Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
Maskatu |
![]()
|
||
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|||
arogant |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 10 January 10 ![]() |
mda !!!
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Clima
- b02dsn
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Doctore , pe unde ai bagat-o bre' ???
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
pe drum e zapada ca pe masina nu mai e...
si una cu interiorul!original:) si o parte din prietena;)) This post has been edited by robert1991: 29 Jan 2010, 14:18 Attached thumbnail(s) Fotografie066.jpg ( Size: 1.16mb ) Number of downloads: 723 Fotografie067.jpg ( Size: 994.29k ) Number of downloads: 717 |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Pe autostrada Pitesti Bucuresti
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Dah sezon...
Attached thumbnail(s) SL276018.JPG ( Size: 2.56mb ) Number of downloads: 756 SL276016.JPG ( Size: 2.75mb ) Number of downloads: 762 |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ai pus bec portocaliu la semnalizari sau l-ai lasat pe cel normal? Asta ar insemna sa ai semnale pe spate ca la "americane".
Vad ca ai pus la loc ledurile. Te-ai impacat cu ledurile de la stopul de frana? Cum ai facut plasticul de la stop? Sau asa l-ai procurat direct? Sa o conduci sanatos. Arata bine si la linii si la vopsea. Mai rar asa oameni dedicati. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Am pus portocalii dar cat le-am invartit ala pe dreapta l-am "aranjat", asa ca am unul alb pana ajung la magazin... Cu LED-urile am rezolvat-o in alta configuratie
Plasticul l-am vopsit negru lucios, si lac din abundenta deasupra, asta e una din metodele de "innegrire" a semnalizarilor la masinile gel Golf3 gti, Reno Clio (Mk I parca, nu mai stiu exact generatia...) Oricum, becuti mai au doar semnalizarile, dar nu pt mult timp ![]() Masina nu arata atat de bine pe cat mi-as dori eu... are bubele ei(sper sa le rezolv ca ma straduiesc de mult timp), dar asa se intampla la majoritatea SH-urilor, daca o aveam de noua altfel statea treaba... Per total arata mult peste majoritatea Supernovelor care le stiu eu (nu de pe forum) iar pt ca de anul asta sta si in garaj voi incerca pe cat posibil sa arate asa cum imi doresc! |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
misto la stopuri bravo.sper sa reusesti ce-ti doresti cu masinuta ta
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Foarte frumos!
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
argus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 February 08 From: Jimbolia,Timis ![]() |
Foarte frumos chestia cu stopurile pe led,se vad mai bine.Să ai grijă de ea,și muuuuuuulț kilometri
![]() |
--------------------
DACIA
SupeRNova
2001 Rapsodie rosu imperial
- TM-08-xxx
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Bv tie ca te pricepi ! Supernova ta arata bine de tot , ledurile alea fac totul , sunt minunate . Mi-as face si eu dar daca nu ma pricep nu ma bag aiurea ! Ne spui si noua cum ai procedat cu sticla stopurilor de arata atata de bine?? Ms
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
@ Bogyciu : umple cumva golul dintre proiectoare si spoiler ca se vede foarte urat asa .... poti sa cumperi o grila ( cea de pe spoiler , din mijloc ) si o "decupezi" in asa fel incat sa acopere acel gol
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Mersi baieti, sticla e noua, e de la Melomanu si e bicolora, jumatate alb jumatate rosu. Plasticul din interior e negru. Cu ledurile nu e greu... o placa de test(e), ciocan de lipit, fludor si am mai folosit 3 lampi suplimentare pe led(erau mai ieftine decat daca luam leduri la bucata, si nici nu am mai stat sa calculez rezistoare, le au lampile alea deja). Dezlipesti de pe placuta originala si lipesti cum vrei tu pe noua placa (vb unui coleg, munca de chinez batran)
Cat despre km, masina am luat-o in APR 2008 cu 53000 km, acum are putin peste 95000, nu e tocmai tinuta la naftalina... si in tot acest timp eu i-am facut o singura zgarietura, din prostie, in rest atentie la max si slalom printre "asi ai volanului" care bantuie strazile oraselor noastre... Ar mai fi ciupituri in parbriz, capota, dar de acelea nu sunt vinovat ![]() LE Acolo in bara am o solutie, dar deocamdata imi lipsesc materialele... urmatoarele pe lista sunt golurile alea... This post has been edited by Bogyciu: 29 Jan 2010, 18:37 |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
auzi da o merge sa astupi alea mai intai cu spuma de termopan iar dupa intarire sa finisezi cu kit de fibra?
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Nu e o solutie in cazul meu, mai ales ca proiectorul se demonteaza prin fata... Si nici nu stiu cum se va comporta spuma la contactul cu chitul de fibra...
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
merge... dar cu fibra nu chit, dar nu se merita, aia insemana sa vopseasca si bara in totaliate si nici nu ar arata prea bine
This post has been edited by Relu_GTT: 29 Jan 2010, 18:55 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
and_rei |
![]()
|
nu o vopseste in totalitate.ia un spray.umple doar golul proiectorului deci nu o sa fie mare parte de vopsit
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Nu exista spray de cumparat albastru catifea, iar aici nu incarca nimeni spray-uri cu vopseaua dorita...
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Felicitari ai facut o treaba frumoasa aici Bogyciu !
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
am cumparat eu spray albastru catifea si e fix pix. cel mai bine e sa iei o cutie de vopsea care e vreo 65-70 lei..max 100. eu mi-am luat de la klar asta primavara.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
GrOzOy |
![]()
|
Faina de tot sticla stopurilor , da prea bine pe masina .. Multi km fara incindente !
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
clau_24bcd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 12 November 09 ![]() |
salutare baieti.mai pun si eu cateva poze cu iubita mea
![]() Attached thumbnail(s) 09092009.jpg ( Size: 282.26k ) Number of downloads: 314 08122009.jpg ( Size: 347.2k ) Number of downloads: 224 18012010220.jpg ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 281 18012010221.jpg ( Size: 1.22mb ) Number of downloads: 283 |
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
- gj 24 cla
|
|
GrOzOy |
![]()
|
Mai vezi cv prin farurile alea?
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
clau_24bcd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 12 November 09 ![]() |
da... nu am probleme cu farurile pe timp de noapte.am schimbat si becurile si cu ocazia asta le-am si reglat la un service
|
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
- gj 24 cla
|
|
Dudyyxx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 April 09 ![]() |
noile achizitii:D:D
Attached thumbnail(s) 30012010134.jpg ( Size: 510.03k ) Number of downloads: 286 30012010135.jpg ( Size: 456.32k ) Number of downloads: 293 |
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1.5 dci 82 cp
- IF 88 DDX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ce-i cu izolierul ala pe faruri ?!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Dudyyxx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 24 April 09 ![]() |
poi aqm mi le-a montat..si tre sa tin 24 de ore k sa se intareasca masticul
|
--------------------
Renault
Megane 2
2005 1.5 dci 82 cp
- IF 88 DDX
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Aaaa , ok , am inteles
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 03:32 |