Alegere router wireless
![]() ![]() ![]() |
Alegere router wireless
AR-18-MOS |
![]()
|
||
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
||
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(gabizegrean @ 30 Apr 2013, 20:16) Start > Control Panel > Network and Sharing Center > Change adapter settings Click dreapta pe conexiunea WiFi > Properties Debifezi Internet Protocol Version 6 > OK Ce dobitoc sunt ajunsesem si singur acolo, dar nu mi-a dat in cap sa debifez ![]() ![]() _____ Mosule, discutia este pentru ciubucareala de acasa, nu de la serviciu ![]() |
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mai poti citi asta. Gigel ala zice despre 2 chestii:
- renunta la Homegroup (default în win7) si trece la clasicul Workgroup (XP style) - renunta la criptarea pe 128 de biti (default în win7) si trece pe 56 de biti. Desi rezultatele lui n-au fost deosebit de spectaculoase, au fost destule alte cazuri în care performanta a crescut substantial, pentru transferul de date între 2 sisteme Win7, ambele conectate wifi. Poti testa pe rand solutiile, de exemplu sa începi cu modificarea criptarii la 56 de biti (poate da rezultate, daca zici ca transferi fisiere multe si marunte pe uaifai). This post has been edited by Markos: 30 Apr 2013, 19:57 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nu imi incarca link-ul.
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Mai încearcă.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
de la iemagi. 8 db
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
nu mai au emagii , cauta pe la Caro , eu de la ei am luat .
http://www.caro.ro/wireless-tp-link-2-4ghz...2408cl--240163/ |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Vreau să schimb routerul vechi. M-am gândit la asta. Ceva păreri? Sau poate altceva in jurul a 600-700?
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
salut,
pe la finalul lui februarie am achizitionat asus rt n56u black diamond cu pret pana in 600 lei. De atunci i-am schimbat firmware si atat, merge brici |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
multumesc de info. ma uit si la asta.
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
kti |
![]()
|
![]() ,,hobyst,, Group: Members Posts: 123 Joined: 20 May 08 From: CRAIOVA ![]() |
un d-link daca se poate sa faci rost si cat mai original , un model care eventual sa fie in baza de date de pe siteul lor dedicat alfel sunt cam proaste. am avut deaface cu multe modele si la d-link nu am avut probleme de semnal sau deconectare sau nerecunoastere WI-FI, caz intilnit la reutere bafta si spor ![]() |
--------------------
logan
1.4/gpl/stag200-4 ,1,5 diesel
2005
- xx-70-xxx
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
l@u |
![]()
|
pentru ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Wi-fi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
daca nu vrei WiFi, ce sens are sa-l iei pe ala?
EDIT: daca nu vrei lan pe giga, gasesti routere si la 50 de lei. This post has been edited by gabizegrean: 20 Jul 2013, 19:31 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Că e bun. Si are wi-fi.
L.E. 50 dai, 50 face. This post has been edited by DragosP: 20 Jul 2013, 19:32 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
TL-R402M
e bun si ieftin Dragos, 1053-ul il am si eu, si-l recomand oricui vrea un router onest. Insa daca n-ai nevoie de Wi-Fi, print server sau storage si nici de retea pe giga, nu-i vad rostul. This post has been edited by gabizegrean: 20 Jul 2013, 19:40 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
Lostboy |
![]()
|
Neapărat să aibă lan gigabit.
|
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Lasă mă streamul pe fir!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(gabizegrean @ 20 Jul 2013, 20:35) Dragos, 1053-ul il am si eu, 1053 sau 1043? QUOTE(DragosP @ 20 Jul 2013, 20:37) Lasă mă streamul pe fir! Cine? |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Cine întreabă.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
Păi .... asta și vreau. Tocmai de aia nu sunt interesat de wi-fi. Poate nu s-a înțeles .....
|
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Ba s-a.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
DragosP |
![]()
|
Ia wr-ul. E bunut pentru banii dați. I-al pe ăla de la reduceri si chiar e bine.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DragosP |
![]()
|
+10. Sec!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
bun sec !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th June 2025 - 00:48 |