GPS & Laptop = harta digitala?, Pot folosi laptopul ca PocketPC?
![]() ![]() ![]() |
GPS & Laptop = harta digitala?, Pot folosi laptopul ca PocketPC?
Adrian_Solenza |
![]()
|
||
![]() Solenza... prima iubire! Group: Members Posts: 912 Joined: 4 July 04 From: Buc (Ap. Patriei) ![]() |
|
||
--------------------
Citroen
C3
1.4Hdi 2011
- Inca numere rosii...
|
|||
CristiRzR |
![]()
|
![]() Fost posesor DSN Group: Members Posts: 531 Joined: 29 August 06 From: Constangeles ![]() |
Iti trebuie soft si un GPS transmitter/recviver, care sincer, nu stiu sa existe pt laptop, decat d-ala mare, cu antena
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GL 1,8i
- CT 85 RZR VW Golf 2007 Trendline 1,4i
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Se numeste gps receiver si asta e unu din multele de pe piata.
http://www.okazii.ro/catalog/2281682/compu....html#div_photo bineinteles iti mai trebuie si un soft |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Din ce inteleg eu tu vrei sa folosesti un program pt PocketPC (iGo de ex) pe laptop. Din cate stiu eu se poate folosi un emulator pentru Windows Mobile - poti sa-l descarci de pesite de la Microsoft. Dupa asta iti mai trebuie un kit GPS si bineinteles softul de navigatie
![]() Bafta |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Teoretic se poate ce vrei tu, dar parerea mea e ca nu prea ai cum sa fixezi laptopul astfel incat sa vezi si ecranul lui si sa conduci in siguranta.
Ca si hardware iti trebuie un GPS receiver. Software iti trebuie un program gen Microsoft Mappoint. Treaba cu emulatorul si iGO functioneaza doar pentru harti mici, nu poti incarca o harta cum e a Germaniei sau a Frantei. Una peste alta, ia-ti un PPC cu GPS. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Asta e chiar culmea sa nu fie pentru Laptop.
Receiveri GPS prin cablu usb nu se gasesc? |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
De ce? N-ai bluetooth?
Receiverul GPS poate comunica foarte ușor prin bluetooth cu laptop-ul... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Nu am bluetooth. Si mi se pare ciudat sa ai laptop, care e tocmai "pc on the move" si sa nu poti urmari, pe o harta, unde esti. Am gasit ceva antene cu receptori, dar nu pe usb ci au doar cablu pt PDA.
Am nokia n73 si am auzit ca merge cu un receptor prin bluet., dar eu vreau pe laptop, sa vad harta mare, nu asa, pe un ecran minuscul. Ceva de genul vreau: gps mouse cica. Dar, in RRomania, ia-l de unde nu-i! Ca noi toti avem bani de GPS-uri de peste 800 ron, tinand cont de majorarea pensiei, sustinuta si de majorarea preturilor. This post has been edited by eXtenSion: 30 Dec 2007, 21:28 |
--------------------
facebook
groups
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce ai văzut tu sunt doar antene...
Ai nevoie cum spuneam de un receiver gps, și un stick bluetooth. L.E.: Da, interesant șoricelul. Părerea mea este că un PDA cu GPS îți va fi mai util pentru navigație. Nu ai nevoie prea des de un ecran așa mare pentru hartă, nici la volan, și nici în excursii montane, iar dacă vrei neapărat asta, conectezi PDA-ul la laptop prin cablul USB livrat, și ai instant semnal GPS pe el... This post has been edited by Catalin Marinarul: 30 Dec 2007, 21:34 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
eXtenSion |
![]()
|
Am gasit acuma ceva, pe niste site-uri cam necunoscute pentru mine ( sa nu spun "fantoma"). Sunt curios care e mai bun si cine e dispus sa livreze in Arad.
Receiver GPS ptr IPAQ si LAPTOP - Scump tanti, scump. Nu am inteles cum se cumpara.. Micronet SP3150 - Nu e RAMBURS. Navibe - S-ar putea sa fie RAMBURS, asa ca pe acesta l-am comandat.. Sper sa fie ok, daca il voi primi vreodata. ![]() Dell - Nu e RAMBURS. This post has been edited by eXtenSion: 30 Dec 2007, 22:52 |
--------------------
facebook
groups
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 00:10 |