Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
quick |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 996 Joined: 13 April 07 From: bistrita ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova 2002/ ford focus 2007 1.6tdci90cp
/suzuki samurai 1.3 1985 numa buna de off road
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Articulațiile încercuite fac strut bar-ul inutil.
Attached thumbnail(s) photo0295.jpg ( Size: 1.24mb ) Number of downloads: 756 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Dacia4 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 2 December 13 ![]() |
![]() Donlucyan , uite aici bijutria ta in GTA San Andreas , [ sper ca nu te-ai suparat ![]() Attached thumbnail(s) pizap.com13951595330811.jpg ( Size: 107.51k ) Number of downloads: 782 pizap.com13951597945051.jpg ( Size: 134.68k ) Number of downloads: 741 |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2002 Clima
- BV 37 DUS
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
![]() Nu m-am suparat ![]() ![]() |
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
QUOTE(quick @ 18 Mar 2014, 21:29) suchea nu sunt la curent cu ce ai facut la admisie..poti da niste detalii? MaRRiaN foarte bine arata masina ta, in special interioru. Galerie admisie de Megane 1,6 8valve. http://www.daciaclub.ro/Masina-mea-GL-61-T...259258-s60.html QUOTE(C a t a l i n @ 18 Mar 2014, 21:34) Se gasesc sub diferite forme/modele... |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
2-3 mm de joc in stanga si 2-3 mm in dreapta la articulatii. La ce te mai ajuta strut barul?
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Dacia4 |
![]()
|
Donlucyan ,
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2002 Clima
- BV 37 DUS
|
|
suchea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 584 Joined: 7 March 09 From: Galați ![]() |
Suruburile din articulatiile respective au intrat la fix, nu au joc
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001/confort
- GL 61 TES http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=259258&hl=
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(Dacia4 @ 17 Mar 2014, 20:21) Ok...iti raspund aici ca nu esti primu care ma intreaba...desi am mai spus cu alte cuvinte si in trecut...treaba sta in felul urmator: S-a întâmplat ca am strâns bani și mi-am luat alta masina "mai buna", supernova trecand pe 2...eu am fost, sunt si o sa fiu multumit de supersonica mai ales la cate ofera si cat de putin cere...in cazul meu insa schimbarea a aparut din dorinta de confort si siguranta. Mai exact, am ajuns sa-mi dublez nr de km anuali si sa ma aventurez tot mai mult pe meleaguri straine. Sincer, desi stiam mereu ce probleme are masina, nu m-as fi aventurat sa merg cu ea pana in germania. La supernova putea oricand sa rasara o surpriza in timp ce la simbol sansele sunt semnificativ mai mici. Nu mai vorbim de insonorizare, trepidatii si soricei. Adaugam si niste suspensii mai bune, scaune mai bune, servo, ac...un abs, niste airbaguri, niste stelute la ncap...diferenta e substantiala...atat dpdv al confortului cat si al sigurantei. O sa-mi zici ca multe inconveniente se puteau rezolva...da, nu neg..zic doar ca maxim jumate...si ma costau jumatate din pretul masinii noi...insa masina noua are multe alte beneficii (km mult mai putinu, e mai tanara cu 5 ani, piesele sunt mai calitative, tabla mai buna s.a.)...si de ce sa nu fiu sincer...banii i-am avut stransi, de masina mai buna aveam nevoie si am si considerat ca merita mai mult investitia asta comparativ cu supernova. Si s-a meritat. In plus, mentionez ca la supernova, tot ce am facut, nu a fost din plictiseala sau pentru ca ma dadeau banii afara din casa, ci din necesitate, placere si dorinta de confort. Oricum am pastrat si supernova si nu cred ca o dau. Nu merita 1000 de euro cum e acum piata si nici nu merita sa ajunga la rabla. E o masina exceptionala in care am investit multa dragoste, mult timp si multi bani si este si va ramane pt foarte mult timp masina mea de suflet ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
ORIJINAL21 |
![]()
|
![]() Membru Oficial Group: Members Posts: 1.865 Joined: 11 November 09 From: Romanian City Life ![]() |
QUOTE(Dacia4 @ 18 Mar 2014, 22:49) Ai putea sa prelucrezi Gta-ul si sa mai introduci si alte auto /tunning sau clasic si numere de inmatriculare. Bineinteles .. Cine doreste sa aiba o amintire placuta si masina sa fie nemuritoare(poate conduc chiar si cei mici copii / nepoti ). Cei care au indragit aceasta masina de-a lungul timpului/timpurilor. Ai putea sa faci un topic dedicat special pt asa ceva... Unde ai putea sa dai ocazia celor care doresc sa-si puna si ei autovehiculul (acceptul) cu nr de inmatriculare pt acest joc. (Numit Gta Romania) (copii vor fi ce-i mai incantati. Pe langa "Noi", desigur..) Iar apoi cand toate pozele s-au adunat, sa fie atasat un site de unde si-ar putea lua/ download"a" , fiecare acest joc. ![]() Ce zici / ziceti? Cum vi se pare ideea mea? |
--------------------
DACIA
NOVA GT / GTI
Se dezmembreaza 1998/1999 Dezmembrez Dacia Nova Gt (carburatie) 1998 - culoare alba
Dezmembrez Dacia Nova GTI (injectie) 1999 - culoare gri sobolan Piese, in stare buna! |
|
Dacia4 |
![]()
|
Salut , mersi de oferta insa este foarte greuu sa faci masini pt gta sa insa pot sa le fac poze si sa le postez pe forum . De sigur cu acodrul vostru
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2002 Clima
- BV 37 DUS
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Precum copiii de clasa 0.
|
--------------------
-
-
|
|
MaRRiaN |
![]()
|
![]() Fost posesor de SupeRNova Group: Members Posts: 378 Joined: 21 June 12 From: Bucuresti ![]() |
IMG_0317.JPG ( Size: 1.82mb )
Number of downloads: 607
IMG_0328.JPG ( Size: 1.52mb ) Number of downloads: 624 IMG_0336.JPG ( Size: 1.69mb ) Number of downloads: 234 |
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
- Bucuresti Masina ta s-a nascut o copie, fa-o sa moara unica!
I don't drive faster than my angel can fly. Numai CIOBANII folosesc PROIECTOARELE cand nu e ceata |
|
Capitan_marian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 790 Joined: 10 December 12 ![]() |
marian, ce-a mai tare din Parcare... si parcarea era goala:))
|
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
@marrian: misto pozele, misto masinuta, misto si locatia..
@pisleaga: fara cratima, ca noi am si cetit pe la scoli.. |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
MaRRiaN |
![]()
|
![]() Fost posesor de SupeRNova Group: Members Posts: 378 Joined: 21 June 12 From: Bucuresti ![]() |
ms fuzzzy.
Pisleaga, tu esti bun numai de facut comentarii ne la locul lor. Ai face bine sa-ti mai misto si tu masina din parcare. |
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
I don't drive faster than my angel can fly. Numai CIOBANII folosesc PROIECTOARELE cand nu e ceata |
|
Capitan_marian |
![]()
|
am miscato azi.
![]() ambreaju mirosea.. ![]() nu a mai fost circulata... |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
QUOTE(MaRRiaN @ 22 Mar 2014, 01:42) IMG_0317.JPG ( Size: 1.82mb )
Number of downloads: 607 IMG_0328.JPG ( Size: 1.52mb ) Number of downloads: 624 IMG_0336.JPG ( Size: 1.69mb ) Number of downloads: 234 Foarte frumoasa si intretinuta! Spor la vanzare! |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
Cum adica spor la vanzare?
O vinde? |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
donlucyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.726 Joined: 28 March 11 From: Valenii de Munte-Ploiesti ![]() |
Da o vinde 1000 de euro.
|
--------------------
Dacia SuperNova 2003
Opel Vectra C GTS
1,4MPI-2003 75CP 2005-2.0 TDI 160cp
- PH-40-Secret
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Mariane.....
![]() Oricum,spor la vanzare! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
MaRRiaN |
![]()
|
Stiu...
![]() Multumesc. Desi din fire sunt optimist, acum cred ca am 1% sanse s-o vand. Dar totusi incerc, daca nu reusesc, sper s-o pot pune la punct asa cum imi doresc. |
--------------------
Dacia SupeRNova
=> Opel Astra G
2003
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.074 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am reusit sa o vand pe a mea cand ma asteptam mai putin. E drept ca a ramas pe numele meu la Politie, dar am vandut-o cu contract si am scos-o de la Fisc, deci o grija in minus.
Mi-ar fi mancat prea multi bani si satisfactia nu ar fi fost pe masura. ![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Capitan_marian |
![]()
|
va prezint Nava... lu' PREDATOR
|
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Ce tomberon!
![]() |
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
Ti-a fost lene sa finisez macar pragurile alea cum trebuie?sa fie si ele la linie cu celelalte.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
razvan_fzr |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 2 October 12 ![]() |
Cat de penibil arata cu negrul acela deasupra oglinzilor laterale
![]() |
--------------------
Renault
Clio
2004
- IF 45 --- Sa va spun cum am ajuns nebun cu nervii ... : https://www.youtube.com/watch?v=agRFzzVneSA#t=15
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
A vrut el sa faca ceva... dar nu i-a iesit.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Capitan_marian |
![]()
|
va multumesc. Precizez ca macaralele geamurile se deschide... mai usor asa.. sa nu iti prinzi degetu..
![]() ![]() si daca va uitati atent in prima poza am si Tweetere. dalea.. ieftine de 9 RON ![]() |
--------------------
Btwin RockRider
520
2016 Corbeanca
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 03:12 |