Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
cosmin_ms |
![]()
|
||
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
|
||
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|||
alex karmann |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 17 November 06 From: bucuresti ![]() |
salut,
din pacate nu am reusit sa fac poze cu insonorizarea de la motor,dar promit ca o sa postez zilele astea. se simte diferenta la zgomot si este ignifuga."blana" e facuta dintr-un carton presat dupa forma nervurilor capotei.intre carton si capota e un strat de pasla.pe exterior e un material negru - gen mocheta.se vede ca la masinile straine ![]() iarna e super misto pt ca se raceste motorul mai greu.nu stiu cum e cu ea la temperaturile ridicate din timpul verii pt ca am montat-o prin septembrie. |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
2003
- B 44 HBB Children in the back seat can cause accidents.Accidents in the back seat can cause children.
|
|
ilovedinamo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 14 March 08 ![]() |
acum vorba lu' cosmin ...ma intereseaza si bandoul ala dupa prag cu dacia .....e soopper...si ma intereseaza....da'mi detalii ....te rog ....mersi frumos !
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima
|
|
cosmin_ms |
![]()
|
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
daaaa...hai zi ce ai lipit pe prag...mai ales ca vad ca nu e zgariat de usa....
am gasit !!!panouri dealea cum ai in poza pe prag..am luat 2 bucati.7 lei bucata..pe gri..ca asa e tapiteria masini..gri cu bleu marin...cred ca sunt de logan ,,sau nu stiu..tre sa tai din latimea lor ca sunt prea late...si mi se par cam grosuteze...mi sa nu se zgarie..daca se zgarie,le fac la comanda..cred ca ies mai ieftin.. ![]() This post has been edited by cosmin_ms: 18 Mar 2008, 21:19 |
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|
alex karmann |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 17 November 06 From: bucuresti ![]() |
salutari...dupa cum am promis am revenit cu poze cu "blana"...sper sa se inteleaga din imagini cum vine insonorizarea.
DSC07787.JPG ( Size: 553.65k ) Number of downloads: 2243 DSC07786.JPG ( Size: 569.39k ) Number of downloads: 2572 DSC07790.JPG ( Size: 605.1k ) Number of downloads: 2507 ce e pe praguri e creatie proprie.este colant negru mat taiat la cutter-plotter cu scrisul dacia si lipit pe un colant argintiu si totul pus pe prag.nu atinge pt ca nu este foarte gros dar este rezistent si tine spalat si sper eu ca va proteja cat de cat pragul. p.s.:scuze ca nu v-am raspuns mai devreme. |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
2003
- B 44 HBB Children in the back seat can cause accidents.Accidents in the back seat can cause children.
|
|
cosmin_ms |
![]()
|
salutare..am gasit..precum spuneam..si eu bandou d-ala de prag...e foarte mishto..din material beton..nu zgarie..din magazin...7 lei bucata...aveti aici o poza...e cu mobilul..sper ca a iesit ceva...masina e la vopsitorie acum..retusuri....totusi..blana....de fel...nu am gasit...
![]() Attached thumbnail(s) 031908140002.jpg ( Size: 30.29k ) Number of downloads: 2664 |
--------------------
Renault
MEGANE 2
|
|
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
vezi ca gasesti in targ in vitan blana pe randul 2 pretul variaza de la 100 la 140 ron
![]() |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
cosmin_ms |
![]()
|
doar nu m-oi duce din mures pana in vitan pt o blana..
![]() |
--------------------
Renault
MEGANE 2
|
|
ilovedinamo |
![]()
|
alex ....mai am si eu o mica intreabare....vreau si eu daca se poate .....detalii despre cum ai imbracat tzevile de aer conditionat(am vazut in poze )......si daca se simte diferentza........ce materiale ai folosit .......ca ma gandesc sa fac si eu operatiunea asta ...si vreau sa stiu ....daca Doamne fereste, exista posibilitatea sa ii foc ceva p acolo d la motor ....! ms astept raspuns
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima
|
|
alex karmann |
![]()
|
am imbracat tevile cu izolatie pt tevile de pexal sau cupru si e lipit cu banda izolatoare....e un fel de burete care se gaseste la magazinele cu instalatii sanitare.
ca efect - nu se mai incalzesc tevile de la aerul cald degajat de motor si galeria de evacuare. stai linistit ca nu ia nimic foc ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova Clima
2003
|
|
ilovedinamo |
![]()
|
ok ms .......am pus si eu azi ...dar nu am terminat ....am zis intai sa te intreb ....adik sa nu ia foc ceva.....la asta ma gandeam ...ms .....! jtii ...as vrea si eu id tau ..daca se poate...sa imi dai un privat cu el .....ms !
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Clima
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
in loc de banda aia izolatoare mai bine pui coliere pvc (soricei). e mult mai sigur asa.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
22CMM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 21 September 07 ![]() |
dupa ce am cumparato am demontat tot interioru pt a scoate tot prafu a silicana si remonta. avantaj nr mare de "scartaieli s-a redus".
Attached thumbnail(s) IMG_2508modif.jpg ( Size: 449.23k ) Number of downloads: 2961 IMG_2507modif.jpg ( Size: 406.28k ) Number of downloads: 1783 IMG_2503modif.jpg ( Size: 600.76k ) Number of downloads: 1808 |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
- PH22CMM Zboara puiule, zboara...!
|
|
cosmin_ms |
![]()
|
o.mamaaaaa..da ai lucrat ceva la ea
![]() |
--------------------
Renault
MEGANE 2
|
|
22CMM |
![]()
|
cel mai mult sincer am lucrat la montaj. adica tipi de la dacia nu au luat in calcul o demontare a bordului la aceasta masina. de ce zic asta daca nu era fratimiu sa ma ajute eram in mare dilema suruburile de prindere ale bordului in partea de sus se monteaza cel mai bine daca nai parbriz asa ai acces la ele altfel stai si injuri si mai e si buretele ala sub bord pt dezaburire care tre sa pice in locasul lui ca altfel nu mai ai dezaburire. oricum in 2 zile am demontat si remontat dar cel mai mult a luat montajul ceasurilor si a bordului (ma refer la partea superioara) restul sa montat usor ca 3 in 2 dar a mers.
![]() |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mai ai poze cu interiorul demontat? Ca ma intereseaza sa vad niste chestii p-acolo.
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
22CMM |
![]()
|
da mai sunt
ce te intereseaza? |
--------------------
Dacia
Super Nova
2003
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
superb...ce marime au jantele si cauciucurile??
as vrea si eu o poza cu bordul dat jos va rog... vreau sa vad unde este caloriferul ca am o banuiala ca ar fi spart |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
sunt roti pe 15 cu cauciucuri toyo de 195/45/15
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
da super pe masina
te-au costat mult cauciucurile? ai facut alte modificari sau au intrat jantele direct fara sa atinga? |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
zambiee99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 1 August 06 ![]() |
scuza ma dar... marimile astea de 195/45/15 mi se par prea mari pentru dsn, mai ales ca dupa cum am citit masina nici nu este pregatita (din fabrica) pentru marimile asemanatoare, ci pentru 165/70/R13. Rezista planetarele? Apropo directia cum ii?
This post has been edited by zambiee99: 26 Mar 2008, 21:27 |
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Clio
2001, 2004
- MM 04 EOR, MM 90 DNS Dacia SuperNova 2001 Confort MM 04 EOR, Renault Clio 2 bicorp 2004 MM 90 DNS
|
|
smecheras |
![]()
|
eu am acum 185/70/13 si suporta...
insa m-ar tenta ceva mai mare...si mai frumos ca aspect nelamurirea asta insa o am si eu |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
pun si eu poze cu batrana mea si noua grila
![]() ![]() Attached thumbnail(s) DSC00552.JPG ( Size: 473.25k ) Number of downloads: 1125 DSC00554.JPG ( Size: 445.97k ) Number of downloads: 886 DSC00555.jpg ( Size: 308.22k ) Number of downloads: 1039 |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
melomanuu |
![]()
|
anu trecut am avut aceleasi roti pe masina si am facut cam 15 000 m cu ele si nu au nimic planetarele. daca pleci tot timpul cu fluieraturi si smecherii dinastea normal ca ti se duc planetarele, chiar si cu rotile originale. directia intradevar merge mai greu dar nu se comparac la cum sta pe curbe masina. Rotile freaca doar pe spate si aia doar cand e incarcata masina. Pe jante am dat 120 eu pe cauciucuri 180 si vopsitul 50. faceti si voi un calcul
apropo: sunt programe de calculat dimensiunea rotilor si din cate mi-a dat mie la calcul rotile astea sunt putin mai mici ca diaetru decat cele originale This post has been edited by melomanuu: 26 Mar 2008, 23:37 |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
zambiee99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 1 August 06 ![]() |
Stiu. chiar acuma am calculat si eu. Diferenta ii de 0.87%
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Clio
2001, 2004
- MM 04 EOR, MM 90 DNS Dacia SuperNova 2001 Confort MM 04 EOR, Renault Clio 2 bicorp 2004 MM 90 DNS
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
melomanuu : Frumoase rau jantele tale !!!! Cat de curand vreau sa-mi schimb si eu jantele , vreau sa-mi iau ceva mai late .
|
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
smecheras |
![]()
|
tud cum stai cu politia cu geamurile fumurii pe fata??
ai autorizatie? |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
catalin06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 15 March 07 From: Arges ![]() |
smecheras : pe mine m-ai intrebat de geamuri fumuirii ? Eu nu am geamuri fumurii...
27 Mar 2008, 14:46: scuze... era pentru tud ... This post has been edited by catalin06: 27 Mar 2008, 13:46 |
--------------------
Renault
Megane III
2010
- AG 66 -_-
|
|
tud. |
![]()
|
![]() Membru Fondator Group: Members Posts: 429 Joined: 13 August 06 From: Bucuresti ![]() |
dap,am autorizatie,am sa pun si poze ziua sa se vada mai bine cat de inchise sunt..
m-a oprit si politia si nu am avut nici o treaba cu geamurile |
--------------------
Opel
Astra
G
- I.T.P
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:53 |