Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
clau_24bcd |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 12 November 09 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
- gj 24 cla
2001 clima
|
|||
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Vreau sa vad comentarii...
|
--------------------
....
....
- ....
....
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
A venit iarna si la mare...
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
Frumoasa masina ce sa mai zicem
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- Ms 64 GVS
2003 Confort DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Sa vina primavara, si vor veni alte jante, cu alte anvelope (nu prea late) si altceva in loc de pleoape...
|
--------------------
....
....
- ....
....
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
Ma bucur atunci.Si inca odata felicitari.
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- Ms 64 GVS
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Proiectoarele sunt facute de mine si nu m-au costat prea mult (mare parte din materiale le aveam). Principala diferenta e ca bat razant cu pamantul, lumina facuta de ele nu se mai ridica peste nivelul care sunt ele in bara, f util pe ceata. Inca nu sunt terminate, mai e nevoie de putin lucru la ele dar asa de proba iarna asta merg.
|
--------------------
....
....
- ....
....
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
Poi acum sunt rotunde cum au masinile ''cu fite'',gen Vw,dar si cum au masinile autohtone,Solenza si Loganu.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- Ms 64 GVS
|
|
fuzzzy |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Azi am spalat in sfarsit "bestia"...
Attached thumbnail(s) fezerica.jpg ( Size: 592.99k ) Number of downloads: 719 Fotografii_0105.jpg ( Size: 621.33k ) Number of downloads: 784 |
--------------------
reno
clio hb
- X-xXx-XxX
'02 "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
se vede cai violenta..numai din poze iti inspira frica..cum reusesti sa o stapanesti?
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
I-am pus copite de opel...
![]() |
--------------------
reno
clio hb
- X-xXx-XxX
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
coco_blondu |
![]() ![]()
|
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
DSC00988.JPG ( Size: 335.04k )
Number of downloads: 769
DSC00916.JPG ( Size: 290.24k ) Number of downloads: 745 ..si a mea cand e curata..29500 de km.. ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
- B -X X - X X X
2001/ confort Blondu'
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ma enerveaza masina ta blondule ca e prea stock
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
vai de ala care sta langa blondu.
eu la intanlirii nu mai stau langa el ![]() Attached thumbnail(s) index.jpg ( Size: 220.82k ) Number of downloads: 635 |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
soaree |
![]()
|
![]() salut Group: Members Posts: 69 Joined: 15 July 09 From: bucuresti ![]() |
fata mea frumoasa :X
Attached thumbnail(s) na_de_aici.jpg ( Size: 81.34k ) Number of downloads: 389 091210_155646.jpg ( Size: 256.19k ) Number of downloads: 467 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
- B-03-ARA
2005
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
vad ca ai acoperit manerele de la usi.sunt curios cum o deschizi pe cea din fata
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
@ Soaree : Frumooasa masina !! Multi km fara incidente deosebite !!!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- BZ 52 MTG
2002 , fara piele :D Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
ionut81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.031 Joined: 18 February 09 From: Bucuresti ![]() |
frumoasa
sa o stapanesti sanatos |
--------------------
Nu am
SSSjep
1900 toamna ................................................................................
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
![]() ![]() ![]() Voi nu vedeti ca e trucata poza rotile, geamurile, usile sunt facute pe calculator This post has been edited by Relu_GT: 10 Dec 2009, 20:00 |
--------------------
Dacia
SuperNova
- BV 27 GTT
2002 Confort BMW e46 FL 2.0i
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
Daca poza nu este trucata cum zice Relu_GT,nu te-a oprit politia pentru geamurile alea asa ionizate si pe fata??
|
--------------------
Dacia
SuperNova
- Ms 64 GVS
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Parca sa zic ca rotile si ionizarea fata par modificate dar daca nu e ma intreb cat de mare a fost darul pentru ionizarea aia omologata k sunt multi :-j !
Ps : Dar pleoapele alea sunt cam ciudate , nu credeti??? This post has been edited by GrOzOy: 10 Dec 2009, 20:54 |
--------------------
Dacia
SuperNova
- BZ 52 MTG
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
fuzzzy |
![]()
|
QUOTE(ianys_andrey @ 10 Dec 2009, 19:05) Chiar daca ar fi trucata sau nu, astfel de sisteme fara manere exista. Efectul e destul de frumos, iar usa se deschide "singura". Jantele vad ca arata bine pe supernova insa, parca alta culoare la ele ar avea un efect mai placut... |
--------------------
reno
clio hb
- X-xXx-XxX
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Sigur ca exista si masini fara manere dar e frumos tare iarna cand ingheata si nu mai se poate deschide usa si inafara de asta doar cea de la sofer se face sa se deschida automat celelalte trebuie sa le deschizi tu ca sofer la cei care urca in masina ta ca la vechea dacie a lui strabunicu, deci nu are nici o utilitate si nici nu imi plac cum arata fara manere
Se pot face si alta culoare jantele binenteles ca tot asa in photoshop ![]() This post has been edited by Relu_GT: 10 Dec 2009, 21:26 |
--------------------
Dacia
SuperNova
- BV 27 GTT
2002 Confort BMW e46 FL 2.0i
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Eu cred ca e police-man
![]() Attached thumbnail(s) index.php.jpg ( Size: 211.63k ) Number of downloads: 336 |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Poate ne inselam noi(ceea ce nu cred).Sa dea omu detalii despre masina sa ne lamurim.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Mi se pare cam incomod si ciudat sa nu ai manere... poate ca am eu o gandire mai "comunista", dar sa zicem ca eu ca sofer sunt in masina. Vine cineva in spate dreapta. Ce fac? Deschid toate 4 usi ca sa poata intra acea persoana? Ar trebui buton pentru fiecare ca sa "sara". Kitch, parerea mea.
Poza pare prelucrata, uitati-va la pleoapele de pe far. Par cam puse in paint. Cat despre folie.... ce sa mai zic? Daca iti iese dintr-o strada laterale, e cam nasol... nu ii vezi fata, deci nici ce intentii are... sa o ia inainte, stanga, dreapta. Acum carcotasii vor veni si vor spune ca tre sa casti ochii... la fel ca la faza cu stopurile vopsite... asa e, nu va mai contrazic. Stiam si eu cateva persoana care AVEAU autorizatie de geamuri ionizate, si ce credeti ca au facut? Au pus si folie pe ele.... nu exagerez cand va spun ca geamurile, care din fabrica venise "cica" cu ideea de a vedea prin ele, devenise brusc OGLINZI. Daca voua va place asa ceva, atunci nu mai are rost sa ne certam. QUOTE(robyvol33 @ 10 Dec 2009, 21:33) parca aveam si eu 2 dalea prin sifonier... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
robyvol33 |
![]()
|
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
Maskatu |
![]()
|
Nu trebuie neaparat sa fii. Bastoanele adevarate sunt facute dintr-un material mai special, iar pe margine sunt cauciucate. Initial erau folosite de masinile din cadrul MAI. De ceva vreme (cativa ani) au aparut si in targ, dar sunt replici ordinare, adica o bucata mai groasa de tabla, pe care sunt lipite autocolante reflectorizante, adica cam ce vezi tu pe la multi in parbrize... Pe langa asta este interzisa afisarea insemnelor de genul asta, adica insemne de mai. Daca te prinde garda, ai pus-o
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
robyvol33 |
![]()
|
deci daca tu le-ai pus in sifonier esti militian sub acperire
![]() ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
|
|
GrOzOy |
![]()
|
"deci daca tu le-ai pus in sifonier esti militian sub acperire ph34r.gif
biggrin.gif" Tare =)) ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
- BZ 52 MTG
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 21:38 |