DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

237 Pages « < 20 21 22 23 24 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre

Bogyciu
post 4 Mar 2009, 19:21
Post #631

Membru autentic

Group: Members
From: Constanta

QUOTE(Maskatu @ 4 Mar 2009, 18:51)
Ai mutat lampa de ceata in marsarier?  mad.gif Nu stiu de unde va vin ideile astea. Unii din voi s-au uitat prea mult la pimp my ride, pe cuvant. Deja prinde teren moda asta cu gaura de la lampa de ceata astupata, portbagaj fara buton in spate si astupata gaura, clapele de la usile din spate astupate... Nu vreau sa ma cert cu nimeni dar uneori aveti niste idei..... Maine poimaine vad vreunul pe forum care zice ca si-a pus, ceata, semnalele, marsarierul si pozitia cu frana intr-un singur loc.  blink.gif
*

Precum bine stim cu totii acolo nu se gaseste nici un bec, e o lampa "moarta"... Daca ne uitam la alte masini, generatie mai noua, pe dreapta au o lampa marsarier, pe stanga lampa de ceata (si la SN e la fel, numai ca stopul ala acolo e ca nuca in perete)... Nu am facut decat sa duc lampa de ceata unde trebuia pusa de la bun inceput... la Solenza au asezat-o unde trebuia, la SN era prea mult deranj...

--------------------
.... .... .... - ....
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
catalin06
post 4 Mar 2009, 19:34
Post #632

Membru autentic

From: Arges

mafiozzo : supernova ta e prima pe care o vad cu jante de 16" . Trebuie sa ai mare grija la gropi ! Ce cauciucuri ai ? cumva 195/40 R16 ?

--------------------
Renault Megane III 2010 - AG 66 -_-
+
Relu_GTT
post 4 Mar 2009, 19:45
Post #633

Membru autentic

From: BRASOV

QUOTE(catalin06 @ 4 Mar 2009, 19:34)
mafiozzo : supernova ta e prima pe care o vad cu jante de 16" . Trebuie sa ai mare grija la gropi ! Ce cauciucuri ai ? cumva 195/40 R16 ?
*

Eu am mai vazut supernove cu jante pe 16, stiu una cu 215/45/r16 dar are si aripile latite
Si referitor la lampa de ceata e tare aiurea cum arata acolo fiind si numai una macar de faceau ca la nove cu doua si pe st si pe dr
Si eu vreau sa o elimin si sa astup spatiul din bara

--------------------
Dacia SuperNova 2002 Confort - BV 27 GTT
BMW e46 FL 2.0i
+
Maskatu
post 4 Mar 2009, 22:48
Post #634

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

QUOTE(Bogyciu @ 4 Mar 2009, 19:21)
Precum bine stim cu totii acolo nu se gaseste nici un bec, e o lampa "moarta"... Daca ne uitam la alte masini, generatie mai noua, pe dreapta au o lampa marsarier, pe stanga lampa de ceata (si la SN e la fel, numai ca stopul ala acolo e ca nuca in perete)... Nu am facut decat sa duc lampa de ceata unde trebuia pusa de la bun inceput... la Solenza au asezat-o unde trebuia, la SN era prea mult deranj...
*

Este adevarat ca unele modele de super nova nu au avut becul pentru marsarier al stopului din stanga montat. De aceea multi au procedat prin a il monta, printr-un simplu cablaj. Au tras fir de la celalt bec si au fixat un bec in locul "liber" in care lipsea becul cu pricina.

Ce spui tu de solenza (spre exemplu) este cu totul altceva... daca e sa o luam cu inceputul, trebuie sa mentionam ca lampa de ceata nu este o lampa obisnuita. Este o lampa creata special pentru conditiile nefavorabile. Este calculata astfel incat sa emita un anumit fascicul de lumina, care este mult mai puternic decat spre exemplu becul de la frana.

Inteleg "ingeniozitatea" de a incorpora aceasta "functie" in stop dar becul pe care l-ai pus tu in stop, in locul becului de marsarier nu va scoate niciodata acelasi flux de lumina pe care il scotea lampa de ceata din bara. In primul rand pentru ca spatiul de reflectie este mult mai mic, cam jumatate, si in al doilea rand pentru ca sticla este "alba", pentru marsarier normal, iar tu ai pus bec rosu, care nu compenseaza, pentru ca lampa de ceata avea bec normal ("alb") + cu sticla rosie.

Toate masinile pe care le-ai vazut cu "ceata" in stopuri, au stopurile facute special pentru a incorpora in ele becul pentru ceata, la fel si sticla. Daca ai vazut vreodata o solenza sau un logan sau orice alta masina cu ceata aprinsa, inseamna ca stii la ce ma refer. Becul pus de tine in lacasul pentru marsarier este pur si simplu un bec de "frana". Aveti grija cu "eliminatul" asta. Sa nu aveti probleme la itp, dar acuma cu 50 de lei rezolvi si franele, si directia... probabil o lampa de ceata se rezolva cu 5 lei smile.gif

DRIVER SAFE!

This post has been edited by Maskatu: 4 Mar 2009, 22:51

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
ti3sto
post 4 Mar 2009, 22:57
Post #635

Membru autentic

From: Bucuresti-Berceni

ai dreptate ... vizibilitatea in trafic e esentiala pe timp nefavorabil cu atat mai mult sunt prevazute si contraventii pentru cei care nu le respecta blush.gif

aviz celor care vor sa iasa in evidenta in trafic cu lumina pentru vremea prosasta cand aceasta vreme nu exista .... chiar nu aveti pric de respect pentru cei din trafic??? chiar te oboseste lumina aia rostie f tare acu ca am becuri mai puterinice stau cu faza lunga pe ala din fata mea care baga ceata wub.gif

mii de multumirii Extreme Power wub.gif ca pe multi ii calmez cu faza lunga happy.gif laugh.gif

--------------------
Dsn SuperNova 2000 1.4
-----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei

Tel :0769797963
+
Bogyciu
post 4 Mar 2009, 23:19
Post #636

Membru autentic

QUOTE(Maskatu @ 4 Mar 2009, 22:48)
Este adevarat ca unele modele de super nova nu au avut becul pentru marsarier al stopului din stanga montat. De aceea multi au procedat prin a il monta, printr-un simplu cablaj. Au tras fir de la celalt bec si au fixat un bec in locul "liber" in care lipsea becul cu pricina.

Ce spui tu de solenza (spre exemplu) este cu totul altceva... daca e sa o luam cu inceputul, trebuie sa mentionam ca lampa de ceata nu este o lampa obisnuita. Este o lampa creata special pentru conditiile nefavorabile. Este calculata astfel incat sa emita un anumit fascicul de lumina, care este mult mai puternic decat spre exemplu becul de la frana.

Inteleg "ingeniozitatea" de a incorpora aceasta "functie" in stop dar becul pe care l-ai pus tu in stop, in locul becului de marsarier nu va scoate niciodata acelasi flux de lumina pe care il scotea lampa de ceata din bara. In primul rand pentru ca spatiul de reflectie este mult mai mic, cam jumatate, si in al doilea rand pentru ca sticla este "alba", pentru marsarier normal, iar tu ai pus bec rosu, care nu compenseaza, pentru ca lampa de ceata avea bec normal ("alb") + cu sticla rosie.

Toate masinile pe care le-ai vazut cu "ceata" in stopuri, au stopurile facute special pentru a incorpora in ele becul pentru ceata, la fel si sticla. Daca ai vazut vreodata o solenza sau un logan sau orice alta masina cu ceata aprinsa, inseamna ca stii la ce ma refer. Becul pus de tine in lacasul pentru marsarier este pur si simplu un bec de "frana". Aveti grija cu "eliminatul" asta. Sa nu aveti probleme la itp, dar acuma cu 50 de lei rezolvi si franele, si directia... probabil o lampa de ceata se rezolva cu 5 lei  smile.gif

DRIVER SAFE!
*

Nu e altceva decat un "bec cu led-uri", cu doua faze, lipite intre ele... Adica led-urile sunt orientate spre inapoi si au intensitatea (cica) a unui stop pe frana + pozitie... Ideea e ca eu am folosit stopul de ceata de vre-o doua ori in scopul pt care a fost conceput, iar bara spate nu va ramane asa, stopul ala mai mult ma incurca... Cat despre legalitate, ITP... e ok ce zici tu acolo dar daca puneam un bec de 100 in far sau legam stopul de ceata la stop pe frana mai ziceam... Toate cele bune!

--------------------
.... .... .... - ....
+
and_rei
post 4 Mar 2009, 23:29
Post #637

Membru multumit de fosta lui SupeRNova

From: Bucuresti

mie nici nu-mi merge chestia aia sau nici nu stiu daca am bec acolo.nu am desfacut-o niciodata.poate o sa o dau si eu jos da' asta dupa ce imi scot piciorul din ghips biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 2.1 Silver 2005
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
Maskatu
post 5 Mar 2009, 08:57
Post #638

Logan 0.9 TCE

QUOTE(Bogyciu @ 4 Mar 2009, 23:19)
Nu e altceva decat un "bec cu led-uri", cu doua faze, lipite intre ele... Adica led-urile sunt orientate spre inapoi si au intensitatea (cica) a unui stop pe frana + pozitie... Ideea e ca eu am folosit stopul de ceata de vre-o doua ori in scopul pt care a fost conceput, iar bara spate nu va ramane asa, stopul ala mai mult ma incurca... Cat despre legalitate, ITP... e ok ce zici tu acolo dar daca puneam un bec de 100 in far sau legam stopul de ceata la stop pe frana mai ziceam...  Toate cele bune!
*

Se pare ca nu ai inteles nimic din ce am spus. Daca tu ai impresia ca "un bec cu led-uri" poate tine locul unei lampi de ceata atunci mai bine scoate de tot improvizatia asta. Cum ai zis si tu, "tine locul" in cel mai bun caz unui bec de pozitie +frana. Tu daca circuli cu masina sa zicem DOAR ziua, inseamna ca nu folosesti nici farurile... in cazul asta ce faci ? Le astupi si pe alea?

Si cu ce te "incurca" gaura aia in bara? Iti ingreuneaza dimineata drumul spre masina sau ce? Si mentalitatea asta cu "daca puneam un bec de stadion mai ziceam" nu te scuteste de critici sa stii. Probabil ca si ala care isi pune becuri de 100 w zice si el, "da domne, daca astupam lampa de ceata mai ziceam". Sunt sigur ca esti genul care merge noaptea cu proiectoarele aprinse + faza scurta, si de ce nu faza lunga. Nu are rost sa mai intram in polemici sa stricam topicul. Cred ca si restul colegilor (care nu practica tuning-ul de garaj) sunt de acord cu ce am mentionat in posturile anterioare.

Ti-am vazut masina in link-ul postat de tine si este foarte ingrijita. Un eleron ii mai lipseste si eventual geamuri cu o mica tenta fumurie pentru usile fata. La exterior e foarte frumoasa. Nu are rost sa o impopotonezi. Daca tot vrei sa investesti in ea, incearca sa treci la interior sau la motor.

This post has been edited by Maskatu: 5 Mar 2009, 12:33

--------------------
+
Bogyciu
post 5 Mar 2009, 12:50
Post #639

Membru autentic

Multumesc de aprecieri... Masina nu e atat de ingrijita cat as vrea eu sa fie, dar sper ca pe viitor voi avea mai mult timp si pentru ea. La motorare un fitru sport K&N, cel de Clio II, care vine la fix, consumabile de calitate si o toba sport... Interiorul din pacate a ramas mai la coada, am doar un volan sport si pedalier MOMO Atomix, bine si geamuri electrice fata... Va urma cat de curand si folia pe luneta dar pe geamurile fata nu cred ca voi pune, deja risc mult pentru ca plimb masina cu roti pe 15...

In legatura cu "Tuningul de garaj" pot sa iti spun ca am cautat firme care sa imi faca o oferta de accesorii la care sa asigure si montaj in atelier propriu, sau macar sa mi le oferteze fara montaj (prefer sa il fac singur), raspunsul primit a fost cam acelasi de pe la toti - nu dispunem momental de accesorii dedicate sau compatibile cu modelul dumneavoastra. Mai mult de atat, aici in Tulcea nu gasesti nici un amarat de capac de ventil de aluminiu... As fi preferat si eu sa adun o suma de bani si apoi sa imi fac aia - aia si cealalta la masina, dar din pacate nu exista asa ceva in Romania... Daca reusesc sa imi fac un kit exterior (pt ca vreau sa imi fac ceva singur) crezi ca imi convine sa stau sa mai si masor - gauresc - finisez spatiul pt acel stop de ceata... Apoi priderea lui si altele... Prea mult de munca si prea putin timp disponibil... Nu am nimic cu nimeni si nici nu cred ca voi avea vreodata, respect baietii (si fetele biggrin.gif) care au grija de masinile lor, dar prefer sa ma abtin sa comentez un lucru doar pt eu nu sunt de acord cu el...

Toate cele bune! wub.gif

--------------------
.... .... .... - ....
+
djasu82
post 5 Mar 2009, 14:52
Post #640

MEMBRU DACIA CLUB

From: Bucuresti ...

ai investit degeaba bani in genti si cauciucuri fiindca nu ai servo si cu asta am spus tot. In talon si in cartea masini scrie 13/165 ... nu mai vorbesc ca o sa inverti greu de volan in viraje plus ca supi piesele componente la un efort mult mai mare. Acum sa nu spui ca vorbesc din invidie ... daca ar fi legea si la noi cum e la americani poate multi si-ar face chiar si dacia 1100 avion.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
andreiy
post 5 Mar 2009, 15:03
Post #641

Membru autentic

From: Pitesti

bogyciu foarte frumoasa masina wink.gif multi km fara probleme iti doresc si ai grija de ea k e pacat la cat d bine arata smile.gif am si eu o intrebare: de unde ai luat ploapele de la faruri k nu am mai vazut nicaieri k ale tale
inca o data jos palaria pt masina ta si pt banii investiti in ea wink.gif

--------------------
Dacia SuperNova 2002
Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
+
Bogyciu
post 5 Mar 2009, 15:59
Post #642

Membru autentic

QUOTE(djasu82 @ 5 Mar 2009, 14:52)
ai investit degeaba bani in genti si cauciucuri fiindca nu ai servo si cu asta am spus tot. In talon si in cartea masini scrie 13/165 ... nu mai vorbesc ca o sa inverti greu de volan in viraje plus ca supi piesele componente la un efort mult mai mare. Acum sa nu spui ca vorbesc din invidie ... daca ar fi legea si la noi cum e la americani poate multi si-ar face chiar si dacia 1100 avion.
*

Nici un ban investit in masina nu a fost investit degeaba... In plus, in genti nu am investit un leu rolleyes.gif , poate te-ai referit la jante... Directia nu se misca chiar atat de greu precum crezi, in plus, daca imi ies socotelile masina va avea si servo... blush.gif

QUOTE(andreiy @ 5 Mar 2009, 15:03)
bogyciu foarte frumoasa masina wink.gif multi km fara probleme iti doresc si ai grija de ea k e pacat la cat d bine arata smile.gif am si eu o intrebare: de unde ai luat ploapele de la faruri k nu am mai vazut nicaieri k ale tale
inca o data jos palaria pt masina ta si pt banii investiti in ea wink.gif
*

Pleoapele au fost facute la cineva care toarna fibra si au fost facute direct pe far... Am pus poze parca pe topicul cu pleoape...

LE: Uite aici http://www.daciaclub.ro/Go-to-last-page-page-t8816-s120.html

This post has been edited by Bogyciu: 5 Mar 2009, 16:05

--------------------
.... .... .... - ....
+
26-Kbe
post 5 Mar 2009, 17:19
Post #643

Membru Dacia Club

Salut,
@Bogyciu frumoasa masinuta sa o stapanesti sanatos wink.gif

--------------------
Hyundai Accent 2003
Skoda Octavia RS1 / 2009
+
vladutz_sb
post 5 Mar 2009, 20:02
Post #644

Am vandut-o ...

From: Sibiu

da da.. e super misto masina smile.gif

--------------------
ex Dacia Supernova Acum : Adun la pusculita
i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
+
26-Kbe
post 5 Mar 2009, 23:12
Post #645

Membru Dacia Club

Sincer este superba smile.gif

--------------------
Hyundai Accent 2003
Skoda Octavia RS1 / 2009
+
ti3sto
post 6 Mar 2009, 17:17
Post #646

Membru autentic

masina facuta de un coleg de al meu a vrut sa imi faca masina ideala din supernova .... cum e ? wub.gif
sincer nu as face asa ceva masinii dar in poze arata bine dar nu as face asa ceva biggrin.gif

raman la ideea ca e o supernova nu un bmw rolleyes.gif

This post has been edited by ti3sto: 6 Mar 2009, 17:20

Attached thumbnail(s)
G8AKAY447577_03.jpg ( Size: 182.19k ) Number of downloads: 958
G8AKAY447577_02.jpg ( Size: 149k ) Number of downloads: 1077

--------------------
Dsn SuperNova 2000 1.4

+
26-Kbe
post 6 Mar 2009, 17:25
Post #647

Membru Dacia Club

Arata bine in prima poza, dar vb ta nu as face asa ceva la masina mea:)

--------------------
Hyundai Accent 2003
Skoda Octavia RS1 / 2009
+
ti3sto
post 6 Mar 2009, 17:47
Post #648

Membru autentic

parca mie imi place mai mult cea de la avatar wub.gif

care se aunta ca vine in seara asta la intalnire ?? in bucuresti biggrin.gif ? astept cat mai multi sper sa venim in numar mai mare asta seara la 10

--------------------
Dsn SuperNova 2000 1.4

+
marduk8602
post 7 Mar 2009, 12:04
Post #649

4x4 offroad

From: bucuresti

asa cum am promis, am asteptat 100k biggrin.gif

Attached thumbnail(s)
P1220110.JPG ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 1073

--------------------
dacia mcv cheala sep 2011 - B-26-YIR
minsk 125cc 1992 B-90-EAE
+
BeatMAN
post 7 Mar 2009, 12:36
Post #650

Membru incepator

From: Tarnaveni

Felicitari. party.gif cheers.gif Mai am si eu vreo 4500 pana la cifra aniversara

--------------------
Dacia Super Nova 2002 Rapsodie - MS 84 MES
+
and_rei
post 7 Mar 2009, 12:57
Post #651

marduk8602 felicitari ai facut centenarul tongue.gif eu nici 51000 nu am biggrin.gif.pana la 100k.....biggrin.gif

--------------------
"Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
+
iulian sn2001
post 7 Mar 2009, 14:27
Post #652

Membru fost incepator

From: galati

eu o sa pun poza in cateva zile.Mai am vreo 300km pana la 100.000.

--------------------
dacia supernova 2001 confort
cap sa ai ca mintea vine dup-aia
+
djasu82
post 7 Mar 2009, 15:08
Post #653

MEMBRU DACIA CLUB

pana la urma faceti concurs care atinge primul 200k.

--------------------
Dacia Super Nova Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm 1999 / 2003 / 2008 /2011 - nnn
+
dr_mKe
post 7 Mar 2009, 21:17
Post #654

Membru cu stetoscop

From: Deva

Felicitari ! Eu mai am putin peste 3000 km pana la prima suta.

--------------------
RENAULT LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE 2010 / 2022
+
Tince1290
post 7 Mar 2009, 22:19
Post #655

Membru cititor

eu mai am 7500 pana la 50.000 laugh.gif...o sa fiu printre ultimii care ating 50.000.....probabil la vara o sa se intample...si probabil tot printre ultimii care ating 100.000 biggrin.gif blush.gif

DSC00655.JPG ( Size: 105k ) Number of downloads: 971

--------------------
- - -
+
Maskatu
post 7 Mar 2009, 22:25
Post #656

Logan 0.9 TCE

Da masina ta mai mult a stat decat mers... bine e si ultimul lot.. a mea e din 2001 si are aproape 60 mii.

Multi km fara probleme la toata lumea !

--------------------
+
andreiy
post 7 Mar 2009, 22:33
Post #657

Membru autentic

From: Pitesti

Ami si eu 57000 km .Multi km fara probleme va doresc 18_05_08_2010.jpg ( Size: 29k ) Number of downloads: 844

--------------------
Dacia SuperNova 2002
Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
+
and_rei
post 7 Mar 2009, 22:36
Post #658

hai acum sa nu deviem.exista topic cu km biggrin.gif

--------------------
+
nesu_scorpion
post 11 Mar 2009, 20:40
Post #659

Membru incepator

Salutare....Va rog frumos daca sa poate sa ma ajutati si pe mine!!!...De sapt viitoare o sa am si eu o SNV si v-as ruga sa imi spuneti cam ce modificari sa aduc la masina??.....Imi place f mult masina mi-au lasat-o ai mei mie pt ca ei si-au luat alta si as vrea sa o aranjez putin tongue.gif ...Sincer m-am gandit in interior sa instalez o cotiera, geamuri electrice pe fata si as vrea din tot sufletu sa schimb lumina la ceasuri am vazut aici o supernova cu bord pe rosu ca la SEAT si m-a innebunit:D....La exterior sincer nush tare exact ce sa modific m-am gandit totusi la niste faruri clare cu angels eye de alea ce se aplica pe far, stopurile pe spate sa le schimb in de alea transparente si ceva praguri mai finutze, pt ca de spoiler fata si spate nu cred ca imi permit:|.M-am gandit si la un set de oglinzi mai klumea pt ca sincer nu tare imi plac alea din fabrica....Daca mai aveti ceva ideei pt interior sau exterior astept pareri si v-as ruga sa imi spuneti si un loc daca stiti unde as putea face o parte din modifica pt ca sunt din CJ....Nu tare ma pricep si de aia va rog sa ma ajutati!!!...As vrea sa investesc intre 2000 si 3000 de RON nu mai mult ca nu imi permit:((....Multumesc mult si astept pareri....

--------------------
Dacia Supernova 2001
+
djasu82
post 11 Mar 2009, 21:40
Post #660

MEMBRU DACIA CLUB

Ia la rand topicul despre imbunatatiri iar aici doar prezinti masina si punct.

--------------------
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.

--------------------
237 Pages « < 20 21 22 23 24 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 02:34
Forum Renault