Kenya, cine a fost? experiente...
![]() ![]() ![]() |
Kenya, cine a fost? experiente...
catala2k |
![]()
|
||
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. ;)
|
|||
mromantan |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 12 January 05 From: Cluj ![]() |
Salut, in primul rand depinde in ce regiune mergi, safari in Massai Mara sau alt parc sau daca mergi in capitala Nairobi.
Vezi ca acum sunt probleme politice acolo si violentele de strada sunt comune. Sa-ti iei urmatoarele precautii de sanatate: - vaccin contra febrei tifoide - clinica V. Babes in Bucuresti. - vaccin contra hepatita A si B -twinrix se numeste - optional pastile anti malarie - malarone sau echivalent. Iei cu 2 zile inainte si o saptamana dupa revenire. Despre Nairobi ti-as sugera calduros sa eviti sa mergi singur pe strada sau daca o faci , obligatoriu in timpul zilei si doar in zona ultracentrala. O sa gasesti restaurante cu orice specific doresti iar mancarea e chiar buna. Hotelurile abunda: Grand Regency, Hilton, etc... dar eu iti recomand Serena, pentru un plus de intimitate. Daca ai nevoie de detalii suplimentare PM me. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition rosu
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
VladG - asa ne gandeam, dar am vazut ca sunt preturi incepand de la 1.500 e de persoana - ramane de vazut
mromantan - merci de info, chiar sunt utile, nu stiam de nici una din ele. |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da' ai auzit ca fuse mare balamuc pe acolo?
Revolte, morti, chestii, socoteli... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
catala2k |
![]()
|
nu, n-am mau vazut un telejurnal... bine ca mi-ai zis
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:18 |