Radio pirati
![]() ![]() ![]() |
Radio pirati
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
AHAAAAAA !!!
Ca piratii cu corabia altora ! Maaaama .... E TARE ! multam ![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
viulian |
![]()
|
![]() Que ? Group: Members Posts: 356 Joined: 22 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310S
- CT-26-VID
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Navigheaza pe frecvente care nu le apartin.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Dar amplificatorul vostru mai genera si alte unde pe alte frecvente care interferau cu cele ce control aerian. Nici-un radio pirat nu isi ia o frecventa care nu se receptioneaza cu un radio comercial, dar amplificatoarele sunt problema.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
QUOTE(costi @ 18 May 2005, 15:35) putin tinind seama de ce fauna este in zona !! da' eu nu inteleg de ce se cheama "pirat" ! spuneti-mi si mie care- legatura.... sa nu-mi spuneti ca fura ca asa le spunea "hot" sau "raufacator" . Pentru ca emit fara autorizatie de emisie. Nu conteaza unde, ce si cum emit! Sunt statii radio pirat si in unde scurte. Unii emit muzica, altii fac politica, altii pur si simplu stau la palavre. |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Si totusi nu sunt lamurit cum castiga bani. Din reclama?
Sau au costuri mici si o fac de placere? |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
Sony |
![]()
|
Mai exista cate o discoteca ce isi face anunturile prin intermediul lor. Mai exista dedicatii...
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
Cred ca cei mai multi din placere...
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Sony |
![]()
|
Iti dai seama ce ascendent au asupra celorlalti pustani? Si mai sunt si fetele innebunite dupa ei.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Slider |
![]()
|
Si mai ales ca nu ii foarte greu sa iesi in eter...
![]() |
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
ma treaba cu radio s-a terminat pt ca nu mai aveam chef si bani...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci pana la urma cat costa sculele pt. emis?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu mai stiu ca ni le-am luat asa la ocazii!stiam de un radio pirat care batea pana la sinaia...
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
sharkky |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.207 Joined: 11 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 21 May 2005, 19:46) Asa este ... Acel radio se numea Pro-B ... Si dupa o perioada de absenta din fm-ul bucurestean, au reusit sa revina in acest an dar spre deazamagirea mea au fost prinsi sambata 6.11.2005 ... asta e ... Din cate il cunosc pe tipul de acolo o sa revina cat de curand ... |
--------------------
Dacia / Ford
Solenza / Mondeo
2004 Clima / 2006 Ghia X, 2.0 Tdci
- B XX XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:29 |