Alegere router wireless
![]() ![]() ![]() |
Alegere router wireless
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Suficient D-Link-ul pentru utilizare casnica.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Al 2-lea nu-i giga.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
îi drept
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
D-linku-i ok, cunosc modelu'.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
MIe imi cazusera ochii pe asta http://www.emag.ro/switch-tp-link-8-x-10-1...?ref=list_p3_l3
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
D-linku-i mai de soi, calitativ.
This post has been edited by Markos: 27 Feb 2013, 21:15 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
D-Link-uri gigabit am mai dat cand lucram "in domeniu", da' TP-Link-uri, doar 10/100Mbps. N-am pus mana pe vreunu sa iti zic ca e bun sau nu. Da' nu vad de ce ar fi rau, atata timp cat restul produselor sunt decente pentru pretul cu care se vand.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
gabize |
![]()
|
Primu' l-am montat si eu cuiva, si de atunci nu m-o mai sunat. Daca nu mergea ok, cred ca aflam
![]() Ultimul nu l-am testat, insa firma e OK, am montat destule echipamente Allied Telesis, si mi-au lasat o impresie buna. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
am luat asus rt n56u black diamond, il instalez deseara sa vad ce stie
|
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
gabize |
![]()
|
Risipa de bani. Parerea mea.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
mda.Poate bashtalu are bani de stricat pe jucarele, dar eu sincer nu ii vad rostul la uz casnic tinand cont de pret. TP-link-ul meu luat cu 60 de lei pa promotie n-are nici o greata cu netu. Am avut download pe wireless cu laptopu 8.5 MB/s si mergea brici.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Alydor |
![]()
|
Io ce am zis? Da' na... omul stie mai bine de ce are nevoie. Una peste alta si eu am ca router principal un linksys wrt54gl. E drept ca nu e gigabit, nu are 3 antene , nu are USB etc. Da' e stabil al dracu...
Poate omu vrea sa il foloseasca si pe post de soba, din cate am inteles se cam incinge... Da' a impuscat doi iepuri deodata. Are si net si are si caldura Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
un moft...
cel mai tare m-a incantat wi fi-ul de pe telefon speedtest imi arata ca am ping de 12ms si pe download am 19.73, upload 11.70 mbps vs 3G care avea ping 49, download de 5.52 si upload 1.25 mbps celelalte merg f bine-desktopul si laptopurile un moft care m-a multumit ![]() |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cu scoci.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pentru usb3 e nevoie de scoci albastru.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
intrebare pentru cunoscatori
![]() se da situatia urmatoare : dlink DIR 615 in dormitor, internet de la RDS si in sufragerie un media player Western Digital LIVE Full HD 1080p si un televizor LG 47LM615S. Atat televizorul cat si media player-ul nu se pot conecta la internet decat prin cablu. Am vazut ca RT-N12 D1 se lauda cu 3in1 Router/AP/Range Extender. Intrebarea mea ar fi daca ar putea fi folosit impreuna cu dlink pentru a creste acoperirea wifi in casa cat si pentru a conecta cele 2 device-uri la el. Televizorul si media playerul le-as vrea conectate in principal pentru update-uri si ce maruntisuri ar mai fi pe acolo. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
DragosP |
![]()
|
Da. Depinzând de calitatea semnalului unde vei pune RT-ul, să nu te aștepți la cine știe ce viteză însă.
Dar da. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
andreig1982 |
![]()
|
semnalul pe laptop zice ca e excelent, deci ar fi suficient pentru update de firmware, ca asta ma intereseaza in principal
in cel mai rau caz mai iau un asus ca sa fie 2 la fel, dar mai intai incerc cu dlink-ul multam fain de ajutor |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
Alydor |
![]()
|
Ia-l linistit... am 2 in parohie si nu am de ce sa ma plang de ele. Viteza super buna pe wireless (4-6 Mb/sec)
Diferenta e ca ale mele sunt C nu D Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
andreig1982 |
![]()
|
am inteles
dc merge ok o sa fac o aroganta si mai iau unul si mut dlink-ul la tara ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
andreig1982 |
![]()
|
luat asusu, configurat mult mai usor decat dlinkul, montat in sufragerie
legat media player si tembelizor la el, functionat multumit ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
Markos |
![]()
|
Am văzut și români mulțumiți
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
andreig1982 |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
|
|
gabize |
![]()
|
Am un router TP-Link WR1043ND, cu soft original (ca mere bine), pe post de "master". Cum vechiul TP-Link WR841ND v3 statea degeaba, m-am gandit sa-l fac repeater, si sa acopar cu el o zona a curtii + o anexa (bucatarie de vara) in care semnalul WiFi e mai modest spre deloc. Cu softul original nu se poate, asa ca am pus DD-WRT SP2.
Pana aici, toate bune. Pe net sunt o gramada de tutoriale, mai mult sau mai putin diferite, de configurare a acestui router, cu DD-WRT, ca repeater. Dar, in cazul meu, desi se realizeaza legatura bridge intre routere, nu-mi merge partea de WiFi a repeaterului. Practic, nu e vizibil, ma pot conecta la el doar prin porturile LAN. Iar daca ii creez o interfata virtuala, indiferent cum o configurez, daca ma conectez prin WiFi la ea, nu am net. A reusit cineva sa foloseasca WR841ND v3 pe post de repeater? This post has been edited by gabizegrean: 22 Apr 2013, 19:04 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Setează-l să fie-n aceeași rețea (logic) și conectează-l pe unul din porturile lan, nu pe wan.
Ar trebui să meargă și cu firmware-ul original. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
il vreau repeater (bridge) exclusiv WiFi, fara cabluri intre routere. Cu cablu, e simplu
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
Sorry.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(gabizegrean @ 22 Apr 2013, 19:44) Am un router TP-Link WR1043ND, cu soft original (ca mere bine), pe post de "master". Cum vechiul TP-Link WR841ND v3 statea degeaba, m-am gandit sa-l fac repeater, si sa acopar cu el o zona a curtii + o anexa (bucatarie de vara) in care semnalul WiFi e mai modest spre deloc. Cu softul original nu se poate, asa ca am pus DD-WRT SP2. Pana aici, toate bune. Pe net sunt o gramada de tutoriale, mai mult sau mai putin diferite, de configurare a acestui router, cu DD-WRT, ca repeater. Dar, in cazul meu, desi se realizeaza legatura bridge intre routere, nu-mi merge partea de WiFi a repeaterului. Practic, nu e vizibil, ma pot conecta la el doar prin porturile LAN. Iar daca ii creez o interfata virtuala, indiferent cum o configurez, daca ma conectez prin WiFi la ea, nu am net. A reusit cineva sa foloseasca WR841ND v3 pe post de repeater? Se pare ca nu reusesc sa fac DD-WRT-ul sa functioneze ca repeater pe un router cu alt firmware (probabil vrea tot DD-WRT pe "master"). Asa ca l-am configurat ca router, cu doua interfete, prima interfata WiFi se conecteaza la primul router, in mod bridge, si a doua interfata virtuala, cu SSID diferit, ofera net prin WiFi, in mod AP. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 13:06 |