Estimare necesitate si cost reparatie
![]() ![]() ![]() |
Estimare necesitate si cost reparatie
Basescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 28 December 07 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.6 MPI Ambition
|
|
band206 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 January 08 ![]() |
M-a lovit necazul si am fost lovit deo piatra sarita de pe contra-sens, exact in portiera stanga fata. A sarit vopseaua si s-a infundat putin tabla, cam pe 10 cmp. Cei de la sevice au zis ca trebuie demontata usa si data jos fata interiaora Abia apoi vor vopsi toata usa. Si totul a ajuns la 7,5 mil. Am pus un semn si m-am convins ca nu au facut nimic din ce au zis. Doar au reparat partea lovita profitand si de faptul ca masina e noua si nu s-a delocolar inca. Nu am avut curajul sa ma iau de ei deoarece riscam ca la urmatoarele vizite sa imi faca mizerii. Am anuntat totusi la vocea clinetului. Totul s-a petrecut la Caremil Iasi
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat GPL
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Trebuia sa "te dai" la seful de service si sa ii spui exact ce s-a intamplat.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Cristizzi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 7 May 08 ![]() |
Vopsit bara spate si spranceana de la roata spate =19 mil. pe asigurarea celui care m-a lovit (gris perla).Spranceana de la aripa spate a fost si infundata putin.In service.
Aceeasi operatiune pe un prieten l-a costat 4 mil. la particular. Vopseaua din service este pe baza de apa mai nou si este foarte scumpa . La particular a vopsit-o cu vopsea normala. |
--------------------
Dacia
Logan
2006 -Laureate -1.5 DCI
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si calitatea difera la astfel de vopsele ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
speed_fane |
![]()
|
![]() Prefer sa tac daca nu stiu..... Group: Members Posts: 344 Joined: 7 January 07 From: Bucuresti ![]() |
tata, acum poate o sa ma injuri, dar pe mine m-a deranjat un pic mentalitatea ta, si eu am achizitionat loganul si mi-am facut mana pe el, il am de un an si nu l-am atins nicodata, conditii de parcare nema, ca de "e Bucuresti", poate te superi dar daca vezi sau ai senzatia ca masina nu incape in acel loc, cauta altul sau roaga un amic sa te ajute, ca nu te mandresti cu ea, ba uite ca io ma mandresc pt ca am grija de ea si cel mai important e a MEA, tu nu te gandesti un pic ca totusi ai dat o suma de bani pe masina aia, nu o lua cu rautate,ceilalti colegi de forum nu ti-au zis cu rautate ca trebuie sa iti mai iei cateva ore de condus, din cauza ta si a multor altora o parte dintre noi isi pierd zile intregi pe la politie si asigurari gasindu-si masina lovita in parcare,
in cazul tau o investitie buna ar fi un set de senzori de parcare si niste oglinzi mai mari referitor la reparatie, daca ai banii repar-o la dacia, dar mai mult ca sigur vei fi dezamagit, daca vrei sa o repari mai low cost cauta un meserias calumea cauta-ti o strada mai libera ia-ti un amic cu tine si exerseaza gararile si parcarea cu spatele (ajutorul de la amic constand doar in a te opri la timp fara sa trosnesti pe nimeni), invata sa iti iei repere apoi vei face asta din reflex |
--------------------
VW PASSAT /Ex:Logan
1.9 TDI / 1.5dci
HL / Preferance
- B 220 FUG /Ex:B51FUG
|
|
FILter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 211 Joined: 27 April 07 From: Bucuresti ![]() |
@band206 Cine crezi ca sta sa dea usa jos pentru o infundatura de la o piatra?
![]() This post has been edited by FILter: 19 May 2008, 23:46 |
--------------------
Dacia
-X-
2000 toamna
|
|
band206 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 5 January 08 ![]() |
pt filter.
pai tocmai aici e buba. ca ei in avizul de reparatii asa au trecut. demontat usa, demontat panou si viceversa. vopseaua au nimerito pt ca are un cod pe stalpul usii, masina e noua si nu e decolorata vopseaua inca. cind vom scapa oare de asemenea practici ale celor de le service? cred ca niciodata |
--------------------
Dacia
Logan Laureat GPL
2007
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
1. topicul a deviat de la subiectul din 2007... cei care l-au reinviat au de fapt alte probleme decat cea initiala
2. problemele de tinichidegie si rezolvarile sunt aceleasi pentru orice marca/model Dacia sau non-dacia... deci topicul e de diverse 3. pentru a discuta despre atitudinea celor din service-uri sau nemultumiri legate de serviciile lor exista sectiune separata... ...acest topic se inchide |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:34 |