Alegere router wireless
![]() ![]() ![]() |
Alegere router wireless
Alydor |
![]()
|
||
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
O întrebare pentru cunoscători: dd-wrt sau openwrt? Routerul e o ragalie de tl-wr740n și cică merg ambele variante.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
de ddwrt am auzit lucruri mai bune
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
sau de ddd.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Il am pe frate'su, 741nd si merge cu http://www.gargoyle-router.com/ de vre-o 6 luni, timp in care nu a trebuit macar un reset. Vezi daca au si firmware pentru al tau.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.487 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Cum tu nu esti deloc speriat de linuxuri, openwrt-ul iti poate oferi mai multe optiuni.
http://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr740n Hmm, da' vad ca ai ceva de lucru ca sa-l instalezi... |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
Cred că pân' la urmă o să încerc dd-wrt. Cel puțin e mai simplu de instalat, iar ce are openwrt-ul în plus deocamdată poa' să mai aștepte. Că doar mi-a mers și cu firmware-ul original destul de bine.
11 Sep 2012, 16:25: Am pus până la urmă dd-wrt. A mers din fuleu, configurare relativ simplă, din browser. Fiind tot linux, pentru chestiile mai 'dubioase' e disponibilă linia de comandă via telnet sau ssh. This post has been edited by DragosP: 11 Sep 2012, 15:25 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Alydor |
![]()
|
io ce zisei
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
DragosP |
![]()
|
Nu'ș ce să zic despre deocamdată despre dd-wrt...
Din punct de vedere a ce poți face cu el și cum poți transforma routerul e beton. Ca viteză și stabilitate pe wi-fi parcă e mai bine cu el. Dar mi s-a blocat de două ori în 48 de ore. Cu firmware-ul original se bloca cam la 4 zile. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DragosP |
![]()
|
Poate știți vreun suflet nevoiaș.
L.E. Editat pentru a da bine. This post has been edited by DragosP: 17 Sep 2012, 13:11 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
StefanT?Schimba "amărât"ala ca nu da bine
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
Cui nu dă bine?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
...chiar daca-i amarat;"cui are nevoie"parerea mea
This post has been edited by daniM: 17 Sep 2012, 13:10 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DragosP |
![]()
|
Bine mă: nevoiaș.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Topicul cu calculatoare pentru copiii nevoiasi nu te coafeaza ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Acu' vazui, daca esti smeker pa forum, ti-ai aninat annuntu' cu ruteru la "important topic".
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Unu' n-ar recunoaște că-i amărât
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pe'n'ca nu te lepezi de satana.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai el nu e cu Base
![]() |
--------------------
|
ynu22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 November 03 From: Oradea ![]() |
salut,
Va rog sa ma ajutati cu alegerea unui router wireless pana in 200-250 Ron. Il voi folosi pentru un PC (cablu) si un laptop si cateodata si un telefon. Netul e de la RDS acesta va fi montat in camera cu PC-ul, iar laptopul va fi folosit in restul casei cit si in curte (deci semnalul sa poata trece prin cel putin 3 pereti din BCA si pe o distanta de aprox 15-20 metri) in primul rand sa fie stabil, sa nu trebuiasca restartat zilnic, sa aibe N si eventual Gigabit ![]() eu optez spre ceva in genul WR1043ND dar... daca e si mai ieftinache nu ma supar ![]() multumesc. |
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
DragosP |
![]()
|
Ia 1043-ul fără frică.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ynu22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 November 03 From: Oradea ![]() |
multumesc de raspuns,
trebuie sa ma consult cu contabila sefa ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Imi permit sa sustin spusele colegului DragosP.
De mai bine de un an folosesc si eu un 1043ND.In tot acest rastimp,nu l-am resetat niciodata(cu exceptia unor pene de curent de la retea).Cam la 15-20 de metri a "carat" la net patru laptop-uri concomitent.Fara repros! Din cand in cand,il mai sterg de praf si cam asta-i toata "mentenata". In rest,un laptop sau doua pe net,forumuri,stiri,jocuri,mai un "parau",etc.Mere struna! Ar mai fi de mentionat si faptul ca se configureaza destul de usor,dat fiind faptul ca io mi-s cam paralel cu domeniul "confluteristic". ![]() L-am cumparat de aici dar pretul gasit de matale la e-mag este mai avantajos. Bref:pretul platit se va reflecta in calitatile produsului! Bafta cu "contabilitatea"! ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
DragosP |
![]()
|
Și cu dd-wrt pus e avion.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Ce imbunatatiri aduce dd-wrt-ul ,semnal mai bun ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Alydor |
![]()
|
Stabilitate.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
paul_p |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 1 April 06 From: psd=evil ![]() |
Ce review beton are TP-Link 1043 pe emag, desi in realitate este un produs mediocru.
E OK pentru pretul cerut, dar in nici un caz nu "dezlantuie potentialul maxim al retelelor N-abled' asa cum viseaza comentatorul pe emag. Cu dd-wrt merge asa si asa. dd-wrt nu se descurca prea stralucit cu chipset-urile Atheros. Asta e doar o paranteza referitoare la exagerarile din prezentarea emag. In rest produsul e OK tinand cont de pret. This post has been edited by paul_p: 2 Oct 2012, 22:45 |
--------------------
Fara
roti
fara ipocriti
- 2010
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th June 2025 - 12:48 |