Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
Bogyciu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
....
....
....
- ....
|
|||
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
mafiozzo : supernova ta e prima pe care o vad cu jante de 16" . Trebuie sa ai mare grija la gropi ! Ce cauciucuri ai ? cumva 195/40 R16 ?
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
QUOTE(catalin06 @ 4 Mar 2009, 19:34) mafiozzo : supernova ta e prima pe care o vad cu jante de 16" . Trebuie sa ai mare grija la gropi ! Ce cauciucuri ai ? cumva 195/40 R16 ? Eu am mai vazut supernove cu jante pe 16, stiu una cu 215/45/r16 dar are si aripile latite Si referitor la lampa de ceata e tare aiurea cum arata acolo fiind si numai una macar de faceau ca la nove cu doua si pe st si pe dr Si eu vreau sa o elimin si sa astup spatiul din bara |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(Bogyciu @ 4 Mar 2009, 19:21) Precum bine stim cu totii acolo nu se gaseste nici un bec, e o lampa "moarta"... Daca ne uitam la alte masini, generatie mai noua, pe dreapta au o lampa marsarier, pe stanga lampa de ceata (si la SN e la fel, numai ca stopul ala acolo e ca nuca in perete)... Nu am facut decat sa duc lampa de ceata unde trebuia pusa de la bun inceput... la Solenza au asezat-o unde trebuia, la SN era prea mult deranj... Este adevarat ca unele modele de super nova nu au avut becul pentru marsarier al stopului din stanga montat. De aceea multi au procedat prin a il monta, printr-un simplu cablaj. Au tras fir de la celalt bec si au fixat un bec in locul "liber" in care lipsea becul cu pricina. Ce spui tu de solenza (spre exemplu) este cu totul altceva... daca e sa o luam cu inceputul, trebuie sa mentionam ca lampa de ceata nu este o lampa obisnuita. Este o lampa creata special pentru conditiile nefavorabile. Este calculata astfel incat sa emita un anumit fascicul de lumina, care este mult mai puternic decat spre exemplu becul de la frana. Inteleg "ingeniozitatea" de a incorpora aceasta "functie" in stop dar becul pe care l-ai pus tu in stop, in locul becului de marsarier nu va scoate niciodata acelasi flux de lumina pe care il scotea lampa de ceata din bara. In primul rand pentru ca spatiul de reflectie este mult mai mic, cam jumatate, si in al doilea rand pentru ca sticla este "alba", pentru marsarier normal, iar tu ai pus bec rosu, care nu compenseaza, pentru ca lampa de ceata avea bec normal ("alb") + cu sticla rosie. Toate masinile pe care le-ai vazut cu "ceata" in stopuri, au stopurile facute special pentru a incorpora in ele becul pentru ceata, la fel si sticla. Daca ai vazut vreodata o solenza sau un logan sau orice alta masina cu ceata aprinsa, inseamna ca stii la ce ma refer. Becul pus de tine in lacasul pentru marsarier este pur si simplu un bec de "frana". Aveti grija cu "eliminatul" asta. Sa nu aveti probleme la itp, dar acuma cu 50 de lei rezolvi si franele, si directia... probabil o lampa de ceata se rezolva cu 5 lei ![]() DRIVER SAFE! This post has been edited by Maskatu: 4 Mar 2009, 22:51 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
ti3sto |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
ai dreptate ... vizibilitatea in trafic e esentiala pe timp nefavorabil cu atat mai mult sunt prevazute si contraventii pentru cei care nu le respecta
![]() aviz celor care vor sa iasa in evidenta in trafic cu lumina pentru vremea prosasta cand aceasta vreme nu exista .... chiar nu aveti pric de respect pentru cei din trafic??? chiar te oboseste lumina aia rostie f tare acu ca am becuri mai puterinice stau cu faza lunga pe ala din fata mea care baga ceata ![]() mii de multumirii Extreme Power ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 4 Mar 2009, 22:48) Este adevarat ca unele modele de super nova nu au avut becul pentru marsarier al stopului din stanga montat. De aceea multi au procedat prin a il monta, printr-un simplu cablaj. Au tras fir de la celalt bec si au fixat un bec in locul "liber" in care lipsea becul cu pricina. Ce spui tu de solenza (spre exemplu) este cu totul altceva... daca e sa o luam cu inceputul, trebuie sa mentionam ca lampa de ceata nu este o lampa obisnuita. Este o lampa creata special pentru conditiile nefavorabile. Este calculata astfel incat sa emita un anumit fascicul de lumina, care este mult mai puternic decat spre exemplu becul de la frana. Inteleg "ingeniozitatea" de a incorpora aceasta "functie" in stop dar becul pe care l-ai pus tu in stop, in locul becului de marsarier nu va scoate niciodata acelasi flux de lumina pe care il scotea lampa de ceata din bara. In primul rand pentru ca spatiul de reflectie este mult mai mic, cam jumatate, si in al doilea rand pentru ca sticla este "alba", pentru marsarier normal, iar tu ai pus bec rosu, care nu compenseaza, pentru ca lampa de ceata avea bec normal ("alb") + cu sticla rosie. Toate masinile pe care le-ai vazut cu "ceata" in stopuri, au stopurile facute special pentru a incorpora in ele becul pentru ceata, la fel si sticla. Daca ai vazut vreodata o solenza sau un logan sau orice alta masina cu ceata aprinsa, inseamna ca stii la ce ma refer. Becul pus de tine in lacasul pentru marsarier este pur si simplu un bec de "frana". Aveti grija cu "eliminatul" asta. Sa nu aveti probleme la itp, dar acuma cu 50 de lei rezolvi si franele, si directia... probabil o lampa de ceata se rezolva cu 5 lei ![]() DRIVER SAFE! Nu e altceva decat un "bec cu led-uri", cu doua faze, lipite intre ele... Adica led-urile sunt orientate spre inapoi si au intensitatea (cica) a unui stop pe frana + pozitie... Ideea e ca eu am folosit stopul de ceata de vre-o doua ori in scopul pt care a fost conceput, iar bara spate nu va ramane asa, stopul ala mai mult ma incurca... Cat despre legalitate, ITP... e ok ce zici tu acolo dar daca puneam un bec de 100 in far sau legam stopul de ceata la stop pe frana mai ziceam... Toate cele bune! |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
mie nici nu-mi merge chestia aia sau nici nu stiu daca am bec acolo.nu am desfacut-o niciodata.poate o sa o dau si eu jos da' asta dupa ce imi scot piciorul din ghips
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(Bogyciu @ 4 Mar 2009, 23:19) Nu e altceva decat un "bec cu led-uri", cu doua faze, lipite intre ele... Adica led-urile sunt orientate spre inapoi si au intensitatea (cica) a unui stop pe frana + pozitie... Ideea e ca eu am folosit stopul de ceata de vre-o doua ori in scopul pt care a fost conceput, iar bara spate nu va ramane asa, stopul ala mai mult ma incurca... Cat despre legalitate, ITP... e ok ce zici tu acolo dar daca puneam un bec de 100 in far sau legam stopul de ceata la stop pe frana mai ziceam... Toate cele bune! Se pare ca nu ai inteles nimic din ce am spus. Daca tu ai impresia ca "un bec cu led-uri" poate tine locul unei lampi de ceata atunci mai bine scoate de tot improvizatia asta. Cum ai zis si tu, "tine locul" in cel mai bun caz unui bec de pozitie +frana. Tu daca circuli cu masina sa zicem DOAR ziua, inseamna ca nu folosesti nici farurile... in cazul asta ce faci ? Le astupi si pe alea? Si cu ce te "incurca" gaura aia in bara? Iti ingreuneaza dimineata drumul spre masina sau ce? Si mentalitatea asta cu "daca puneam un bec de stadion mai ziceam" nu te scuteste de critici sa stii. Probabil ca si ala care isi pune becuri de 100 w zice si el, "da domne, daca astupam lampa de ceata mai ziceam". Sunt sigur ca esti genul care merge noaptea cu proiectoarele aprinse + faza scurta, si de ce nu faza lunga. Nu are rost sa mai intram in polemici sa stricam topicul. Cred ca si restul colegilor (care nu practica tuning-ul de garaj) sunt de acord cu ce am mentionat in posturile anterioare. Ti-am vazut masina in link-ul postat de tine si este foarte ingrijita. Un eleron ii mai lipseste si eventual geamuri cu o mica tenta fumurie pentru usile fata. La exterior e foarte frumoasa. Nu are rost sa o impopotonezi. Daca tot vrei sa investesti in ea, incearca sa treci la interior sau la motor. This post has been edited by Maskatu: 5 Mar 2009, 12:33 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Multumesc de aprecieri... Masina nu e atat de ingrijita cat as vrea eu sa fie, dar sper ca pe viitor voi avea mai mult timp si pentru ea. La motorare un fitru sport K&N, cel de Clio II, care vine la fix, consumabile de calitate si o toba sport... Interiorul din pacate a ramas mai la coada, am doar un volan sport si pedalier MOMO Atomix, bine si geamuri electrice fata... Va urma cat de curand si folia pe luneta dar pe geamurile fata nu cred ca voi pune, deja risc mult pentru ca plimb masina cu roti pe 15...
In legatura cu "Tuningul de garaj" pot sa iti spun ca am cautat firme care sa imi faca o oferta de accesorii la care sa asigure si montaj in atelier propriu, sau macar sa mi le oferteze fara montaj (prefer sa il fac singur), raspunsul primit a fost cam acelasi de pe la toti - nu dispunem momental de accesorii dedicate sau compatibile cu modelul dumneavoastra. Mai mult de atat, aici in Tulcea nu gasesti nici un amarat de capac de ventil de aluminiu... As fi preferat si eu sa adun o suma de bani si apoi sa imi fac aia - aia si cealalta la masina, dar din pacate nu exista asa ceva in Romania... Daca reusesc sa imi fac un kit exterior (pt ca vreau sa imi fac ceva singur) crezi ca imi convine sa stau sa mai si masor - gauresc - finisez spatiul pt acel stop de ceata... Apoi priderea lui si altele... Prea mult de munca si prea putin timp disponibil... Nu am nimic cu nimeni si nici nu cred ca voi avea vreodata, respect baietii (si fetele ![]() Toate cele bune! ![]() |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
ai investit degeaba bani in genti si cauciucuri fiindca nu ai servo si cu asta am spus tot. In talon si in cartea masini scrie 13/165 ... nu mai vorbesc ca o sa inverti greu de volan in viraje plus ca supi piesele componente la un efort mult mai mare. Acum sa nu spui ca vorbesc din invidie ... daca ar fi legea si la noi cum e la americani poate multi si-ar face chiar si dacia 1100 avion.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
bogyciu foarte frumoasa masina
![]() ![]() inca o data jos palaria pt masina ta si pt banii investiti in ea ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
Bogyciu |
![]()
|
QUOTE(djasu82 @ 5 Mar 2009, 14:52) ai investit degeaba bani in genti si cauciucuri fiindca nu ai servo si cu asta am spus tot. In talon si in cartea masini scrie 13/165 ... nu mai vorbesc ca o sa inverti greu de volan in viraje plus ca supi piesele componente la un efort mult mai mare. Acum sa nu spui ca vorbesc din invidie ... daca ar fi legea si la noi cum e la americani poate multi si-ar face chiar si dacia 1100 avion. Nici un ban investit in masina nu a fost investit degeaba... In plus, in genti nu am investit un leu ![]() ![]() QUOTE(andreiy @ 5 Mar 2009, 15:03) bogyciu foarte frumoasa masina ![]() ![]() inca o data jos palaria pt masina ta si pt banii investiti in ea ![]() Pleoapele au fost facute la cineva care toarna fibra si au fost facute direct pe far... Am pus poze parca pe topicul cu pleoape... LE: Uite aici http://www.daciaclub.ro/Go-to-last-page-page-t8816-s120.html This post has been edited by Bogyciu: 5 Mar 2009, 16:05 |
--------------------
....
....
....
- ....
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
@Bogyciu frumoasa masinuta sa o stapanesti sanatos ![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
da da.. e super misto masina
![]() |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Sincer este superba
![]() |
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
masina facuta de un coleg de al meu a vrut sa imi faca masina ideala din supernova .... cum e ?
![]() sincer nu as face asa ceva masinii dar in poze arata bine dar nu as face asa ceva ![]() raman la ideea ca e o supernova nu un bmw ![]() This post has been edited by ti3sto: 6 Mar 2009, 17:20 Attached thumbnail(s) G8AKAY447577_03.jpg ( Size: 182.19k ) Number of downloads: 958 G8AKAY447577_02.jpg ( Size: 149k ) Number of downloads: 1077 |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
26-Kbe |
![]()
|
Arata bine in prima poza, dar vb ta nu as face asa ceva la masina mea:)
|
--------------------
Hyundai
Accent
|
|
ti3sto |
![]()
|
parca mie imi place mai mult cea de la avatar
![]() care se aunta ca vine in seara asta la intalnire ?? in bucuresti ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
|
marduk8602 |
![]()
|
![]() 4x4 offroad Group: Members Posts: 119 Joined: 6 September 07 From: bucuresti ![]() |
asa cum am promis, am asteptat 100k
![]() Attached thumbnail(s) P1220110.JPG ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 1073 |
--------------------
dacia
mcv
cheala sep 2011
- B-26-YIR minsk 125cc 1992 B-90-EAE
|
|
BeatMAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 9 December 07 From: Tarnaveni ![]() |
Felicitari.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
marduk8602 felicitari ai facut centenarul
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
eu o sa pun poza in cateva zile.Mai am vreo 300km pana la 100.000.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
pana la urma faceti concurs care atinge primul 200k.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Felicitari ! Eu mai am putin peste 3000 km pana la prima suta.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
eu mai am 7500 pana la 50.000
![]() ![]() ![]() DSC00655.JPG ( Size: 105k ) Number of downloads: 971 |
--------------------
-
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
Da masina ta mai mult a stat decat mers... bine e si ultimul lot.. a mea e din 2001 si are aproape 60 mii.
Multi km fara probleme la toata lumea ! |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Ami si eu 57000 km .Multi km fara probleme va doresc 18_05_08_2010.jpg ( Size: 29k )
Number of downloads: 844
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
and_rei |
![]()
|
hai acum sa nu deviem.exista topic cu km
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
nesu_scorpion |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 10 March 09 ![]() |
Salutare....Va rog frumos daca sa poate sa ma ajutati si pe mine!!!...De sapt viitoare o sa am si eu o SNV si v-as ruga sa imi spuneti cam ce modificari sa aduc la masina??.....Imi place f mult masina mi-au lasat-o ai mei mie pt ca ei si-au luat alta si as vrea sa o aranjez putin
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova
2001
|
|
djasu82 |
![]()
|
Ia la rand topicul despre imbunatatiri iar aici doar prezinti masina si punct.
|
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 02:34 |