stopuri frana, nu functioneaza
![]() ![]() ![]() |
stopuri frana, nu functioneaza
yoyo23 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 20 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
scala
|
|||
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
contactul de la pedala?
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
yoyo23 |
![]()
|
nu stiu cum arata si ce trebuie sa-i fac...........
ma-m uitat si nu se vede nimic la pedala This post has been edited by yoyo23: 28 May 2007, 14:57 |
--------------------
dacia
solenza
scala
|
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
|
|
yoyo23 |
![]()
|
deci...se pare ca este mai complicat decat pare ...lipseste ceva la pedala....
cele doua fire cu mufa roz sunt...insa restu lipseste ... ce pot face in situatia asta? 28 May 2007, 15:28: si poza... This post has been edited by yoyo23: 28 May 2007, 15:28 Attached thumbnail(s) index.jpg ( Size: 51.96k ) Number of downloads: 236 |
--------------------
dacia
solenza
scala
|
|
cataline |
![]()
|
Super tare...cum a fost posibil asa ceva? poate e pe jos pe undeva.
Daca e fie te duci in service si iti rezolva baietii acolo, fie iti iei tu din magazin piesa si o montezi. |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
|
|
yoyo23 |
![]()
|
deci....?
28 May 2007, 15:43: ma uit unde trebuie ...?nu sunt foaret clare pozele...dar cam pe acolo ar trebui sa fie... This post has been edited by yoyo23: 28 May 2007, 15:43 Attached thumbnail(s) ok01.jpg ( Size: 21.25k ) Number of downloads: 198 ok02.jpg ( Size: 23.91k ) Number of downloads: 182 ok03.jpg ( Size: 30.16k ) Number of downloads: 185 ok04.jpg ( Size: 42.08k ) Number of downloads: 199 |
--------------------
dacia
solenza
scala
|
|
cataline |
![]()
|
Minunat, deci te-ai facut cu una bucata drum in service (daca esti in garantie va fi interesanta explicatia inexistentei piesei) sa iti monteze alt contact sau il cumperi tu de la magazin de piese si il montezi singur. Cred ca daca il pui singur iesi mult mai ieftin si nu cred ca e cine stie ce complicat.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
|
|
yoyo23 |
![]()
|
cum se numeste macar piesa.....sa stiu ce sa cumpar...ca daca ma duc in serv ...tot ma trimite sa o cumpar...
|
--------------------
dacia
solenza
scala
|
|
cataline |
![]()
|
Pai daca te vor trimite sa o iei ii intrebi atunci, ca ori o iau ei din depozit si ti-o factureaza la final, ori o cumperi tu de la magazinul lor cat e masina in service si pe factura iti va apare doar manopera.
LE: De curiozitate, de cat timp ai masina si cand ai observat problema? This post has been edited by cataline: 28 May 2007, 15:49 |
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
yoyo23, vezi ca pedalierul ala de logan diesel nu prea cred ca e pe solenza din semnatura ta. Poate trebuie schimbat ceva...
Du-te in service peste ei sa repare problema. Daca te aburesc ca trebuie sa cum,peri contactor ca l-ai dat tu jos dai cu ei de pamant. Si nu cumperi de la ei, te duci duminica in targ ca-s preturi rezonabile. Si cauti contactor frana de logan DIESEL (e diferit de cel pt benzina) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
yoyo23 |
![]()
|
sal..din nou...
pedalierul e pe logan...diesel(prospat cumparat) 8500 km...solenza e zace in strada...asteapta sa fie data... deci: 60 ron - contact frana (cautat in 5 magazine si un service) in 2 min a fost pus ..merge ok...binenteles ca nu m-am mai dus in service...nu e greu de pus |
--------------------
dacia
solenza
scala
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
QUOTE(yoyo23 @ 28 May 2007, 17:33) sal..din nou... pedalierul e pe logan...diesel(prospat cumparat) 8500 km...solenza e zace in strada...asteapta sa fie data... deci: 60 ron - contact frana (cautat in 5 magazine si un service) in 2 min a fost pus ..merge ok...binenteles ca nu m-am mai dus in service...nu e greu de pus adica a venit din fabrica fara contactu ala de acolo? |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
yoyo23 |
![]()
|
NU CRED...MASINA AM LUAT DE LA CINEVA ...E SH...ASA CANU POTI SA STI CEVA SIGUR...CRED CA A FACUT REVIZIA LA 7500 SI CINEVA I-A FACUT UN BINE...
|
--------------------
dacia
solenza
scala
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
La mine de la venirea frigului,la frana am inteles de la prieteni care mergeau in spatele meu ca mi se aprind avarii pe spate si nu stopurile :|,decat cel central.Am un pom de craciun sa inteleg
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cata ai alarma? te intreb asta pt ca stiu pe cineva, care tot asa ii facea si era de la alarma.
This post has been edited by bobo77: 28 Dec 2007, 11:46 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(C@talin @ 28 Dec 2007, 11:15) La mine de la venirea frigului,la frana am inteles de la prieteni care mergeau in spatele meu ca mi se aprind avarii pe spate si nu stopurile :|,decat cel central.Am un pom de craciun sa inteleg ![]() Cadou de Crăciun, pardon, de patinoar: http://www.daciaclub.ro/Martor-aprins-aiur...ord-t88556.html |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
nu am alarma
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 09:42 |