luminite albastre, ce parere aveti?
![]() ![]() ![]() |
luminite albastre, ce parere aveti?
b19bng |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 2 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1.5 dci
2007
- b72rpi
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Prefer să nu o exprim verbal.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
misto ..mai ales cand numerele incep cu Gr sau TR
![]() aia sunt cei mai misto. eu zic sa votam care judete au cela mai tunate masini ..poate facem un pimp my ride pe fiecare judet |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Niste tampiti (sa ma scuze cei care au), ma ales cand merg noaptea doar cu ele aprinse (sau/si cu proiectoarele)
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pe mine să nu mă scuze...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
"Laser, frate!"
![]() P.S. Uitati-va la mine la poza din profil ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 3 Jan 2008, 22:03 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 3 Jan 2008, 22:54) daca aia e masina ta , afla ca e beton frate! suuper! cea mai tare! da cum ar fi sa pui ceva albastru si in locul proiectoarelor! ba mai mult , si in faruri! va iubesc pe voi , astia , cu luminitele albastre! 3 Jan 2008, 23:18: QUOTE(b19bng @ 3 Jan 2008, 22:40) sa nu ne legam totusi de tarani , care sint niste oameni de treaba! This post has been edited by dariusz: 3 Jan 2008, 22:18 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
daca esti stelist nu ai tupei sa pui proiectoarele rosii
This post has been edited by Sudsemnatu: 3 Jan 2008, 22:19 |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@Sudsemnatu, intr-adevar tin cu Steaua, dar nu as pune ca tin la masina si nu vreau sa ma trezesc cu zgarieturi pe ea.
@dariusz, sa stii ca am vazut la un Taxi, beculete de pozitie care isi schimbau culorile(Albastru, Rosu, Verde, Galben), o sa il intreb de unde le-a cumparat. ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
propun sa se mute la "care soferi va enerveaza cel mai tare"
mosule cand aflii de unde le-a luat sa postezi si tu la piese auto sa stie lumea de unde ia. hai te pup |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Gata oameni buni...Cand am luat si eu masina, am avut 2 saptamani de "ratacire prin desert" si mi-am pus si eu ca un "handi" LED-uri albastre. Dupa aceste 2 saptamani "am vazut luminita de la capatul tunelului" si m-am intors si eu pe calea "celor drepti", adica mi-am cumparat LED-uri de culoare alba, putin mai deschisa decat becurile stock.
Si pe aceasta cale, as vrea sa-i multumesc userului b19bng, pentru injuraturile adresate pe privat. Prin aceasta pe langa ca te-ai facut de ras singur, ti-ai facut de ras si stimabilii parinti, aratandu-mi cata educatie ti-au dat si cati din "cei 7 ani de acasa" ai. Stiu ca sunt Off-Topic, dar as mai avea o intrebare pentru acest stimat user, asculti cumva manele? P.S.Da un minus la reputatie, dea' Dumnezeu sanatate ![]() P.S.(2)Si eu te pup, sudsemnatu. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 3 Jan 2008, 23:13 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
[quote=AR-18-MOS,3 Jan 2008, 23:24]
@Sudsemnatu, intr-adevar tin cu Steaua, dar nu as pune ca tin la masina si nu vreau sa ma trezesc cu zgarieturi pe ea. De ce,steaua,nu e iubita la Arad ? ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Rapidistule!
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
eu nu mi-am pus luminite albastre peste tot, dar mi-am pus un girofar....tot albastru
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
@Sudsemnatu: cam suferi de Miticism...
@AR-18-MOS: daca nu-ti montezi leduri albastre si la teava de esapament tot degeaba... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
De fapt ma gandeam sa imi pun si in loc de stopuri pe spate, sa se aprinda LED-uri albastre. Si daca tot imi pun atatea, o sa vreau sa imi pun si pe volan.
"Laser, frate!" Glumesc ... acuma nu am nimic ce cuprinde becuri si beculete decat LED-urile albe de la pozitii. This post has been edited by AR-18-MOS: 4 Jan 2008, 00:46 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
vad ca nu esti la curent cu ultimile tendinte...exista niste "chestii":) care se pun in jurul tevii de esapament si se aprind(albastru) cand pui frana...parol!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
"Vreu si io chestii din alea"
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eu mai vad uneori, mai ales seara cand sunt obosit, niste luminite verzi, ca niste stelute. O fi grav?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Posibil sa fie de la avatarul lui Catalin Marinarul...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Propun unirea topicului cu "Am vazut un cocalar", de la sectiunea video. Ambele trateaza acelasi subiect. Hai, beculete fara numaaaaaaaaaaaaar...
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(l@u @ 3 Jan 2008, 22:31) Pai eu cred ca sunt doua categorii de marlani: 1)marlanii care fabrica toate prostiile 2)marlanii care cumpara toate prostiile Cei din urma nu ar avea nici-o scuza daca ar pune prostii home-made dar primii sunt marlanii care dau tonul la cantec si fabrica prostii. |
--------------------
a
b
c
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ala e un mic sonar da fie,alti vad stele
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Normalul si anormalul sunt chestiuni relative si anume ce tie (oricare dintre voi) ti se pare normal altuia poate i se pare anormal si invers ... in consecinta nu trebuie sa tratam asa aspru anumite personaje ci numai in cazul in care incalca legea sau te deranjeaza intr-ul fel sau altul.
Mda, in situatia de fata cazul dat sfideaza normalul si legea in concluzie sunt mitocani ![]() Ca o concluzie la dizeratia de mai sus .. nici eu nu sunt adeptul becurilor si luminitelor colorate puse pe masina chiar daca la un moment dat cochetam cu ideea (nu dati cu pietre, asta se intampla mai demult ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 02:55 |