Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
coco_blondu |
![]()
|
||
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|||
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
-va multumesc la toti va astept duminica la un paharel...............
-am dat 5300e -supernova urmeaza sa o dau la un baiat de la intilnirile noastre -daca se razgindeste .....facem licitatie (glumesc) ![]() |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
donsergiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 15 February 10 ![]() |
poze cu fetitza mea.....astept pareri....
![]() Attached thumbnail(s) S7300104.JPG ( Size: 3.15mb ) Number of downloads: 653 S7300258.JPG ( Size: 3.57mb ) Number of downloads: 716 S7300261.JPG ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 731 |
--------------------
dacia
supernova
2002 clima
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Moldavian pipal...l
|
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Arata oribil. Ai cocalarit-o cu infectiile alea de benzi argintii. Cred ca ai cumparat un sul si te plictiseai prea tare... ai uitat sa pui pe faruri, semnalele de la far si eventual pe oglinzile retrovizoare. Pacat de jantele alea originale. De stop nu mai zic... tie chiar iti place? Arata ca pomu' de craciun, mai lipseste beteala.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
dan supernova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
poze recente tot cam la fel ca innainte
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia /Renault
Supernova clima & Clio
Supernova (2002) & Clio (2005)
- B-902-DAN
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Arata super, curata, fara mutunei si alte porcarii. Multi km fara probleme.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
donsergiu imi plac fetele tale de usi..benzile alea si spoiler-ul din spate nu prea imi plac! mie imi place cat mai original...
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
Aia numești tu "gust"?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robert1991 |
![]()
|
robert1991 Group: Members Posts: 922 Joined: 13 October 09 From: pitesti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
donsergiu |
![]()
|
Maskatu sa inteleg ca benzile arginti ar fi problema? Sincer chiar nu mi-a zis nimeni nimic....pentru mine o masina arata ca pomul de iarna atunci cand are luminitze...abtibilduri...nu niste amarate de benzi.Apropo o intrebare : Merg deflectoarele de aer de la solenta la supernova?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 clima
|
|
robert1991 |
![]()
|
cred ca merg! nu stiu sigur! usile sunt cam la fel deci ar trebui sa mearga! am avut si eu deflectoare cand am cumparat masina dar le-am dat jos
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Maskatu |
![]()
|
Masina ta arata chiar bine, cel putin din poze, ma refer estetic (fara rugina), si este pacat sa o ti impopotonata cu benzile alea care nu au nici un rost/rol. Arata foarte bine fara toate chestiile astea. Pe langa asta, daca prinzi un politist mai catit pe tine, poate sa te amendeze pentru benzile lipite pe stop pe motiv de "estompare a iluminarii dispozitivelor de semnalizare". Si poate chiar sa iti suspende talonul.
Deflectoarele de vant ale usilor se potrivesc de la solenza pentru ca au aceleasi usi, difera doar constructia lor, dar ca si dimensiune sunt aproape identice. Defapt se vand ca si deflectoare pentru super nova/ solenza. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
donsergiu |
![]()
|
Aha....ok...multzam pentru sfaturi.....cred ca voi scapa de acele benzi...voi avea ceva chin cu dezlipitul lor.
Si alta intrebare ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 clima
|
|
Maskatu |
![]()
|
Daca nu a ajuns la sprit chit, ar trebui sa iasa cu un polish la culoare. Daca a ajuns la sprit chit nu ai ce sa mai faci, decat sa folosesti un creion "minune", dar tot o sa se vada "urma" sau sa revopsesti componenta. Probabil ca la un service mai specializat se poate repara zgarietura fara sa se vopseasca toata componenta, dar sigur va costa ceva mai multicel...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
robert1991 |
![]()
|
poti merge la cineva care lustruieste masini! un prieten se ocupa cu asta si stiu de la el ca se pot face! el da cu un pai cu vopsea unde e zgarietura si dupa ce se usuca lustruieste si nu prea se mai vede! mi-a dat si mie undeva cu un pai , sa vad cand lustruieste cum iese
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
coco_blondu |
![]()
|
sa-i rupi capu:))=))..prietenului tau...si ii dai si masina in brate sa o faca!!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
robert1991 |
![]()
|
am si eu multi prieteni la bloc
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
coco_blondu |
![]()
|
ba ma lasi....!!!..cum sa n-ai ce sa-i faci..ultima oara cand l-am prins pe unu ca mi-a zgariat masina..l-am alergat..l-am prins l-am intrebat de ce a facut asta..zbang...1 2 ..la ficat si un sut in cur!!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
robert1991 |
![]()
|
daca il prinzi da! dar nu prea ii vezi! eu dimineata cand am dat sa plec cu masina mi-au sarit in ochi zgarieturile..
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Intr-adevar nu prea ii prinzi... mai ales daca nu ai masina sub fereastra sa o poti privi din cand in cand... dar si cand il prinzi...
![]() |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(coco_blondu @ 24 Jul 2010, 15:25) ba ma lasi....!!!..cum sa n-ai ce sa-i faci..ultima oara cand l-am prins pe unu ca mi-a zgariat masina..l-am alergat..l-am prins l-am intrebat de ce a facut asta..zbang...1 2 ..la ficat si un sut in cur!! il duceam la politie si il puneam sa-mi vopseasca masina. Si eu am destui sa-i sparg imi voi monta o camera pe bloc ca alta solutie nu vad cum nu am posibilitate sa vad masina ca e in lateralul blocului. Mai sunt si pisici care sar pe masina ... si iti zgarie vopseaua. |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
robert1991 |
![]()
|
dar pisicile nu zgarie asa de adanc..
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
B-RTZ |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 6 Joined: 26 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Noua mea achizitie de 2 luni ... DSN din noiembrie 2002, 62.000 km o singur poza am cu ea .. am sa mai revin cu alte poze
Attached thumbnail(s) DSC02846.JPG ( Size: 782.99k ) Number of downloads: 291 |
--------------------
DACIA
SuperNova
2002
- B-35-RTZ
|
|
robert1991 |
![]()
|
s-o stapanesti sanatos! cat ai dat pe ea?
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
Furry-Rasputin |
![]()
|
![]() Membru clasic Group: Members Posts: 558 Joined: 22 January 09 From: Bucuresti,Militari-Politehnica ![]() |
In parcare, alaturi de verisoara ei
![]() Attached thumbnail(s) Fotografie15369.JPG ( Size: 299.85k ) Number of downloads: 271 |
--------------------
Fan
Dacia
1300
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
@donsergiu - Aparatorile acelea de noroi de unde le-ai achizitionat?? Sunt de supernova sau dupa alta masina??
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
robert1991 |
![]()
|
am o aparatoare de noroi dupa fata data jos! imi place mai mult cum se vede fara.. si nu stiu ce sa fac..sa o pun la loc sau sa o dau si pe cealalta jos?
|
--------------------
Renault
Megane IV
2018 Business
- B -- ---
|
|
coco_blondu |
![]()
|
rtz...poate vi la intalniri cu ea..duminik:D...la kaufland!!
This post has been edited by coco_blondu: 28 Jul 2010, 17:35 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
donsergiu |
![]()
|
@ GrOzOy ....aparatorile de noroi sunt universale marca MegaDrive....le gasesti pe situl de la conex..vezi ca au un cod.Daca vrei sa iti cumperi te duci la orice magazin de pise auto,le dai codul si a doua zi le ai.Eu am dat 29 lei pe o pereche
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 clima
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 23:54 |