Probleme ambreiaj 1310, probleme schimbare viteze , cablu ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
Probleme ambreiaj 1310, probleme schimbare viteze , cablu ambreiaj
kategra84 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1998 berlina GPL
|
|||
tgg2k |
![]()
|
fara carnet de membru Group: Members Posts: 677 Joined: 24 July 06 From: Metropola Cluj-Napoca City ![]() |
pai daca s-a rupt cablul, iti imaginezi ca nu s-a rupt de batranete, nu?! nu ai reusit sa schimbi vitezele deoarece a cedat ori rulmentul de presiune, ori discul, ori placa de presiune. si a blocat ambreiajul.
intai da jos cutia si apoi vezi care-i problema acolo, nu te du direct sa cumperi kit de ambreiaj (e scump ~300 RON: disc + placa presiune + rulment + cablu, trebuie sa ceri "de 200" la magazin) inainte sa stii ce piese ai nevoie. si daca tot il schimbi te sfatuiesc sa nu cumperi piesele din dezmembrari. eu am patit-o si pana nu am luat kit de uzina, nu am reusit sa-l fac sa mearga. PS. cutia am dat-o jos atunci de 6 ori si am schimbat intre ele 3 kituri de ambreiaj |
--------------------
Dacia
1300/SupeRNova
1979 berlina/2003 Confort
- CJ-06-TXR/CJ-XX-XXX ... la tăți ni greu...
|
|
kategra84 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 28 January 08 ![]() |
Am schimbat cablu de ambreiaj si merge perfect acum .
Mi-a explicat un meserias ca degeaba leg eu un fir si trag cu mana de el ca nu am deajuns forta sa misc indeajuns ambreiajul ,trebuie neaparat cablu de ambreiaj legat de pedala si asa se multiplica fortele ... important e ca a mers . Multumesc pt interes , se poate inchide topicul This post has been edited by kategra84: 28 Jan 2008, 15:02 |
--------------------
Dacia
1310 L
1998 berlina GPL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:51 |