butuc usa stanga (sofer)
![]() ![]() ![]() |
butuc usa stanga (sofer)
gl_mmm |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 16 February 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007
- GL 26 MRN Logan Prestige 1.6mpi 16v
|
|||
adiya |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 12 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gl_mmm @ 20 Jan 2008, 20:50) Mi-am luat Prestige (second hand - 30.000km) de la dealer Dacia. Garantie (extrenso) pana in 2009. Am urmatoarele probleme, ptr care cer indrumare: 1. butuc usa sofer fortat (distrus) Am montat rapid alarma ptr. ca masina se deschide si cu un cui Inchiderea centralizata functioneaza Cei de la service spun ca dureaza 3 luni sa-mi aduca butuc (din Franta) Cum as putea sa rezolv mai repede aceasta problema? Se gaseste oare de cumparat? 2. am certitudinea ca baetii de la service nu au inlocuit bujiile la revizia de 30.000km (revizie care mi-a fost facuta cadou, chipurile) Pot sa-mi schimb singur bujiile fara sa pierd garantia la motor? Multumesc! 1. Cumpara tot setul. 2. Fara nicio problema. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 ABS PLUS dci
- B-00-XXX
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Setul complet de 2 butuci usi + butuc portbagaj + contact este cam 2-2,5 mil, eu asa le-am gasit, iar cu manopera cu tot te duce la 3 mil.
Busonul de la rezervor nu se schimba. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Cit ai dat pe prestige second?
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
yO_ |
![]()
|
![]() Membru Dacia Felix Group: Members Posts: 528 Joined: 1 January 06 From: Târgoviște & Besançon ![]() |
Trei luni de zile??
Si mie mi l-au adus pe comanda, in trei saptamani era instalat (cu tot cu revopsit). This post has been edited by yO_: 23 Jan 2008, 14:26 |
--------------------
DACIA
LOGAN
2005, Préférence 1.4, rosu zgâriat.
- DB-05-SLE Si six scies scient six cypres, six cent six scies scient six cent six cypres aussi!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 00:57 |