Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
CT-03-JTR |
![]()
|
||
![]() Verifpro.net - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more! Group: Members Posts: 568 Joined: 23 September 07 From: Sweden ![]() |
|
||
--------------------
-8861
Sweden
Boden
- ThomasabirmDO
|
|||
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
@ct83jtr - nu ai inteles nimic din postul meu. nu m-am plans ca imi vibreaza tabla, ca nu vibreaza. "dau volumul tare sa sara tabla " asta ia-o ca pe o metafora. nu suport muzica intr-atat de tare in masina si de obicei oriunde incat sa vibreze tabla pe masina sau sa simt vibratiile in piept si nu vreau nici sa o fac discoteca. doar intrebam ce ar trebui schimbat sa nu se mai auda boxele aiurea, nu tabla. adica: ori boxele pot mai mult, dar nu si casetofonul, ori casetofonul poate mai mult dar nu si boxele, ori ambele nu pot mai mult. daca erai atent am spus ca am boxele si casetofonul original nu boxe de 321654 W cu statie.
![]() ![]() This post has been edited by vad_sunete: 29 Mar 2012, 11:57 |
--------------------
dacia
supernova
2001 dacia supernova 2002
|
|
CT-03-JTR |
![]()
|
![]() Verifpro.net - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more! Group: Members Posts: 568 Joined: 23 September 07 From: Sweden ![]() |
QUOTE(vad_sunete @ 29 Mar 2012, 11:55) @ct83jtr - nu ai inteles nimic din postul meu. nu m-am plans ca imi vibreaza tabla, ca nu vibreaza. "dau volumul tare sa sara tabla " asta ia-o ca pe o metafora. nu suport muzica intr-atat de tare in masina si de obicei oriunde incat sa vibreze tabla pe masina sau sa simt vibratiile in piept si nu vreau nici sa o fac discoteca. doar intrebam ce ar trebui schimbat sa nu se mai auda boxele aiurea, nu tabla. adica: ori boxele pot mai mult, dar nu si casetofonul, ori casetofonul poate mai mult dar nu si boxele, ori ambele nu pot mai mult. daca erai atent am spus ca am boxele si casetofonul original nu boxe de 321654 W cu statie. ![]() ![]() Vina mea ![]() Intr-adevar ce am insirat eu nu e un moft si nu e nici chiar scump dar face toata diferenta in masina,pana si cu difuzoarele si casetofonul original se va auzi mai clar si vei putea da volumul mai tare fara sa baraie si sa gajaie. |
--------------------
-8861
Sweden
Boden
- ThomasabirmDO
|
|
vad_sunete |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 631 Joined: 20 November 07 From: bucuresti ![]() |
ehe poate o sa reusesc sa arunc masina
![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
AndreiSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 20 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Ambele conteaza , dar ptr inceput regleaza casetofonul ( da bassul mai incet )
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
vad_sunete |
![]()
|
i-am facut toate egalizarile posibile care sunt oricum limitate. oricum nu ma deranjeaza ca la cat de tare ascult eu muzica...parca sunt tataie
![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
bai maskatule , ai inceput din ce in ce mai mult sa ajungi la vorbele mele: cazan, hibe , etc.
![]() nu te supara dar sunt mai batranel ca tine si cu nitica experienta. si ca sa nu fi suparat pe mine dau un gordon bleu ![]() totusi cred ca ultimele dsn vor fi la baietasii aceia la constanta, frumoase cei drept. eu raman la ideea ca o masina noua e cel mai bine fie cat ar fi creditul de lung si mare. |
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Ma indoiesc de chestia asta... vad zilnic si Supernove si Cielo pe toate drumurile... unele arata mai bine, altele mai rau, dar inca exista si sunt destule pe sosele...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
eu unu nu prea cred ca este chiar asa cu supernova.eu unul vad foarte multe supernova pe strazi prin orase etc.
sunt foarte multe supernove intretinute si intro stare foarte buna,adica cei care le intretin ,care le fac toate schimburile la timp ,i mai face o oala de rugina ,o aripa pana la urma o masina asa se intretine .i mai faci una alta ,schimbi o piese cu una de origine,etc.deci nu este chiar asa cum zici . si de cielo lasama cu cazanele alea . la aripile de spate rugineste mai repede ca o supernova,si la electrica sunt varza,am multi prieteni care se vait de ele ca consuma mult,ca au probleme cu electica,cu geamurile electrice ca nu mai merg,cu rugina,cu condens ca troncane din toate partile. ambele masini vor rezista mult si bine,si nu imi spuneti mie ca supernova a ajuns ca dacile alea 1300 . -app mai bine o supernova in stare perfecta decat un cielo care consuma cat un tir. atat am avut de spus ,app forumul asta este numai sa punem poze cu masinile noastre SRN.bafta! This post has been edited by donlucyan: 30 Mar 2012, 11:37 |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
Claudiu T. |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 3 November 10 From: Simeria ![]() |
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002-Clima.
- HD-72-BMX
|
|
donCorleone |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 March 12 ![]() |
|
--------------------
Dacia SuperNova
SUperNova
2001 Confort 75 cp
- HD -06 - ELR
|
|
Ryco1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 353 Joined: 20 September 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(gcgeorgescu @ 30 Mar 2012, 10:22) bai maskatule , ai inceput din ce in ce mai mult sa ajungi la vorbele mele: cazan, hibe , etc. ![]() nu te supara dar sunt mai batranel ca tine si cu nitica experienta. si ca sa nu fi suparat pe mine dau un gordon bleu ![]() totusi cred ca ultimele dsn vor fi la baietasii aceia la constanta, frumoase cei drept. eu raman la ideea ca o masina noua e cel mai bine fie cat ar fi creditul de lung si mare. Comparatia ta este destul de deplasata,deoarece Supernova s-a fabricat doi ani si ceva, in timp ce Cielo a fost fabricata pe o perioada de opt ani. ![]() |
--------------------
Dacia
Supernova Rapsodie
2002
|
|
coco_blondu |
![]()
|
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
georgescule....nu cred ca ti-ai face un credit pe 30 de ani pentru o masina ordinara...sa aiba si copii tai ce sa plateasca;)..parerea mea......daca ar fi asa de ce nu iti iei lamborghini, ferrari , buggati veyron?....sau alte masini care sa nu gasesti bube la ele?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
ady23 |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 586 Joined: 29 December 10 From: Tara Minunilor ![]() |
deja o dati in dileme...cine v'a pus frate sa va luati dsn'uri daca va tot plangeti atat,si nu va obliga nimeni sa le pastrati..si nu tot laudati alte masini ca toate au hibele lor...sunt o gramda de cielo,golf,etc si prin oradea pline de rugina si cu gauri prin aripi....nu cred ca a stat nimeni cu unn cutit langa voi sa va oblige sa va luati dsn....pe orice topic intru tot asta vad....
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- ....
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
mare dreptate ai ady23.
|
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
ultimele clipe petrecute impreuna....Me & Doina....
Attached thumbnail(s) 29032012059.jpg ( Size: 1.2mb ) Number of downloads: 212 29032012060.jpg ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 208 29032012062.jpg ( Size: 882.78k ) Number of downloads: 204 29032012063.jpg ( Size: 915.85k ) Number of downloads: 204 29032012064.jpg ( Size: 742.78k ) Number of downloads: 509 29032012065.jpg ( Size: 757.47k ) Number of downloads: 525 29032012066.jpg ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 575 29032012067.jpg ( Size: 1.1mb ) Number of downloads: 572 29032012068.jpg ( Size: 1.49mb ) Number of downloads: 493 |
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
donCorleone |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 28 March 12 ![]() |
|
--------------------
Dacia SuperNova
SUperNova
2001 Confort 75 cp
- HD -06 - ELR
|
|
lirutza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 9 May 09 From: București/Buzău ![]() |
QUOTE(cristi87 @ 30 Mar 2012, 21:01) mp3 player ca al tau am avut si eu, dar s-a ars finalul si nu l-am mai reparat, mi-am luat altul. Parca e facut pt supernova ![]() Attached thumbnail(s) E72_612.jpg ( Size: 1.52mb ) Number of downloads: 194 e72_615.jpg ( Size: 1.5mb ) Number of downloads: 180 E72_620.jpg ( Size: 1.3mb ) Number of downloads: 178 E72_610.jpg ( Size: 2.16mb ) Number of downloads: 173 |
--------------------
DSN
Confort
2001
|
|
cristi87 |
![]()
|
![]() fa-te viteaz knd esti singur in masina...nu chinui si p altii Group: Members Posts: 507 Joined: 2 May 08 ![]() |
lirutza...la mn nu mai mergea fata ..nu se mai vedea nmk dar il stiam pe din-afara si il reglam dupa piuituri..
![]() |
--------------------
RENAULT
Megane 2.2 1.6 16v 82Kw
2007
- Unknown..yet [COLOR=blue][SIZE=7]omul este dator sa sculte, nu sa si creada....
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
comentariul meu este pentru maskatu. coco daca as face un credit, as face strict pentru una NOUA (simbol,astra, aveo,etc)
iar pentru restu' nu pot sa zic; ca daca cielo este cazan ca si dsn , e un cazan cu servo , geamuri, aer ca lumea etc. fara apa in el(sigur asta nu) si cu un consum mai mare. singura masina din lume la care am vazut atata rugina este dacia si dsn in special. trebuie sa recunoastem ca dsn ca si nova a fost un experiment ESUAT a celor de la dacia dupa clasica berlina. marti urmeaza sa schimb la masina pivotii capete bara bielta antirasturnare, geometrie si itp. toate astea ma costa cat un sfert de dsn. ce parere aveti? din cauza reparatiilor astea s-ar putea sa imi stric sarbatorile de paste din punct de vedere financiar. luna viitoare, urmeaza toba si tot asa. sunt sigur ca maskatu care are masina de mult ca si mine ma va contra, dar in sufletul lui, stie ce zic. a incercat toate variantele pentru rugina , sa imbunatateasca(sa o aduca la nivelul unei masini normale), sa o protejeze etc. asta dureaza la el ca si la mine de 5 ani si tot acelasi rezultat. This post has been edited by gcgeorgescu: 31 Mar 2012, 14:22 |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
coco_blondu |
![]()
|
![]() Blondu' Group: Members Posts: 816 Joined: 6 September 09 ![]() |
a mea e din 2001 ...abea acum au aparut unele puncte de rugina, care nu o sa mai existe, si masina o am in posesie de 4 ani aproape...si merge...mai bine ca innainte...fara investitii si mai rezista inca 5 ani ca popa..daca ar fi sa o tin.....si inca o chestie are 35900 km reali..
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001/ confort
- B -X X - X X X Blondu'
|
|
donlucyan |
![]()
|
nush de ce tot va plangeti de rugina,ca ba intra apa ba troncane si ca schimbati piese in prostie.eu unu pot sa spun ca sunt foarte multumit de SRN meu pt ca nu am avut probleme de genu .......am spus mai sus. si daca mai spun ca are aproape 130000km si merge parfum .si in 6 ani nu am avut probleme cu ia. parerea mea nu are rost sa spunem care dintre cele 2 masini sunt mai bune.ambele sunt cazane,asta stiu sigur.
coco_blondu-masina ta sigur va rezista 5 ani ,poi la km pe care i are va merge lejer,si nu merita sa o vinzi . |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
daca vreti rugina veniti si vedeti la a mea:)) pragurile sunt moarte....spate dreapta nu mai pot pune cricul pe prag:))
dar in rest la motor inafara de un set de buji, de un filtru de aer, de elei schimbat la 10k km, nu am avut nici o problema in 5-6 ani, niciodata nu ma lasat in drum si doar o singura data am impinso pt ca am uitat farurile aprinse:)) la bucsaraie am cam schimbat totul pedesupt, unele chiar si de 2 sau 3 ori in astia 5 ani dar nu sunt piese foarte scumpe si am ajuns si la concluzia ca de cele mai multe ori ii mai bine sa cumperi original decat toate porcariile ce sunt pe piata....si am ajuns la concluzia asta dupa ce am cumparat 2 seturi de discuri de frana si doar la al 3-lea m-am dumirit cum sta treaba cu asamu.... si dupa ce o pereche de bielete de directie m-au tinut doar un an jumate si cand le-am dat jos jucau in ultimul hal si dupa ce un pivot sa rupt in mijlocul drumului de tara probabil tot asam gcgeorgescu totusi sa faci rar si sa nu ai probleme nu are ai ce investi asa mult, bucsari ce se verifica la itp nu te duce asa mult plus un traseu de tobe vreo 200 lei..... si eu ieri am facut itp inafara de becul pt marsalier care nu mergea nu a avut ce comenta, eventual la rugina dar si banu meu circula si ala dornic de un ciubuc asa ca sa trecut cu vederea:)) This post has been edited by quick: 31 Mar 2012, 16:29 |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
donlucyan |
![]()
|
quick-pune niste poze cu SRN tau sal vedem si noi ,daca vrei.
|
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
- PH-40-Secret
|
|
ady23 |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 586 Joined: 29 December 10 From: Tara Minunilor ![]() |
da vindeti'le ma....va tot plangeti ca bagati piese care valoreaza cat un sfert din masina...sa mor eu daca nu sunteti mai rai ca niste copii mici..care se tot plang la parintii...cine va obliga sa le tineti?le vindeti si atunci o sa aveti si bani in buzunar..pentru ca sunt sigur ca nu foarte multi de pe forumu asta depind doar de masina...eu o am de 4 ani,plus 2 ani la fratelo si singura buba e ca am o pata de rugina pe aripa,in toti acesti ani....forumul asta se distruge incet incet,daca ati stiut ca nova e un exemplar esuat...cine v'a pus sa va luati dsn?si nu ne tot baga cielo pe gat...ca am un prieten care A avut cielo si nici macar intr'un an la si dat....pentru ca s'a lamurit ce masina e...asa ca las'o balta,toate cele bune,sigur o sa sughit mult din cauza postului:P
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- ....
|
|
mafiozzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 760 Joined: 17 May 07 From: .::Cluj::. ![]() |
of ady , scumpu de tine, cum apari numele fabrici unde lucrezi:))
|
--------------------
Ex : Supernova 2001
Opel Astra G CC 2003
Coupe Now : Mondeo 2007 Limuzina
|
|
quick |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
QUOTE(donlucyan @ 31 Mar 2012, 16:31) n-are rost:)) o supernova europa alba, fara nici o imbunatatire.....aveam planurii dupa ce am luat-o dar asa au ramas, doar planuri:)) o sa fac niste poze doar cu partile ruginite si o sa le pun pe vreun topic unde se vb de rugina....dar mai incolo sa mai rugineasca putin:)) oricum eu per total sunt multumit de masina, la anu o s-o rezolv si cu rugina, nu neaparat intr-un mod profesionist sau foarte scump doar atata cat sa o mai pot tine un 4 ani si dupaia remat scrie pe ia.....oricum deja a trecut in conservare nu mai umblu asa mult cu ia. |
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
![]() cu specificatia ca nu mai am flacarile acelea , nici semnele de incepator si nici capacele, am doua accidente la activ din care unul mia botit bine pragul si usa spate stg. sa rezolvat dar cu "cicatrice" la culoare chituire si indreptare. in rest , nu se vede din avion. ![]() Attached thumbnail(s) IMG_4089.JPG ( Size: 1.65mb ) Number of downloads: 143 IMG_4088.JPG ( Size: 1.73mb ) Number of downloads: 160 IMG_4087.JPG ( Size: 1.65mb ) Number of downloads: 149 |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
CT-03-JTR |
![]()
|
Cum o intretii asa o ai
![]() |
--------------------
-8861
Sweden
Boden
- ThomasabirmDO
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
Vad ca majoritatea denigrati DSN pt hibele pe care le are. Dar cati dintre voi v-ati gandit: la pretul de mizerie cu care o cumparam/vindem acum, nu credeti ca motorul si cutia valoreaza mai mult decat dam pe ea la ora actuala? Eu unul pot spune ca sunt multumit de ea, deoarece cu ea imi fac casa, cu ea am carat un aragaz, o masina de spalat etc. Pai daca aveam o masina mai "luxoasa" as mai fi carat ceva cu aceea? Un punct foarte multumitor sunt si interventiile de intretinere mult mai reduse decat la vechea dacie 1310 pe care am avut-o. Si daca as fi mai bogat mi-as cumpara altceva, dar prefer sa tin o DSN care ma mai lasa cu bani in buzunar decat un BMW X5 care ma face sa slabesc de foame.
![]() |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd May 2025 - 12:46 |