Care este catalizatorul?, unde???
![]() ![]() ![]() |
Care este catalizatorul?, unde???
Mihaitzu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
QUOTE A catalytic converter (colloquially, "cat" or "catcon") is a device used to reduce the toxicity of emissions from an internal combustion engine. First widely introduced on series-production automobiles in the US market for the 1975 model year to comply with tightening EPA regulations on auto exhaust, catalytic converters are still most commonly used in motor vehicle exhaust systems. Catalytic converters are also used on generator sets, forklifts, mining equipment, trucks, buses, trains, and other engine-equipped machines. A catalytic converter provides an environment for a chemical reaction wherein toxic combustion by-products are converted to less-toxic substances. linkCauta-l sub masina. Uite cum arata la Logan... Imagine__10_.jpg ( Size: 69k ) Number of downloads: 2583 This post has been edited by raqzvan: 15 Apr 2008, 00:29 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
nu arata deloc ca cel de logan... este undeva sub schimbatorul de viteze...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
pskint25 |
![]() ![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Dupa poza lui Pastrama mi am dat seama ca acest catalizator se afla sub scutul masinii si nu prea e vizibil ,dar acesta din poza ce este care se afla in zona scaunelor din fata...Precizez solenza mea este EIII din 2005.
Attached thumbnail(s) to.JPG ( Size: 269.06k ) Number of downloads: 2529 |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Tobă intermediară.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Dupa ce deschizi capota,te uiti undeva intre baia de ulei si cutia de viteze,urmaresti traseul de evacuare si o sa dai de el.Poza din postul #2 este foarte sugestiva.Totusi,exista posibilitatea sa difere de la euro 2 la euro 3.
This post has been edited by cristio_79: 15 Apr 2008, 19:30 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Da am inteles dar ce este poza de mai sus ...toba intermediara..?????
|
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Daca poza ar fi fost mai de ansamblu,ne-am fi dat seama.Varul meu are Solenza din 2005 si dupa ce s-a bagat sub masina mi-a spus ca nu are decat amortizorul de zgomot(toba mare),fara nimic altceva.Eu nu am avut ocazia sa o studiez si sa fac comparatie cu a mea.
This post has been edited by cristio_79: 15 Apr 2008, 19:51 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Totusi nu stie nimeni ce este in poza de mai sus ,eu cred ca asta e toba intermediara la solenzele E III
This post has been edited by Mihaitzu: 15 Apr 2008, 20:17 |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ești ziarist? Vrei 3 surse?
Ți-am răspuns! |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
Nu sunt ziarist
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:09 |