asigurare RCA, pun aici topicul ca-i urgent :)
![]() ![]() ![]() |
asigurare RCA, pun aici topicul ca-i urgent :)
apollo |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.881 Joined: 20 August 05 From: Focsani ![]() |
|
||
--------------------
Ex - Dacia
Nova GT 1.6 L
1997
- VN - ?? - ???
|
|||
membru_DC |
![]() ![]()
|
- Group: Members Posts: 1.149 Joined: 24 May 09 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mai nou am vazut ca se tine cont de varsta, zona de risc (1, 2 sau 3), daune produse, etc. Despre ce e vorba, s-a facut o baza de date comuna? ... cu toate ca de cand am permisul (>10 ani) n-am dat asigurarea nimanui la modu' ca n-am produs niciun accident de circulatie, as vrea sa-mi fac o polita RCA la o firma serioasa, in caz de "Doamne fereste!" sa nu stea pagubitul cu masina blocata prin service dupa un de deviz de plata ![]() intrebarea este Care firma este cea mai serioasa in ziua de azi vis-a-vis de acceptarea devizelor de plata? Mentionez ca nu conteaza daca dau mai mult cu 20 RON...100 RON de la o societate de asigurari la alta, ceea ce urmaresc este sa fie o firma serioasa ce colaboreaza bine dpdv plata cu service-urile auto ![]() This post has been edited by membru_DC: 11 Nov 2009, 22:50 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
membru_DC, orice firma as recomanda eu, apare minim un client/pagubit nemultumit. EU as zice ca orice firma mare, cu multi clienti si putere financiara. Gen Allianz, Genrali, Groupama etc...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
membru dc....
iti recomand sa faci la firma unde ai si casco.... ajuta la iesirea din tara cu auto...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mda, deci pana la urma s-a introdus intr-un final asigurarea in functie de risc. Acuma ce-s eu curios, masina mea de exemplu e pe numele maica-mii, cica nu conteaza cine o conduce, asa mi-a zis un tip care se ocupa cu daune, orice belea fac eu din vina mea ii creste automat maica-mii prima si la rabla mea si la masina ei. D-aia cand am avut un mic incident am preferat sa-l ascult pe omu' ala si i-am facut eu masina din buzunaru' meu.
Da-s curios cat oi fi scutit pe termen lung. Are cineva niste informatii concrete cu privire la sistemu' asta? |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Uite un exemplu: tu ai sub 25 de ani, si firma cere prima de asigurare marita cu 10% pentru cei sub 25 de ani, daca faci accident si suplimentul ala nu e platit de mama ta, despagubirea e 90% din suma asigurata.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(membru_DC @ 11 Nov 2009, 23:47) ... cu toate ca de cand am permisul (>10 ani) n-am dat asigurarea nimanui la modu' ca n-am produs niciun accident de circulatie, as vrea sa-mi fac o polita RCA la o firma serioasa, in caz de "Doamne fereste!" sa nu stea pagubitul cu masina blocata prin service dupa un de deviz de plata ![]() intrebarea este Care firma este cea mai serioasa in ziua de azi vis-a-vis de acceptarea devizelor de plata? Mentionez ca nu conteaza daca dau mai mult cu 20 RON...100 RON de la o societate de asigurari la alta, ceea ce urmaresc este sa fie o firma serioasa ce colaboreaza bine dpdv plata cu service-urile auto ![]() F E L I C I T A R I pentru modul in care gandesti! ![]() Din punctul meu de vedere, cea mai serioasa firma de asigurari este Allianz Tiriac |
--------------------
.
.
.
|
|
membru_DC |
![]()
|
QUOTE Din punctul meu de vedere, cea mai serioasa firma de asigurari este Allianz Tiriac tot la asta ma gandeam si eu cu toate ca acelasi lucru am auzit de la cunostintele care lucreaza prin diferite service-uri auto si despre OMNIASIG dar dupa ce am vazut postul de aici al lui Hypo RS, m-a cam pus pe ganduri ![]() vorba lu' einstein1984: "orice firma as recomanda eu, apare minim un client/pagubit nemultumit" Aici avem cateva criterii dupa care se calculeaza noul tarif RCA: Varsta detinatorului: 18-25 / 26-29 / 30-35 / >36 Permis auto <3 ani +20% Varsta detinatorului >60 ani +5% Persoane cu handicap -50% Pensionari -25% Direct debit -10% Regiunea 1: SM, CV, GJ, OT, Bucuresti, GR, TR, CS Regiunea 2: DJ, HD, AB, SJ, MH, TL, SV, MM, HR, BN, DB, CL Regiunea 3: CJ, AR, BH, TM, PH, BC, VS, NT, IS, MS. BT, VR, VL Regiunea 4: AG, SB, CT, GL, BZ, BV, BR, IL, IF [attachmentid=1627567281] |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
membru_DC |
![]()
|
pana la urma am facut la Omniasig, cu toate ca este mai scump cu 7 RON fata de celelalte firme de asigurari... motivul este cel de mai sus
![]() PS: este dificil chiar imposibil sa dai de baietii de la Allianz Tiriac, am intrat la ei pe site si n-am putut nici macar sa-mi fac o simulare de RCA ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
|
|
membru_DC |
![]()
|
pai n-au fost ei in stare sa tina la zi baza de date CEDAM-ul cu atat mai mult sa faca o noua baza de date pentru bonus - malus
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 17:33 |