Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
andreiy |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|||
KoStY125 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 1 January 09 From: Brasov ![]() |
Cu siguranta mai am de lucrat la ea, dar cel mai important lucru acuma e permisul
![]() ![]() ![]() Multi kilometri fara belele va doresc la toti! |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 1.4 Clima
- BV-52-BRD
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
ce tare.500 E
![]() si daca v-ati intrebat de oale ca sigur v-ati intrebat ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
si eu....eu am rugina pe marginea aripiilor...si in fata si in spate...unde se termina vopseaua.....dar nu e nimic serios...oalele in sine sunt in stare excelenta
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
500€????? Ce tare!! Pai numa' instalatia de aer conditionat costa atat(sau poate kiar mai mult).Felicitari si sa o stapanesti sanatos.Eu nu cred ca sunt dati kilometrii inapoi.Ce drak doar nu le-a fost frica celor ca au vandut-o ca nu iau pe masina nici 500 euro.Eu am dat pe masina mea 3000€ acum 2 ani.Si este din 2001 si nu este clima ca a ta.
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
pana si la tabloul de bord ai poti da inapoi km aici ori cumperi un nou chip si rescri softul cu 0 km ori pe vechiul chip intervi la unele variabile. Asa am facut ca sa rescriu tabloul de bord logan cu km reali de pe vechiul tablou de la super nova.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
bobomaster |
![]()
|
![]() Membru Daciot Group: Members Posts: 182 Joined: 12 March 08 From: Bacau / Bucuresti ![]() |
Am pus si eu poze cu masinutza mea. La 75.000 Km fara probleme si sper ca nici de acum sa nu am. Are modificari multe facute, in special la motor si rigiditatea sasiului, pe care le-am facut doar de placere, nu merg la nici o cursa (desi am facut masini cu ceva pretentii
![]() Attached thumbnail(s) Copilash_1.jpg ( Size: 115.95k ) Number of downloads: 1063 Copilash_2.jpg ( Size: 124.41k ) Number of downloads: 1143 Copilash_3.jpg ( Size: 121.85k ) Number of downloads: 1161 Copilash_4.jpg ( Size: 99.01k ) Number of downloads: 1160 |
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(bobomaster @ 24 Feb 2009, 23:28) Am pus si eu poze cu masinutza mea. La 75.000 Km fara probleme si sper ca nici de acum sa nu am. Are modificari multe facute, in special la motor si rigiditatea sasiului, pe care le-am facut doar de placere, nu merg la nici o cursa (desi am facut masini cu ceva pretentii ![]() Si in ce consta modificarile la motor si la rigiditatea sasiului? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
bobomaster |
![]()
|
![]() Membru Daciot Group: Members Posts: 182 Joined: 12 March 08 From: Bacau / Bucuresti ![]() |
Pai....sa incepem cu modificarile la motor:
- traseu de evacuare dela Borla model sport - catalizator....fara ![]() - chip modificat - filtru sport si traseul de aer modificat + alte mici modificari de finetze facute de mine personal, care cred ca vor ramane nespuse (oricum la indemana oricui) Sasiu: - bara rigidizare fata - bara rigidizare spate - alte amortizoare pe spate (asta nu prea face parte din sasiu dar in fine) Restul de modificari sunt de ordin vizual gen culorile luminilor ceasurilor plansei de bord, insonorizare (in proportie de 70 % si urmeaza si restul) , filtru de praf habitaclu, plafoniera de solenza cu leduri, alarma , ecartament marit pe spate, cotiera , folie (autorizata cu protectie maxima la razele soarelui) pe geamurile din spate, si cam atat imi amintesc acum. Cine vrea poze mai detaliate sa ceara. |
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
ashesarchbeast |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 18 October 07 From: Bucuresti ![]() |
frumoasa masina, simpla si intretinuta. pune si tu poze te rog cu traseul de aer modificat....sau daca nu vrei sa le pui aici da-mi si mie pe mess( id-ul il ai
![]() |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
Europa 2002
- B 96 KOG “I want to die in my sleep like my grandfather… Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(bobomaster @ 25 Feb 2009, 00:57) Pai....sa incepem cu modificarile la motor: - traseu de evacuare dela Borla model sport - catalizator....fara ![]() - chip modificat - filtru sport si traseul de aer modificat + alte mici modificari de finetze facute de mine personal, care cred ca vor ramane nespuse (oricum la indemana oricui) Sasiu: - bara rigidizare fata - bara rigidizare spate - alte amortizoare pe spate (asta nu prea face parte din sasiu dar in fine) Restul de modificari sunt de ordin vizual gen culorile luminilor ceasurilor plansei de bord, insonorizare (in proportie de 70 % si urmeaza si restul) , filtru de praf habitaclu, plafoniera de solenza cu leduri, alarma , ecartament marit pe spate, cotiera , folie (autorizata cu protectie maxima la razele soarelui) pe geamurile din spate, si cam atat imi amintesc acum. Cine vrea poze mai detaliate sa ceara. Posteaza te rog niste poze cu barile de rigidizare ca si eu vreau sa imi fac, pe spate e simplu dar pe fata e putin mai complicat si vreau sa vad tu cum ai, mai pune si niste poze cu masina daca vrei |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
bobomaster |
![]()
|
Asa am facut rigidizarea pe fata. Exista de altfel un topic deschis tot de mine "Rigidizare" tot la supernova, si acolo sunt mai multe pareri si de altfel si pozele cu aceasta bara. Mie mi s-a modificat mult comportamentul masinii, in bine, si urmatorul pas va fi schimbarea barei anti-ruliu cu una mai rigida (asta cand voi gasi
![]() Attached thumbnail(s) Rigidizare2.jpg ( Size: 201.33k ) Number of downloads: 1208 Rigidizare3.jpg ( Size: 179.63k ) Number of downloads: 591 |
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
poze cu coplilasha mea
![]() an fabricatie 2003,model Confort. Attached thumbnail(s) DSC02411.JPG ( Size: 785.83k ) Number of downloads: 509 DSC02410.JPG ( Size: 841.08k ) Number of downloads: 341 DSC02416.JPG ( Size: 822.43k ) Number of downloads: 363 DSC02413.JPG ( Size: 841.16k ) Number of downloads: 347 DSC02412.JPG ( Size: 841.18k ) Number of downloads: 313 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Frumoasa masina,Sergiu.Sa o stapanesti cu placere!
|
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
QUOTE(bobomaster @ 25 Feb 2009, 21:13) Asa am facut rigidizarea pe fata. Exista de altfel un topic deschis tot de mine "Rigidizare" tot la supernova, si acolo sunt mai multe pareri si de altfel si pozele cu aceasta bara. Mie mi s-a modificat mult comportamentul masinii, in bine, si urmatorul pas va fi schimbarea barei anti-ruliu cu una mai rigida (asta cand voi gasi ![]() Am impresia ca Relu vroia sa vada cum ai facut bara de rigidizare sa treaca pe deasupra sau prin spatele cutiei filtrului de aer.(lucru care la tine lipseste). Cum se comporta cu filtrul ala sport? |
--------------------
dacia
supernova
|
|
bobomaster |
![]()
|
îmi pare rău sa dezamăgesc dar este aproape imposibil sa păstrezi cutia originala a filtrului pentru ca asta ar însemna un profil ciudat al barei și implicit micșorarea rigidității barei și clar ar deveni mai ineficienta.
|
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
ashesarchbeast |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 232 Joined: 18 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Bara respectiva ai cumparato sau ai facut-o undeva? poti sa imi zici si mie cat te-a costat ca ma intereseaza si pe mine treaba asta sa imi fac pe fata cat si pe spate.
Mersi! |
--------------------
Ex Dacia
Super Nova
Europa 2002
- B 96 KOG “I want to die in my sleep like my grandfather… Not screaming and yelling like the passengers in his car.”
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
QUOTE(bobomaster @ 25 Feb 2009, 21:13) Asa am facut rigidizarea pe fata. Exista de altfel un topic deschis tot de mine "Rigidizare" tot la supernova, si acolo sunt mai multe pareri si de altfel si pozele cu aceasta bara. Mie mi s-a modificat mult comportamentul masinii, in bine, si urmatorul pas va fi schimbarea barei anti-ruliu cu una mai rigida (asta cand voi gasi ![]() Mi-am adus aminte ca am mai vazut pozele astea dar nu stiam ca tot tu esti Nu ne arati si niste poze cu bara din spate ? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
bobomaster |
![]()
|
Bara am cumpărat-o de la cineva care o făcuse pentru o solenza. Nu mai știu cât am dat pe ea dar tipul respectiv a făcut-o și el la cineva la un atelier, deci deja lanțul e prea lung. Băiatul de la care am cumpărat-o este și el membru acestui forum și dacă va uitați la topicul "rigidizare" veți vedea cine a oferit spre vânzare aceasta bara. Poze cu bara din spate chiar nu am din păcate, dar sunt mulți oameni care au postat poze cu barele din spate, făcute exact cum am făcut și eu (adică o bara cilindrica deformata la capete, încât sa fie plana, executate câte o gaura pe capăt, în dreptul șuruburilor amortizoarelor, la dimensiunea corespunzătoare, apoi fixata acolo cu alte piulițe , sau cu aceleași dacă se poate).
|
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
BeatMAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 9 December 07 From: Tarnaveni ![]() |
Sergiu sa te poarte mult si fara opriri decat la Peco, dar si acolo daca se poate mai rar
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
ms de urari Beatman.asa sa fie.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
Eu vreau sa fac pt spate o bara care sa o prind direct de oalele amortizorul si ma gandesc cum ar fi mai bine sudata sau prinsa in suruburi daca se poate sa dau gauri si sa prind bagand surubu pe partea cealalta dinspre roata si prinsa piulita in interioru masinii ......se poate? dupa tabla oalei mai e ceva sau e direct afara?
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
|
|
BeatMAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 9 December 07 From: Tarnaveni ![]() |
Eu am prins intre suportii banchetei un cornier si am rezolvat problema zgomotului cauzat de torsiunea caroseriei. Nu iti recomand sa o prinzi de oale pentru ca o sa iti apara rugina unde dai gaura, si o sa ramai si cu mai putin spatiu in portbagaj.
Parerea mea. |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
beatman ai o poza cu realizarearea ta?
|
--------------------
dacia
supernova
|
|
K-tlyn |
![]()
|
![]() FAN DACIA 1300 Group: Members Posts: 281 Joined: 27 July 07 From: IASI ![]() |
Chiar imi place masina lui sergiu-iulian. Ma gandeam pe viitor sa-mi montez si eu proiectoare la masina.
|
--------------------
RENAULT
twingo cinetic 1.2 16V
2001
- IS-08-JOT
|
|
manolakiss2003 |
![]()
|
mihai Group: Members Posts: 16 Joined: 15 May 07 From: sibiu ![]() |
cam asta e supernova cu care circul(e a parintilor). Clima,cu ceva rugina la praguri, cu usi care se inchid mai greu, cu consum de m-a speriat iarna asta(10%)..
Attached thumbnail(s) Imag000.jpg ( Size: 97.03k ) Number of downloads: 337 |
--------------------
dacia
supernova
2001 -clima
- ag-06-WGA
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
frumoase masini sergiu si bobo
![]() ![]() sa aveti grija de ele cel putin asa cum ati avut si pana acum ![]() sergiu omolagarea la folie nu o vad,sau poate k nu o vad eu ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
bobomaster |
![]()
|
Sa o stapanesti sanatos. Sa nu te sperii de consum e normal sa consume mai mult iarna, si a mea face la fel, si cu cat pleci la drum (adica cu cat supui motorul la sarcina) fara sa il incalzesti cu atat mai mult va consuma. (asa e facut, din cartograme)
|
--------------------
RENAULT
Megane
2008 1.6
|
|
Al3x_AOL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 20 July 07 From: Mioveni ![]() |
cateva poze din 2009 cu SuperNova mea
![]() P.S. spunetimi si mie ce ulei sa bag in ia ca trebuie sa fac schimbu cat de curand si e prima data cand il schimb de cand am luat masina... Attached thumbnail(s) Fotografie_0005.jpg ( Size: 535.28k ) Number of downloads: 346 Fotografie_0007.jpg ( Size: 703.74k ) Number of downloads: 274 Fotografie_0008.jpg ( Size: 557.15k ) Number of downloads: 221 Fotografie_0009.jpg ( Size: 874.4k ) Number of downloads: 274 Fotografie_0010.jpg ( Size: 870.14k ) Number of downloads: 320 Fotografie_0011.jpg ( Size: 817.36k ) Number of downloads: 272 Fotografie_0012.jpg ( Size: 768.28k ) Number of downloads: 236 P1030443__Large_.JPG ( Size: 87.06k ) Number of downloads: 306 P1030454__Large_.JPG ( Size: 106.89k ) Number of downloads: 457 P1030494__Large_.JPG ( Size: 69.98k ) Number of downloads: 459 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
- AG 20 MCA
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
misto masina si gagica pacat ca fumeaza in rest ulei 10w40 castrol magnatec !
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:36 |