violent parerile. LE: legat de exprimarea violenta poate ar trebui sa citesti ce i-am spus aici domnului valeriu ciprian. Dupa ce ai scris pe prima pagina a acestui topic am avut impresia ca ai aceeasi parere dar se pare ca e rau numai cand e impotriva ta. This post has been edited by zax: 27 Dec 2007, 00:32 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
QUOTE(ady85btz @ 27 Dec 2007, 00:04) Din ce-mi aduc aminte, "actorul" este forumist si parca a povestit de ce a facut ceea ce a facut. Pana la urma este masina lui si face ce vrea cu si din ea ![]() Cat despre" Forum Bot n-are nici o treaba cu supararea matale,minusul trebuie sa-l adresezi autorului,in speta domnului SebyAvrig ![]() Poate ne spune si noua astora mai nepriceputi (forum Bot sau SebyAvrig sau cine e in spatel;e acestui Forum Bot)de ce s-a mai postat o data acest filmulet daca si prima data s-a ajuns la discutii off-tipic si la neintelegeri. QUOTE(zax @ 27 Dec 2007, 01:26) LE: legat de exprimarea violenta poate ar trebui sa citesti ce i-am spus aici domnului valeriu ciprian. Dupa ce ai scris pe prima pagina a acestui topic am avut impresia ca ai aceeasi parere dar se pare ca e rau numai cand e impotriva ta. Domnu zax...dar vad ca pui la suflet tare de tot acele reputatii...Cum trebuia sa procedez?Mi-am spus parerea pe forum si am dat reputatia care am crezut-o eu de cuviinta.Cum altcumva mai puteam "sanctiona" abaterile de la regulament trecute cu vederea de moderatori?Poate trebuia sa folosesc aceleasi cuvinte jignitoare care au fost folosite pana acum ...nu? Ca fapt divers...ma lasa rece reputatia pe care am primit-o...fie pozitiva fie negativa. This post has been edited by valeriu ciprian: 27 Dec 2007, 05:57 |
--------------------
dacia
.
|
|
zax |
![]()
|
QUOTE(valeriu ciprian @ 27 Dec 2007, 07:55) Domnu zax...dar vad ca pui la suflet tare de tot acele reputatii...Cum trebuia sa procedez?Mi-am spus parerea pe forum si am dat reputatia care am crezut-o eu de cuviinta.Cum altcumva mai puteam "sanctiona" abaterile de la regulament trecute cu vederea de moderatori?Poate trebuia sa folosesc aceleasi cuvinte jignitoare care au fost folosite pana acum ...nu? Acel alineat la care va referiti era adresat lui lng si atat. Parerea mea e ca v-ati grabit cu reputatia in loc sa incercati sa va sustineti opinia si sa le explicati celorlalti unde gresesc. Din cauza acelei grabe au izbucnit certurile. Iar sebyAvrig, cel care a pus filmul nu a jignit cu nimic... Ca sa revenim la subiect si la motivul pentru care am intrat eu in aceasta discutie... Unii dintre voi ati jignit un om pentru faptul ca a ars niste cauciucuri... chiar vi se pare normal? |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Reprezentanti de vaza ai categoriei "conducator de logan". Needless 2 say more.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
valeriu ciprian |
![]()
|
QUOTE(zax @ 27 Dec 2007, 11:41) Iar sebyAvrig, cel care a pus filmul nu a jignit cu nimic... Ca sa revenim la subiect si la motivul pentru care am intrat eu in aceasta discutie... Unii dintre voi ati jignit un om pentru faptul ca a ars niste cauciucuri... chiar vi se pare normal? Da cine mama draq a pus titlul filmuletului? Si ca sa revenim la subiect...nu mi se pare normal sa fie jignita acea persoana dar mi se pare mormal sa arda niste cauciucuri...asta daca nu o sara Protectia Mediului This post has been edited by valeriu ciprian: 27 Dec 2007, 21:36 |
--------------------
dacia
.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si totusi cel care a postat filmuletul, de ce a pus la titlu' "2 tampitzi"?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
hai mai fratilor nu va mai certati. e craciunul... si legat de filmulet; nu comentez ca probabil voi lua minusuri anonime
![]() edit: si acum serios intreb: daca se deformeaza un pneu de la frana puternica asta ar fi o rezolvare? intreb pt ca eu am aruncat un kormoran anul asta din cauza unei frane care il facuse inegal. sincer mi-e putin mila de ambreiaj sa fac acest " burn" sau cum s-o chema. This post has been edited by han_1.6 mpi: 27 Dec 2007, 14:26 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Indubitabil....
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.684 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
si incomensurabil ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
fanu_WZI |
![]()
|
![]() Membru in trecere Group: Members Posts: 160 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
deja sunteti rau de tot pe aratura!
|
--------------------
Megane
Sedan
Manager 2007 - 1.5dCI 85CP Euro4 Logan VAN 2007 - 1.4 MPi
Clio Symbol Expression 2005 - 1.5 dCi 65CP Euro3 |
|
zax |
![]()
|
QUOTE(valeriu ciprian @ 27 Dec 2007, 15:26) Mda... scuze, ma uitasem la ce a scris ca sa vad cu ce a gresit si titlul mi-a scapat din vedere QUOTE(Sony @ 27 Dec 2007, 16:35) Ce bine ar fi daca ai putea sa scoti o fraza din care sa se si inteleaga cum gandesti. Ce simplu e sa injuram... E foarte simplu sa aratam cu degetul dar daca trebuie sa scoatem cateva cuvinte in care sa explicam principiile dupa care ne ghidam atunci cand luam o hotarare deja viata devine foarte grea. |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
valeriu ciprian |
![]()
|
|
--------------------
dacia
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.684 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Majoritatea le-ai primit pentru bula ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 27 Dec 2007, 14:40) QUOTE(Sony @ 27 Dec 2007, 15:35) Fals. Raspunsul corect: Pentru ca erau doi... Intrebare: de ce ...desteptii care dau minusuri la reputatie nu se semneaza? This post has been edited by OAP: 27 Dec 2007, 20:17 |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 20:21 |