Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
mafiozzo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
Attached thumbnail(s) 194.88.148.41.jpeg ( Size: 389.03k ) Number of downloads: 877 194.88.148.413.jpeg ( Size: 414.36k ) Number of downloads: 903 |
||
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|||
clau_24bcd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 12 November 09 ![]() |
Mascatule asta e realitatea..ti-e rusine sa recunosti?Asta e tara in care traim..Este ultima postare a mea pe acest forum.O sa ramai sa vorbesti la un moment dat singur pe forumul asta.Bafta all.
This post has been edited by clau_24bcd: 9 Feb 2011, 11:37 |
--------------------
dacia
supernova
2001 clima
- gj 24 cla
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
@mafiozzo: de pe ce masina este suspensia fata?
|
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Un forum public unde oricine isi poate face cont, nu este tocmai locul potrivit pentru a te lauda ca iei itp-ul pe spaga. Asemenea informatii nu se spun ca si cum ai spune ca ai mai strans 2 suruburi la masina. Este o chestiune de bun simt, dar na, unde nu este, nici Dzeu nu cere.
This post has been edited by Maskatu: 9 Feb 2011, 13:21 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
de pe un polo 6n, cea de pe fata este buna cu mici ajustari, dar pe spate nu
This post has been edited by mafiozzo: 9 Feb 2011, 16:10 |
--------------------
Opel Astra G CC 2003
|
|
91_CTL |
![]()
|
![]() am multe de invatat...... Group: Members Posts: 195 Joined: 25 November 10 From: Facaeni, Ialomita ![]() |
@mafiozzo ai jantele originale vopsite?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Nr. inmatriculare: Fara numar, fara numar......
|
|
anecula_08 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.871 Joined: 3 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Mersi. Sti cumva si ce motorizare?
This post has been edited by anecula_08: 9 Feb 2011, 17:21 |
--------------------
Dacia Solenza
Europa cu AC - 1.4 MPI / Renault Laguna 2
Facelift - 1.6 16v / Dacia Logan Stepway - 1.0 TCE
|
|
mafiozzo |
![]()
|
nu nu sunt jantele de fabrica, sunt borbeturi pe 15", pai motorizarea pe care am dat jos e de 1400 cmc da prinderea e la fel la toate motorizarile ma gandesc
|
--------------------
Opel Astra G CC 2003
|
|
vick_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Group: Members Posts: 238 Joined: 3 November 09 ![]() |
eu am intrebat daca faci tuning la masina trebuie sa il autorizezi sau se poate autoriza si clau_24bcd mi-a zis k in romania nu se poate si ca daca ai cunostinte ceva pe la politie nu ai probleme. asa ca nu te mai ambala asa rau maskatule. si deci in concluzie tuningu la masina pare a fi ilegal nu?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
"nu este tocmai locul potrivit pentru a te lauda ca iei itp-ul pe spaga."
Ar trebuii sa ascundem multe treburi care se intampla in tara asta , nu ? Nu spun ca e frumos ce a facut colegul , dar vina cea mai mare o are cel care a luat spaga . Poate prin astfel de "destainuiri" intreprind si autoritatile ceva ... Maskatu a vrut sa spuna ca nu e normal sa te lauzi cu niste ilegalitati pe un forum public . This post has been edited by catalin06: 13 Feb 2011, 21:19 |
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
coco_blondu |
![]()
|
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
cui sa-i explici cataline........dasta e tara plina.. ............
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
pai in domeniu itp se fac controale, tot timpul le blocheaza calculatoarele cu masinile pe stand si vin si verifica.
acuma mai zic si eu asa ipotetic vorbind ai catalizatoru spart, eu unu decat sa dau 10 mil pe un cataizator prefer sa ma descurc cu mecanicu de acolo, de multe ori mergi la itp si iti baga de vina tot felul de chichite de 2 lei te mai ia si ca nu scoate fumu bun da de unde sa sti tu ce scrie pe aparatu ala si zici hai domnule sa o rezolvam nu sa mai vin inca oata si preferi poate sa dai un leu in plus, bineinteles ipotetic vorbind ..dsn meu are fumul mai bun ca o toyota prius asa ca nu i nevoie sa dau spaga:D mai rau i cand functionari statului iau spaga si iau spaga nu pt a trece cu vederea niste chesti minore ci pt a incalca legea mai mult ca cel mai mare infractor, vezi ce se intampla in vama te doare capul eu tot nu pot sa realizez cum poti sa iei spaga de zeci de mi de euro intr-o zi intr-o zi la o vama. It's mind boggling |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
giannicamara |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 6 February 11 ![]() |
eu am luat itpul cu capota neagra, jante 15',portierele pe spate astupate si toba sport. si-a pus ala mainile in cap cand am intrat cu ea acolo.iar o masina din 2001 nu ia itpul pe bune in veci.te poate intoarce pentru un nimic.chiar daca ai bagat in ea leafa pe doua luni sa o pragatesti.
14 Feb 2011, 00:56: am uitat sa zic.. si fara catalizator.masina mea nu stie ce e ala ![]() ![]() ![]() This post has been edited by giannicamara: 14 Feb 2011, 00:56 |
--------------------
DACIA
SuperSUPER Nova
2002 š˜”°º.. Mr. Gianni ™..º°”˜š
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Capota neagra am si eu si asta nu este un motiv de a nu lua itp-ul. Puteai sa ai si plafonul, si hayonul negre si tot nu te putea intoarce. Legat de jantele pe 15 si catalizatorul lipsa...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
giannicamara |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 6 February 11 ![]() |
da cum e cu treaba 40 % din masina ai voie alta culoare? fara sa mai treci in carte sau talon nimic?pe mine m-a amenintat un "kap de creta" ca imi ia talonul pentru capota.si i am gabat-o p asta cu 40%.. si mi a zis ca : "da, 40%, da nu oricum si de capu tau".
|
--------------------
DACIA
SuperSUPER Nova
2002 š˜”°º.. Mr. Gianni ™..º°”˜š
|
|
mafiozzo |
![]()
|
|
--------------------
Opel Astra G CC 2003
|
|
91_CTL |
![]()
|
![]() am multe de invatat...... Group: Members Posts: 195 Joined: 25 November 10 From: Facaeni, Ialomita ![]() |
asta numesti tu murdar? daca o vezi pe a mea sunt curios ce zici...imi pare rau ca nu am poze sa o vezi.
P.S. ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Bine ca toate sunt rosii
This post has been edited by B_i_t_z_a: 15 Feb 2011, 09:56 Attached thumbnail(s) IMG_0373.JPG ( Size: 895.45k ) Number of downloads: 622 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
GrOzOy |
![]()
|
![]() Membru cu Dacie ! Group: Members Posts: 839 Joined: 8 September 09 From: Ramnicu Sarat,Buzau ! ![]() |
Simpatica
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 , fara piele :D
- BZ 52 MTG Cazan Romanesc !
Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie ! |
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
alea sunt murdare????sa o fi vazut pe a mea ieri dupa un off road de toata frumusetea
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
mafiozzo |
![]()
|
a mea nu e obisnuita murdara, o spal tot odata la 2-3 zile si na, in poza nu se vede de toata e prafuita cum a plouat a suflat vantu puternic si dupa acea a nins, mai tot prafu de pe strada se gaseste pe sn mea
|
--------------------
Opel Astra G CC 2003
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ia-ma radare
![]() asta a fost in prima zi.a nins bla bla bla ca a doua zi s a facut mocirla tot ![]() ![]() Attached thumbnail(s) 112.jpg ( Size: 199.61k ) Number of downloads: 517 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
91_CTL |
![]()
|
@ianys_andrey de unde ai acel parasolar cu "dacia club"? de unde imi pot lua si eu unul?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Cauta-l pe "turturel" la bursa. El face autocolante... tot ce iti doreste suflețelu'.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Maskatu |
![]()
|
Parasolarele sunt ilegale. Limiteaza campul vizual si sunt interzise prin lege.
QUOTE Art.102. - (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa a IV-a de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de persoane fizice: 35. aplicarea tratamentelor chimice sau a foliilor, pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale, cu exceptia celor omologate si/sau certificate de catre autoritatea competenta si care sunt marcate corespunzator; Amenda este intre 315 si 700 ron. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
agent mascatu
![]() ![]() ![]() @parasolarul l am facut la un prieten mai de mult |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eu va vreau binele.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
marianmn |
![]()
|
![]() Deisia Group: Members Posts: 441 Joined: 13 April 09 From: Iași ![]() |
@ianys_andrey: " ... dealurile iasiului ... " ? :-?
|
--------------------
Ex - Dacia
SuperNova
2oo2 Clima / Audi A4 B5 TDI
|
|
91_CTL |
![]()
|
Stim @maskatu ca ne vrei bine si e bine sa avem printre noi oamnei care ne mai aduc aminte de legi, insa eu am un parasolar de 20cm, pus de mine, dar parca imi place mai mult cel cu "dacia club" decat cel negru simplu care il am eu.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|
and_rei |
![]()
|
|
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 07:16 |