Alegere router wireless
![]() ![]() ![]() |
Alegere router wireless
STORMTROOPER |
![]()
|
||
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|||
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Da. De atunci merge fara nici o problema. Vede reteaua configurata din casa si inca una din bloc.
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ce chestie!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Fiind in situatia de a ma conecta cind la o retea fixa de cartier cind la un router conectat la Romtel am dat intimplator si de o conexiune WI-FI de la RDS ce nu solicita autentificare. Semnalul variaza intre Fair si Good, zice ceva si de SSID, navigarea mi se pare onorabila si as dori sa stiu:
- face RDS-ul acte de caritate prin sectorul 4 ? - ce-as putea face ca sa am receptia semnalului la nivel de Good ? m-ar tenta intr-o asemnea situatie sa ma arunc si eu spre un divice dashtept cu acces moka la www |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
O fi netul vecinului, întreabă-l pe el.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Roaga-l sa-si ia un ruter mai puternic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Nu-l ruga, somează-l. Amenință-l cu UPC.
Pardon, cu OPC. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Cosstel |
![]()
|
pai si ala de ce nu si-l paroleaza ?
eu mi-am zis c-as fi in apropierea vreunui hotspot si ca tot romulanul sa profit si eu dar nu prea stiu cum ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ca nu vrea, ca nu stie, intreaba-l pe el. Operatorii astia mari nu prea au obiceiul sa lase hotspot-uri la liber. Avea RDS intr-o perioada o smecherie d-asta, nu stiu daca mai e valabila, da' trebuia sa ai abonament la ei, faceai un cont pe nu stiu ce site, si iti dadea parola de la hotspot. Pusesera si in Pitesti cateva, habar n-am daca mai exista.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
asa e si la metrou de la rds
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Cosstel |
![]()
|
nu apare nimic de genul asta
cred ca este un hotspot la McDonalds Brancoveanu, iar semnalul reuseste sa paseasca peste un ansamblu de blocuri cu 10 etaje ma gindeam ca as putea iesi in "calea" semnalului cumva ca sa il trec din fair in good |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
Markos |
![]()
|
Păi poți, dacă te muți în McDonalds.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Alydor @ 8 Oct 2012, 16:09) Sincer la routerele care le am eu se simte bine diferenta intre antenele de 5 db si cele de 8 db. Le comanzi si daca nu iti place le dai inapoi... te costa 15 lei transportul. Suma respectelor, Alydor Mi-am luat 2 antene de 8, laptopul tot atatea liniute de semnal imi arata fata de cele de 5. Nu stiu ce sa cred (am dat 42 lei pe ele, cu transport inclus) sunt TP Link In schimb tv-ul vede fara intreruperi filmele pe seenow, pana acum facea pauze. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Fa un test de viteza in retea.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Am facut un test, nu se vede diferenta intre ele.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Schimba router-ul.
![]() Ia un Asus RT-N66. |
--------------------
-
-
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
De dragul schimbarii (si provocat de o reducere la emag) am luat un TP-Link TL-WR1043ND.
Nu am castigat mare branza fata de DLINK DIR-615, nici la viteza, nici la acoperire (desi are 3 antene cat dipolu' lu' Terente), da' are USB - pe care cu greu am vazut continutul unui stick, prin map network drive, nu m-am prins de alta metoda... De sub Android stie cineva cum pot accesa fisiere pe ael usb? |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Stie el ceva de FTP, dar nu m-a interesat, vreau sa pot vedea filme de pe stick pe tableta, prin wifi, cam asta e aplicatia
![]() Si da, recunosc ca sunt putin dezamagit (ma mai gandesc daca sa-l returnez), ma asteptam la mai mult, la ce reviewuri are... Iar vechiul DIR-615 a crescut in ochii mei ![]() This post has been edited by GoGu: 23 Jan 2013, 01:28 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Daca cumva vei reusi sa rulezi filme prin portul ala, o sa constati ca netul e ingenunchiat pe durata vizionarii.
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
GoGu |
![]()
|
De rulat, ruleaza filmele, am facut proba pe laptop. Voi proba si cum se misca netu' in simultan cu filmul, dar n-ar trebui sa fie probleme, ca pt un divx bitrate-ul e ghebos... Chiar si un 720p ar trebui sa sustina fara probleme, cred
|
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Banuiam ca te referi la minim 720p prin DLNA, nu la divx.
|
--------------------
-
-
|
|
GoGu |
![]()
|
QUOTE(GoGu @ 23 Jan 2013, 01:16) Rezolvat cu un program free din Google Play, se numeste Network Places Lite (Innocomm). La scanare retea nu gaseste stick-ul, dar daca ii dai IP-ul routerului se descurca. Incercat film 720p, merge. Ma declar multumit. This post has been edited by GoGu: 24 Jan 2013, 00:00 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
salut,
tot caut pe net un router bun pe care sa-l achizitionez si am gasit de la asus ceva de genul rt n66u cu 3 antene si mai e si dark knight...pretul cam piperat dar parerile sunt destul de bune eu am net de la un provider de cartier, nu e rds, upc sau romtelecom, e retea de cartier. vreau sa am routerul din care sa imi alimentez desktopul cu net pe lan si 2 laptopuri si telefon cu wi fi este ceva mai bun decat asta? multumesc |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
vezi ca lumea de pe aici (inclusiv eu) si-a mai luat un asus, un tp link... si sunt multumiti de ele. Pret pana in 150 de ron.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
un switch gigabit imi poate recomanda si mie cineva? 8 porturi ar fi suficiente.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 21:06 |