Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
gerard dacia |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 29 May 11 From: oradea ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2001 rapsodie
- 28 EDY
|
|||
vick_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Group: Members Posts: 238 Joined: 3 November 09 ![]() |
m-am interesat si vopsitu la toata masina ma costa 20 de mil cu vopseaua vopsitorului, iar zilele astea o sa ma interesez cat ma costa si perlele ca am avut ceva treaba si nu prea am umblat pe la magazinele de vopsele.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/comfort
- VL 03 WXS
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Cel mai bine arata fara bandouri SuperNova
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Simpla si fara bandouri....
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
CT-03-JTR |
![]()
|
![]() Verifpro.net - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more! Group: Members Posts: 568 Joined: 23 September 07 From: Sweden ![]() |
O mica intalnire dacia in constanta
![]() Attached thumbnail(s) 18122011004.jpg ( Size: 283.3k ) Number of downloads: 1035 18122011005.jpg ( Size: 233.89k ) Number of downloads: 1006 18122011008.jpg ( Size: 249.27k ) Number of downloads: 1043 18122011006.jpg ( Size: 238.76k ) Number of downloads: 932 |
--------------------
-8861
Sweden
Boden
- ThomasabirmDO
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
imi plac foarte mult supernovele voastre,dar cea mai frumoasa este cea verzuie LED arata super bine .
![]() This post has been edited by donlucyan: 18 Dec 2011, 20:34 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
gerard dacia |
![]()
|
super nova rosie in lucru .........o sa iasa super ,felicitari la proprietar....
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2001 rapsodie
- 28 EDY
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
supernova in lucru va fi o bestie
|
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
Razvan_Ionut |
![]()
|
![]() Distrigaz Jr. Group: Members Posts: 1.497 Joined: 31 March 09 From: Bucuresti ![]() |
cea rosie e bestiala....pur si simplu am ramas fara cuvinte cand am vazut-o....mi-ar place si mie un body kit ca ala....
|
--------------------
Dacia / Daewoo
Nova GT / Cielo Executive 8v
1999 / 2005
- B 62 MHL / B 989 XXX Mai bine fiare vechi decat plastice de ultima generatie.
"Un pacient bine fixat nu necesita anestezie." Respecta-ma si te voi respecta! |
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
@CT-03-JTR
Te rog frumos sa ne tii la curant cu evolutie lucrarii. Foarte frumoasa masina, felicitari, succes. |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ce tot bagati atatia bani in ele? Deja au inceput sa aiba soarta batranelor 1300/1310. Din toti banii bagati in ele nu veti mai recupera nici un leu. In cel mai bun caz suma cu care a fost cumparata masina, dar chiar si asta, in foarte putine cazuri. In afara de piese nu merita alte investitii.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
eu unu i sustin pe cei care au facut din supernovele lor o adevarata masina la exterior 'gen supernova lui micutu"si eu unu as face ceva asemanator dar mai bine o las asa simpla si sa fie cat mai buna la partea mecanica sa nu-mi troncane nimik,scartaiti si alte chesti mai mult pe asta sa ne bazam ,dar fiecare face ce vrea cu masina lui.
|
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sa sti ca prelungirile alea de capota de le vezi tu afecteaza fluxul luminos degajat de far. Adica, mai pe romaneste, obtureaza farul si nu mai vezi bine noaptea. Mi-a zis-o chiar cineva care are asa ceva. Uneori noaptea baga faza lunga ca sa vada pe unde merge.
Tare nu? Asta numesc eu tunareala de fata blocului. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(CT-03-JTR @ 18 Dec 2011, 19:32) De ce nu veniti la intalnirea oficiala DaciaClub din Constanta? PS: baiatu' cu soleznza rosie "umflata". Iti vad mereu masina la campus. Maine am sport acolo. Daca dau de tine, o sa te bag in seama ![]() This post has been edited by Iulikk: 19 Dec 2011, 23:30 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
donlucyan |
![]()
|
da dar totusi arat bine,cu o prelungire de capota si o pereche de jante nu cred ca e asa mare investitie si cred ca merita .
Iulikk-aia e supernova nu solenza. This post has been edited by donlucyan: 19 Dec 2011, 23:32 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
maskat intr-un fel ai dreptate, ma rog, eu cand aveam prelungita capota nu simteam diferenta deoarece am xenon, bagi banii in ele cum am facut eu vine un milog de batran se baga in tine si iti rezolva toata investitia, si fiti siguri ca pe asigurare va face masina cu piese originale nu se apuca ei de modificat prelungit ars in gura bari si etc:)
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
CT-03-JTR |
![]()
|
![]() Verifpro.net - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more! Group: Members Posts: 568 Joined: 23 September 07 From: Sweden ![]() |
QUOTE(mafiozzo @ 20 Dec 2011, 01:11) maskat intr-un fel ai dreptate, ma rog, eu cand aveam prelungita capota nu simteam diferenta deoarece am xenon, bagi banii in ele cum am facut eu vine un milog de batran se baga in tine si iti rezolva toata investitia, si fiti siguri ca pe asigurare va face masina cu piese originale nu se apuca ei de modificat prelungit ars in gura bari si etc:) Si daca doamne fereste te trezessti dimineata si aluneci in baie si mori...proprietarii masinilor din acele poze inclusiv eu nu baga bani in ele in speranta de a mai recupera mai tarziu ceva ceva din investitie,suntem perfect constienti ca sunt bani pe care nu ii mai vedem,dar pasiunea nu are limite,vrem sa fim mai diferiti uram banalul dar cel mai important masinile ne fac pe noi fericiti si toti avem un zambet idiot pe fata atunci cand suntem la volanul lor.Atata timp cat suntem fericiti si multumiti nu tinem cont de restul. Eu vad foarte bine seara cu faza scurta si am si prelungire...dar ma rog acum am lupe vad si mai bine. O dam prea mult in sentimente,fiecare om are o parere a lui pe care cu greu si-o schimba,pentru noi masinutele astea inseamna jucarii pentru oameni mari. This post has been edited by CT-03-JTR: 20 Dec 2011, 04:28 Attached thumbnail(s) PB140189.jpg ( Size: 4.02mb ) Number of downloads: 776 |
--------------------
-8861
Sweden
Boden
- ThomasabirmDO
|
|
Maskatu |
![]()
|
Mhmm, imi place cum gandesti. Perfect de acord cu afirmatia ta.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
coco_blondu |
![]()
|
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
maskatule da tu cand aveai scoch...pe far sau ce era aia banda adeziva...nu ma intereseaza nu iti optura lumina?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
gerard dacia |
![]()
|
QUOTE(coco_blondu @ 20 Dec 2011, 13:29) maskatule da tu cand aveai scoch...pe far sau ce era aia banda adeziva...nu ma intereseaza nu iti optura lumina? pentru altii si ala ii tiuniung(banda izolatoare) si se da mare ce masina ciuning are.......dar banii in banda sau prostii merita???????? ca de gura si sfaturi vad ca is primi..............forumul lu peste |
--------------------
dacia
super nova
2001 rapsodie
- 28 EDY
|
|
CT-03-JTR |
![]()
|
Lasati cearta,suntem toti colegi indiferent de gusturi si avem de invatat unii de la altii,toata admiratia mea pentru unii care au masini impecabile de parca acum au iesit din fabrica.
Daca am fi toti excentrici atunci am avea toti sorcove. |
--------------------
-8861
Sweden
Boden
- ThomasabirmDO
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Asta nu e forum pt tuning.Daca vreti asa ceva mutati va pe site urile dedicate.Aici ne prezentam masinile asa cum sunt ele.
@ar trebui ca in topicul acesta sa se posteze doar poze,fara pareri si posturi de genul "misto masina,bravo,cat ai muncit,etc".Exista PM nu mai murdariti topicul cu prostii. |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
O capota putin prelungita poate afecta pe faza lunga dar nu si faza scurta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
bobomaster |
![]()
|
![]() Membru Daciot Group: Members Posts: 182 Joined: 12 March 08 From: Bacau / Bucuresti ![]() |
Smecher discurs, îmi place cum gândești
![]() QUOTE(CT-03-JTR @ 20 Dec 2011, 04:25) Si daca doamne fereste te trezessti dimineata si aluneci in baie si mori...proprietarii masinilor din acele poze inclusiv eu nu baga bani in ele in speranta de a mai recupera mai tarziu ceva ceva din investitie,suntem perfect constienti ca sunt bani pe care nu ii mai vedem,dar pasiunea nu are limite,vrem sa fim mai diferiti uram banalul dar cel mai important masinile ne fac pe noi fericiti si toti avem un zambet idiot pe fata atunci cand suntem la volanul lor.Atata timp cat suntem fericiti si multumiti nu tinem cont de restul. Eu vad foarte bine seara cu faza scurta si am si prelungire...dar ma rog acum am lupe vad si mai bine. O dam prea mult in sentimente,fiecare om are o parere a lui pe care cu greu si-o schimba,pentru noi masinutele astea inseamna jucarii pentru oameni mari. |
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
Maskatu |
![]()
|
QUOTE(coco_blondu @ 20 Dec 2011, 12:29) maskatule da tu cand aveai scoch...pe far sau ce era aia banda adeziva...nu ma intereseaza nu iti optura lumina? Mhmm. Era autocolant orafol de cea mai buna calitate. Si era pus de proba, sa vad cum ar arata cu o eventuala prelungire. Evident arata ca naiba din cauza faptului ca nu era o continuitate dinspre capota. Tocmai de aceea am renuntat la acel autocolant. Plus de asta nu era atat de lat. Era pus din coltul capotei, spre partea de sus a grilei radiatorului. Si inca ceva. Pentru asa ceva se ia talonul, si evident primesti si amenda. Asa ca era mai convenabil sa stau cu alea lipite si in caz de ceva sa le scot imediat, decat sa modific toata capota, si dupaia sa dau din colt in colt sa imprumut alta capota. ![]() This post has been edited by Maskatu: 21 Dec 2011, 09:00 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
coco_blondu |
![]()
|
pe mn ma enerveaza astia care critica, atata tot...din moment ce omului ii place...lasa-l frate sa faca ce vrea...sa-si puna si un brad in masina sa-l impodobeasca..e placerea lui ,masina lui....
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
O mica adaugare: atata timp cat nu deranjeaza ceilalti participanti la trafic si nu incalca prea multe legi, ar trebui ca fiecare sa poata face fix ce vrea cu masina lui...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
coco_blondu |
![]()
|
pai tocmai ca fiecare face ce vrea cu masina...dar unii ori nu au alte probleme de-ale lor si se zbat sa le inteleaga pe ale altora....ori...lipsa de ocupatie, invidie si etc......gata numai zic offtopic nimic.....puteti sa stergeti si comment-urile................spre exemplu mie imi plac ff multe masinile kre au fost postate in ultimele 2 pagini, mai ales ale celor din constanta...sunt criminale...si ca sa se inteleaga eu am masina stock....asta nu inseamna ca nu mi-ar placea sa-mi fac si eu..:-??.....
This post has been edited by coco_blondu: 21 Dec 2011, 15:30 |
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
danxkc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 26 October 10 From: Turnu Magurele ![]() |
maine pun si eu poze cu proiectorul si cotiera:D
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
pasiunea nu are limite si gata, depasiti momentu, hai mai laudati-va ce ati mai facut, de craciun ce va primesc masinutele?
This post has been edited by mafiozzo: 21 Dec 2011, 21:08 |
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 17:58 |