Alegere router wireless
![]() ![]() ![]() |
Alegere router wireless
yhattori |
![]()
|
||
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
*
*
*
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 11 May 2016, 08:16) ![]() Acu', fără să fiu malițios, da' dacă Victoras zice că n-a mai știut să schimbe parola la wi-fi, nu cred că o să se priceapă la cele de mai sus. Da' aia-i calea de urmat. Sau wi-fi moca la tot satul. Poftim de schimb-o matale. Ca mie nu-mi iese. Alea scrise pe contract acum 2 ani nu-s bune. Au draci pe ele. Probabil ca trebuie sa sun la aia sa le reseteze. Clipboard01.jpg ( Size: 41.9k ) Number of downloads: 418 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
La mine a mers
![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Da si mie parola
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Vrei să vorbesc iar cu AlexV?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
admin
bonifaciu ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 May 2016, 19:12) Poftim de schimb-o matale. Ca mie nu-mi iese. Alea scrise pe contract acum 2 ani nu-s bune. Au draci pe ele. Probabil ca trebuie sa sun la aia sa le reseteze. Clipboard01.jpg ( Size: 41.9k ) Number of downloads: 418 Noi, ardelenii, avem o vorbă: ase-i cân' n-ai lucru' tău! Dădeai un leu cinstit pe un router tp-link și când o lua pe ulei (el ori matale) băgai dej'tu-n reset. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Da, tp link.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 11 May 2016, 20:54) Nu, tp-link! De la http://www.emag.ro/router-wireless-n-300mb...d/pd/EMC92BBBM/ La http://www.emag.ro/router-wireless-n-gigab...d/pd/ER2Z2BBBM/ Sau http://www.emag.ro/router-wireless-tp-link...0/pd/ET43KBBBM/ Recomand ultimul |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(gabize @ 11 May 2016, 21:05) Haaaaaaaaaaaaaaa!?!?!?!? ![]() ![]() Da doua d-astea ce-au? ![]() This post has been edited by Victoras2001: 11 May 2016, 20:20 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
gabize |
![]()
|
Alea au acoperirea mai mare, da' n-au port pe giga și nici banda de 5GHz.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Victorase nu te lua dupa ardelean ca te baga pe piste gresite, tu ai nevoie de router DSL.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Da, asa e. Oricum n-am de dat pe asa ceva. Iar ma cauta fiscu.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
gabize |
![]()
|
Folosește deseleu' ce-l are. Routerul îl înfinge în portul erjîpatrușcinci.
Da' nu mai e cazul, cică bagă bani-n gume de trotinetă. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.705 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
@gabize: tu vrei sa-l faci pe om ISP-ul localitatii? Nu-i bai, da-l bagi la cheltuieli: azi un router, maine inca unul, ajunge la mesh networking.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
gabize |
![]()
|
Mai o curcă, mai un net... muncă cinstită se numește.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
QUOTE(yhattori @ 11 May 2016, 15:51) WPA are sigur acum nu îmi aduc exact aminte dacă e 2 ori ba. Ce nu mă prind eu e cum de îl hacuie atât de repede. Face cumva de verifica in serii de 4 caractere. Și am parola din 14 caractere. Se pare că routerul e puțin cam dumb si informează cumva despre acceptarea de grupuri a câte 4 caractere. Ca la 14 îi luă ani să le ruleze pe toate. După cum am spus e mai mult o chestie de orgoliu în acest moment ca eu sustineam sus și tare că am cisco si nu îl poate păcăli. Inițial nu i-a ieșit. Dacă ataca parola cu delay zero nu îi merge ca il blochează routerul. Cu delay de nu știu câte secunde i-a mers. În 15 minute eram down! |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
Markos |
![]()
|
Du-l la olimpiadă.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lord Hades @ 14 May 2016, 22:05) WPA are sigur acum nu îmi aduc exact aminte dacă e 2 ori ba. Ce nu mă prind eu e cum de îl hacuie atât de repede. Face cumva de verifica in serii de 4 caractere. Sunt destule scripturi pe net si "how to"-uri pentru WPA Nu e nevoie de nici o olimpiada. Fii sigur ca e WPA2, cu asta emai greu si trebuie mai multa olimpiada. Later edit: Nu stiu daca routerul tau are buton WPS dar verifica daca este dezactivt ,asta e o gaura la fel de mare ca WPA. This post has been edited by zodrac: 16 May 2016, 08:50 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
cre'ca routerul din dotare se gandeste sa-si depuna cererea de pensionare, a inceput sa ma lase pe net aleator asa ca ar cam trebui sa-i gasesc un inlocuitor.
As cam vrea unu' care sa aiba printer server si sa pot lega si shera un hard extern, preferabil cu diferite niveluri de acces (cu zmeura nu m-am descurcat, sta in cutie). La o cautare rapida m-am oprit la asta 1. E ok pentru ce vreau eu? 2. Gasesc altceva mai ieftin? |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
gabize |
![]()
|
Cam ai nevoie de două porturi USB (printer + HDD)
TP-LINK WDR3600 ar fi o alternativă |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
2 porturi is ok dar nu stiu daca's neaparat necesare ca scanerul/imprimanta le folosesc rar si pot sa scot hdd-ul. Mai important ar fi sa fie fiabil, sa pot scana si printa si sa pot shera hdd-ul pe cel putin 2 niveluri de acces (administrator si user - userul sa vada numai anumite directoare)
This post has been edited by zax: 14 Jul 2016, 16:38 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
asus nu mai e ce-a fost odata... uita de el si cauta ceva mai ok
Eu muncesc un zyxel NBG6716 de ceva timp (vara trecuta), livreaza 2 cabluri gigabit + cateva oairlesuri in 5 si-n 2.4g, e cuplat catre exterior c-un huawei de la erdees pe post de AP. N-a zis niciodata ca nu poate, ca nu vrea sau ca nu stie... Cred ca e d-ala "one time setup" si uiti de el. Doar ca e la alt nivel de $, mai multi din pacate. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
zax |
![]()
|
QUOTE(volint @ 14 Jul 2016, 20:14) Exemple de altceva la preturi mai pe persoana fizica? am gasit zyxel-ul ala pe la vreo 560 de lei, in absolut nu-i o suma care sa ma arunce-n strada dar e cam dublu fata de cat ma gandeam eu sa dau... chiar nu se mai gaseste nimic fiabil la preturi mai mici? LE: si pare-se ca nici zyxel nu-i super fiabil ![]() This post has been edited by zax: 15 Jul 2016, 07:55 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
Deci am facut pasul de la 100 la 300 drept pentru care am primit un HG8245H
Parca nu e nici o schimbare fata de ce aveam anterior...decat ca nu mai e cablul utp ci ceva mai subtire... ![]() ![]() Care va pricepeti va rog sa va exprimati...dau o bere ![]() ![]() ![]() ![]() Multam, This post has been edited by george_scala_2004: 23 Jul 2016, 15:47 |
--------------------
...
...
...
|
|
Markos |
![]()
|
Iar ai belit linkul, incredibil...
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 00:37 |