Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
![]() ![]() ![]() |
Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova, poze cu SupeRNovele noastre
Relu_GTT |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- BV 27 GTT
2002 Confort BMW e46 FL 2.0i
|
|||
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
S-a mai discutat despre stopurile vopsite.Si eu sunt de parere ca este o prostie menita sa aduca belele.Cand sonyc franeaza intr-adevar se vede stopul de pe eleron(kior sa fii sa nu il vezi).Dar cand este ceatza ce faci?Sa nu spui ca aprinzi dracia aia pentru ceata de pe bara din spate ca in 80% din cazuri ala nu functioneaza.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
S.Alex-F |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 4 February 09 From: Bucuresti S4 ![]() |
Si eu sunt de acord cu tine Iulian!
Chestia asta ...cocalareala cu imbunatatitul SuperNovei...a luat o turnura deosebit de periculoasa....si asta pentru ca fiecare percepe in felul lui imbunatatirea! Formulez ca...Pe timpul zilei cand soarele sta sus pe cer...abea de se vad stopurile SuperNovei... Noapte....blocurile optice nu sunt separate...si cand ai pozitiile se aprinde tot catadioptrul! Folia neagra si alte ca**t**i deastea nu fac decat sa enerveze participantii decenti... EU as lua-o ca imbunatatire montarea celui dea-l doilea bec pe revers, schimbarea cu un catadioptru clar ca la clio symbol dar asta dupa ce in prealabil s-au separat corect blocurile optice! Ce e mai important in trafic...? Sa vezi...sa fi vazut...si sa auzi! This post has been edited by S.Alex-F: 12 Jul 2009, 22:19 |
--------------------
DACIA
SuperNova
- XX-XX-ALX
2002Clima "A gresi incepe din momentul in care nu incercam sa reparam ce am constatat ca am gresit!"
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Nimic mai adevarat"sa vezi si sa fii vazut".
Nu vad nimic rau in a arata altora ca tii la masina ta( o prelungire spoiler fata-spate...niste praguri...etc) Dar anumite kestii sunt total ineficiente si.....taranesti(ca sa nu zic cocalaresti). Urmatoarea mare imbunatatire pe care o voi aduce sn-ului meu este "un fratior"(golf 6). Desigur asta o sa mai dureze ca preturile sunt foarte mari la ora actuala. Cat despre sn...consumabilile sa fie la zi ca mai mult nu ii trebuie.(benzina nu se pune la socoteala) |
--------------------
dacia
supernova
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
cum am spus si eu mai sus.....daca ai stopurile vopsite sau cu foita este VINOVAT, chiar daca se vad....asa ca faceti cum doriti.
@iulian sn2001 iti doresc noroc in planul tau....o imbunatatire buna ![]() @all chestia este ca "tuning-ul" la supernova pentru unii este o cocalareala, chiar daca noua ne place:o prelungire, un prag....eu tot timpul ma gandesc la asta cand stau la semafor langa un bmv si imi dau seama ca se uita la mine ca la un kitch-os....dau mizica mai incet ca sa nu par si a cocalar...asta este...cand vede cineva un bmv cu prelungiri, praguri, si folie pe stopuri nu zice nimic....ca na e bmv..si imi dau seama ca in cativa ani o sa fim ca manelistii care conduc 1300...cu prelungiri si praguri..nici nu stiu ca imbunatatiri sa mai aduc la DSN meu. |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
- OT-03-JDA
2001
|
|
sonnic53 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 18 May 09 From: Vrancea ![]() |
astazi ma apuc de curatat stopurile . numai sa pot...sper sa reusssesc... o sa revin cu poze... insa daca nu se pot sterge :| o sa caut alte 2 . mersi
|
--------------------
Vw Golf 3
Logan 1.4
2007
|
|
turturel |
![]()
|
![]() membrisor Group: Members Posts: 1.385 Joined: 2 May 08 From: Braila ![]() |
QUOTE(sonnic53 @ 13 Jul 2009, 10:59) astazi ma apuc de curatat stopurile . numai sa pot...sper sa reusssesc... o sa revin cu poze... insa daca nu se pot sterge :| o sa caut alte 2 . mersi daca toti ar fi ca tine..ce bine ar fi..intelegatori si harnici... ![]() acuma sincer iti spun ca faci lucrul care trebuie. succes! |
--------------------
Dacia
Supernova
2003 confort
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
hehe uite omul pe care vroiam sa-l vad.Daca vrei o imbunatatire vizibila placuta ia legatura cu Titi.O sa pun maine niste poze cu protectiile pntru praguri facute de el.Scrie pe ele SuperNova.
Eu le-am comandat de la el printr-un prieten din romania.In 2 luni au ajuns la mine in Italia.Dar a meritat asteptarea. ![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Inca cateva foto cu SN mea dupa ce i-am terminat bara fata si am vopsit interiorul farurilor cu negru. Stopurile mele au doar putina vopsea si nu deranjaza deloc vizibilitatea,sper sa nu am ghinionul sa ma pupe vreunul si sa dea vina pe mine.
Attached thumbnail(s) Pictu861.jpg ( Size: 428.41k ) Number of downloads: 655 Pictu860.jpg ( Size: 524.49k ) Number of downloads: 751 Pictu859.jpg ( Size: 547.66k ) Number of downloads: 755 Pictu854.jpg ( Size: 428.83k ) Number of downloads: 720 Pictu851.jpg ( Size: 491.98k ) Number of downloads: 662 Pictu848.jpg ( Size: 402.52k ) Number of downloads: 239 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- Necunoscut momentan
1,6 16v anul 2006
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
intotdeauna mi-a placut masina ta @aluibasarabeanu frumoase farurile asa....cum le-ai facut?nu fac condens?ca presupun ca le-ai desfacut...a fost greu?
|
--------------------
Dacia
Supernova europa+
- OT-03-JDA
2001
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Dacă a pus silicon (sau mastic) peste tot în șanțul acela unde intră sticlă farului , nu ar trebui să apară probleme. Mie îmi face condens un far care nu a fost desfăcut niciodată... așa că se mai întâmplă și așa ceva. Frumoasă mașinuța aluibasarabeanu.
|
--------------------
Dacia
Logan
- ---
0.9 TCE - 2019
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
@aluibasarabeanu ai vopsit farurile cu negru mat sau lucios?
Nu o sa ai probleme cu politia cu farurile vopsite?(ca la cat de chiori sunt militienii zic ca ai vopsit sticla). Si o parere proprie daca imi dai voie:decat sa-i pui spoilere,capace vopsite si lampi "cosmetizate" eu sunt de parere ca era altceva sa-i pui o folie sau ceva care sa-i schimbe cu adevarat aspectul exterior.E doar o parere proprie nu intentionez sa te deranjeze.Sper ca nu te-ai suparat ![]() Numai bine!!! This post has been edited by andreiy: 16 Jul 2009, 16:24 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Farurile nu fac condens ca le-am lipit foarte bine,da m-am chinuit sa le desfac de am zis ca o sa crape vreunul.Politia nu cred ca are ce zice ca nu se prea observa.Multumesc pentru aprecieri,eu am incercat sa fac un lucru frumos cu investitii minime pentru ca banii prefer sa-i bag in partea tehnica ,siguranta mea fiind mult mai importanta.
19 Jul 2009, 01:53: Din intamplare am avut vopsea lucioasa (negru) dar cred ca sta bine si cu mat.Farurile le-am pus in apa fiarta sa se imoaie masticul si dupa aceea le-am luat usor cu surubelnita pe margine pana sa dezlipit putin si dupa aceea am inceput sa trag cu mai multa forta cu mainile goale si a iesit pana la urma.Cu numarul sa vad daca o sa am probleme ca i-am taiat buza de jos si pe celelalte le-am acoperit cu alb. This post has been edited by aluibasarabeanu: 19 Jul 2009, 00:53 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
- Necunoscut momentan
1,6 16v anul 2006
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
Pun si eu cateva poze... Amortizoare sport, 2 spire taiate din arcuri pe fata, 1 pe spate. Roti 15 cu gume 195/45... Enjoy!
|
--------------------
....
....
- ....
....
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Cum sa nu aiba rost ?
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Bogyciu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.017 Joined: 11 July 07 From: Constanta ![]() |
dr_mKe Comentariul imi era adresat? Detaliaza te rog...
|
--------------------
....
....
- ....
....
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
@Bogyciu masina facuta cu gust,respect.
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Am gresit pagina, eram cu mai multe tab -uri deschise si am scris din greseala aici in loc de topicul cu imbunatatiri
![]() Ai putea face un upgrade la frane, ai loc pentru discuri mai mari ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
QUOTE(Bogyciu @ 19 Jul 2009, 09:09) Pun si eu cateva poze... Amortizoare sport, 2 spire taiate din arcuri pe fata, 1 pe spate. Roti 15 cu gume 195/45... Enjoy! frumoasa masina ... cu gentile si anvelopele cat iti consuma masina? un vecin avea de 14 gentile si niste cauciucuri late nu le stiu dimensiunile si ii consuma cam 7 extern.. |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Bogyciu |
![]()
|
Ultimul consum era de 6.5l/km, mai mult in extern... Cu filtrul stock si viteze de maxim 110km/h, cu K&N ma duc pana pe la 130 cu acelasi consum...
|
--------------------
....
....
- ....
....
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Bogyciu dovedeste-ne ca te duci pana la 130 cu alcelasi consum si te credem , nu mai pui problema ca ai cauciucurile mai mari mai late iar talpa pe asflat e mai mare si cu asta creste si consumul ! Sau la tine motorul se alimenteaza mai mult cu aer si doar o picatura de benzina .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
- nnn
1999 / 2003 / 2008 /2011
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Bogyciu @ 19 Jul 2009, 10:09) Pun si eu cateva poze... Amortizoare sport, 2 spire taiate din arcuri pe fata, 1 pe spate. Roti 15 cu gume 195/45... Enjoy! Sa ma anunti cand o sa inceapa sa-ti bata planetarele la viraje mici, sa-mi spui cum le-ai rezolvat ca eu deja inebunesc cu ele nu mai stiu ce sa le fac. Am cumparat o planetara noua si identic aceasi bataie o am. In rest... frumos arata masina ta. Felicitari PS: Nu stiu ce telescoape ti-ai pus dar daca ai taiat din arcuri, taie si din tija telescopului ca sa poata lucra telescopul la proprietatile lui Legat de consum pentru toti care cred ca daca-ti pui roti mai mari consuma cu mult mai mult, va inselati amarnic. Si eu am tot 195/45/15, iar daca calculati diametrul rotilor fata de cele originale o sa vedeti ca sunt cu 5 mm parca mai mici. Deci ramane doar latimea cauciucului care este putin mai mare decat cea originala. Eu sincer cu filtru sport si rotile de vara nu simt diferenta la consum fata de rotile de iarna. Oare asa risipitor sa fiu eu sau asa de zgarciti sunt altii?? This post has been edited by melomanuu: 19 Jul 2009, 16:14 |
--------------------
dacia
super nova
- TM86SRG
2001 clima
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Diametrul rotii este cu 0.6 mm mai mic, mai precis
![]() Consum mai mic ar iesi cu diametru total putin mai mare, dar la aceiasi latime a benzii de rulare. Cu Solenza se pot scoate consumuri ceva mai mici la drum daca mergi linistit. Cum gumele sunt mai late cu 30 mm, chiar n-are cum, si dupa cate ne spune omul, nici nu este. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
nu mai ridicati la fileu filtru sport de parca ar fi cine stie ce e lege odata ce amprenta cauciucului e mai lata si atinge asflatul consumul creste fata de ce e inscris pe talon . Daca era modificata cutia de viteze alte pinioane precum e cea de logan altfel mai stateam de vorba. Oricum parerea mea e ca omori directia si planetarele ca o recunosteti sau nu e problema fiecaruia.
Daca se investea in alta cutie de viteza alteplanetare directie si alt sistem de franare era cu totul altceva. |
--------------------
Dacia Super Nova
- nnn
1999 / 2003 / 2008 /2011
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Cutia de viteze este mult mai solida decat cere motorul de 1.4 de pe SN.
Directia si suspensia sunt alta poveste. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Amortizoarele au fost facute la BV la un domn care facea pe vremuri amortizoare de Rally. Ti le poate face cat de dure vrei, eu am optat pt o configuratie mai "light" (cam 15-20% mai dure decat stock). Iar referitor la consum e simplu, folosesc bujii NGK, ulei ELF 5W30, am fisele schimbate cu ceva mai bun. Filtru sport nu face decat sa iti mute cuplu maxim de la o valoare mai mica (2800rpm) la o valoare mai mare (undeva la 3100-3300rpm). Ia arunca un ochi in vitezometru in treapta a V-a la 3100 de ture cat indica... Got it?
PS Directia nu cred ca va suferi prea mult (decat pana acum) dar planetarele sigur sufera, oricum era in plan schimbarea lor. Dar asta e man, de baut nu beau, de fumat nici atat, macar in masina sa risipesc ceva ![]() |
--------------------
....
....
- ....
....
|
|
djasu82 |
![]()
|
treaba cu bautu si fumatu te aprob si io sunt la fel
![]() Totusi consumul e mai mare fara suparare si totusi o sa zica unu ca daca ai bani nu conteaza consumul bun atinci treci la o axa cu came mai agresiva. |
--------------------
Dacia Super Nova
- nnn
1999 / 2003 / 2008 /2011
|
|
Bogyciu |
![]()
|
Urmeaza...
![]() |
--------------------
....
....
- ....
....
|
|
djasu82 |
![]()
|
Cu un tablou de bord logan elucidezi totul eu l-am verificat cu plinu fiindca mereu il fac ca sa vad daca ma minte sau nu si imi spune adevarul specific legat de consum.
|
--------------------
Dacia Super Nova
- nnn
1999 / 2003 / 2008 /2011
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
Dati-mi axa cu came mai agresiva la un pret decent si imi pun. Prefer sa montez axa cu came si in functie de ea sa-mi fac softul decat sa mi-l rescriu acum.
Sunt de acord ca la latimea cauciucurilor noastre fortezi caseta, fortezi planetarele si o gramada de bucse si rulmenti dar eu sincer am rotile astea pe masina asta-i al 3-lea an si in afara de bielete care erau originale nu am schimbat nimic. Ramane sa rezolv cumva cu planetarele |
--------------------
dacia
super nova
- TM86SRG
2001 clima
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Pe acest topic se vor posta exlusiv poze cu super novele membrilor DaciaClub. Orice alte mesaje ce nu au legătură cu subiectul topicului, vor fi șterse imediat, fără o notificare în prealabil.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 19:23 |