Luneta Logan care vibreaza
![]() ![]() ![]() |
Luneta Logan care vibreaza
B 05 SIB |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 8 February 06 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2007 preferance
- B xx xxx
|
|||
gabylzr |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 7 October 06 From: MANGALIA ![]() |
|
--------------------
Skoda Octavia 2,
ex logan laureate 1,5 dci/2006
1,6/2005
- CT------ Forza Steaua
|
|
router |
![]()
|
![]() Recalcitrant Group: Members Posts: 790 Joined: 13 January 06 ![]() |
QUOTE(radu22dec @ 5 Jan 2008, 02:27) De cand a dat gerul m-am trezit cu un zgomot in timp ce merg in partea din spate. Am verificat absolut tot si am pus pe cineva sa stea in spate sa depisteze sursa zgomotului. Concluzia este ca luneta spate vibreaza in coltul din dreapta sus.Probabil nu va vine sa credeti, dar m-am apucat sa bat in toate colturile cu pumnul dinspre interior si am identificat acelasi zgomot din timpul mersului in partea din dreapta sus a lunetei. A mai patit cineva? Se poate rezolva? Ma gandesc ca s-ar putea baga in locul cu pricina niste silicon si as scapa. Este de la gheata |
--------------------
Fost Supernovist
Actualmente fan Gillette Mach 3
2007
- B-81-XXX Mi-am luat Dacie = Mi-am luat masina la noroc.
|
|
denwer |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 14 October 07 ![]() |
"Deci am spart gheata de acolo si nu mai face asa dar in schimb scartaie ceva pe la usa dreapta spate <ceva soricei ..."
Poate pentru ca ai spart gheata. |
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
B 05 SIB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 8 February 06 ![]() |
cred ca soarecii sint devina
cool |
--------------------
DACIA
Logan
2007 preferance
- B xx xxx
|
|
gigel_escu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 12 February 08 ![]() |
Am si eu o problema de genul asta, dar nu cu luneta cu parbrizul fata.
Am avut parbrizul crapat si l-am schimbat pe casco, asta nou la gropi(drum cu denivelari, piatra cubica) sau la turatii joase face "ca geamurile de Ikarus" ca sa citez un coleg de pe aici. Eu banuiesc ca l-au pus prost parbrizul, am cautat prin portbagaj si pe buzunarele usilor si prin bord, dar nu am gasit nimic care ar putea genera vibratii. Geamul nu vibreaza, doar zdrangane, ca am pus mana pe el in mers si nu avea vibratii, doar zdranganitul ala frustrant. ![]() |
--------------------
Renaul
Megane 3
2016
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
poate o fi de la ornamentele de plastic exterioare de la colturile parbrizului. Poate or fi fost ele puse prost si zdranganesc
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Se baga un pic de cauciuc sub ele in dreptul chederului de la baza parbrizului.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
gigel_escu |
![]()
|
mmmm la asta m-am gandit si eu Klaus, la asta si la capacul de sub capota, unde ai acces la stergatoare, mi-am pus si eu filtru de hota (mersi de sfaturi ca de aici am invatat ideea) si nu l-am fixat bine. Dar capacul de la stergatoare pare ok, o sa incerc cu cauciucul (sub cheder), la un moment dat ma gandeam la niste silicon sanitar
![]() This post has been edited by gigel_escu: 21 Nov 2008, 17:13 |
--------------------
Renaul
Megane 3
2016
|
|
gigel_escu |
![]()
|
S-a rezolvat, cel putin partial, sursa de zgomot este plafonul, ma rog captuseala lui, care a fost desfacuta cel mai probabil cand a scos parbrizul, o sa-l lipesc sambata, ca am facut testele si m-am prins tarziu ca mai aveam si treaba si nu am mai stat sa-l prind.
Mersi mult de sfaturi. |
--------------------
Renaul
Megane 3
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:07 |