Bloc lumini, cursa incompleta la semnalizare
![]() ![]() ![]() |
Bloc lumini, cursa incompleta la semnalizare
JIL |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1.5 dCi - Laureate
2006
- CJ-77-ICHTHUS "Taina existentei umane nu sta in a trai ci in a sti pentru ce traiesti." (N. Iorga)
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.978 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
spune-le ca ai probleme cu comutarea intre faza lunga si faza scurta dupa o ora de functionare a farurilor.
E o problema des intalnita.S-ar putea sa te creada.era un topic p-aci Oricum si blocul meu la fel face. "ma loveste peste mana" Trag mai tare de maneta si pana la urma cupleaza, insa cand rotile sunt drepte. In curba sigur nu merge sa cuplezi semnalul, fiindca are mecanismul ala care il face sa revina.Incearca sa cuplezi pe drum drept.Daca sare inapoi, fuguta in service This post has been edited by axabrt: 30 Jun 2006, 11:25 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
JIL |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 24 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Face si pe drum drept, respectiv cand rotile sunt drepte.
Iar ideea cu fuguta la service e ca nu stiu cum sa le demonstrez defectul. |
--------------------
DACIA
1.5 dCi - Laureate
2006
- CJ-77-ICHTHUS "Taina existentei umane nu sta in a trai ci in a sti pentru ce traiesti." (N. Iorga)
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Si la mine face la fel...uneori, tot din feb 2006 e masina si daca semnalizez dupa ce am bracat rotile un pic nu se cupleaza semnalul...dar daca rotile sunt drepte sau aproape drepte se cupleaza fara nici o problema...eu o pun pe seama sistemului de la semnal...deci ceva de genul asa face toate..oricum m-am obisnuit sa tin semnalul uc mana si sa iau curba atunci cand e necesar, dar cel mai bine e sa semnalizezi inainte sa invarti volanul.
|
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
AlinI |
![]()
|
![]() Nd 4 Spd 4 Life Group: Members Posts: 178 Joined: 13 April 06 From: Bucuresti ![]() |
confirm ca si la mine face la fel, mai ales daca nu este volanul drept... nu imi bat capul cu asta pentru ca nu face foarte des, si mai ales pentru ca se pare ca "asa face la toate..."
mai astept sa vad cand o sa pice de tot... |
--------------------
Subaru
Impreza 2.0 Hatchback
2009 '06 Dacia Logan 1.6 mpi
Whishlist Honda S2000 |
|
cataline |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 332 Joined: 9 February 06 From: Bucuresti ![]() |
In manual stiu ca scrie situatia asta.
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005
- B-xx-XXX Logan 1.6 Ambition, dec 2005
|
|
bgscobar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 5 July 06 ![]() |
Trebuie sa ne obisnuim cu aceasta situatie, pentru ca asa fac toate.Motivul este dupa parerea mea ca mecanismul care opreste semnalizarea dupa indreparea rotilor blocheaza parghia in momentul in care volanul este brachat. Pe undeva este de inteles, dar este neplacut si trebuia sa fi gasit o solutie.Ma intreb la ce model de Dacie sau Renault mai este folosit aceas manete si daca este la fel si la acelea
|
--------------------
dacia
logan
2004-laureat
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Chiar si eu ma intreb. Si ma intreb de ce cumparau astia de la service-urile reno comanda sub voland e solenza sa puna pe clio. Oare de ce?
Si poate va urcati si voi intr-un citroen, pejo, ceva, sa vedeti comenzi facute tot de valeo. Sa vedeti ce seamana, parca ar fi surori |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
prody |
![]()
|
![]() membru iradiat Group: Members Posts: 1.365 Joined: 26 November 05 From: Cetatea Banilor ![]() |
Situatia descrisa de voi este intalnita la toate, insa se intampla rar. Nu inteleg ce este asa de suparator, apar edoar pentru o anumita pozitie a volanului, intr-un anumit moment, mie nu cred ca mi s-a mai intamplat de vreo luna!
|
--------------------
Mazda
3
2011 TX
|
|
BodoC |
![]()
|
![]() Membru in plina criza Group: Members Posts: 152 Joined: 9 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Putin off-topic. Probleme tot la bloc lumini: Claxonul nu mai functioneaza daca am pozitiile sau scurta aprinse. Fara pozitii merge, dar trebuie sa apas f. tare pe buton.
|
--------------------
Logan
Prestige 1,6 16V
2008 Acel ce fara de care nu poate fi ceea ce este!
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Ma urcai si eu azi la volanul masinii lu' taica-miu, un Logan din 2005.
Cand voiam sa semnalizez dreapta trebuia sa tin cu mana de maneta. Claxonul nu mergea decat daca trageam de maneta spre mine (adica daca dadeam si flash concomitent). Asa ca in seara asta m-am pus pe treaba. Am demontat blocul de lumini, l-am desfacut bucati, dat cu spray si indreptat putin tablita de contact a claxonului (de la apasat prea tare se indoise putin). Acum merge ca nou. Daca mai sunteti cu probleme din astea nu va grabiti sa dati banii pe un bloc nou. Totul se repara. Daca aveti nelamuiri va pot da si cateva sfaturi. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
mikeb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 24 September 05 ![]() |
Problema asta cu tinutu' mainii stangi pe maneta la semnalizare se manifesta si la mine; cam una din zece, aproximativ.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.4MPI
Ambiance-2006
- HRxx--- Romania e o tara minunata! Pacat ca e locuita...
|
|
silviu_79 |
![]()
|
![]() Membru Autentic Group: Members Posts: 1.252 Joined: 27 June 06 ![]() |
treaba asta se intampla cam la toate masinile intr-o anumita pozitie a volanul datorita sistemului de revenire a manetei. impingi mai tare de ea si merge, cine a vazut cum arata maneta stie de ce face asa.
si apropo, observ ca initiatorul topicului semnalizeaza dupa ce a inceput sa roteasca volanul ![]() |
--------------------
mazda
3
2007 ...::zoom - zoom::...
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Probabil ca cel care a initiat topicul se refera la situatia cand in curba la rotirea usoara a volanului in directia opusa ii revine semnalul. Pe urma maneta intampina rezistenta.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 05:40 |