Urasc oamenii idioti!
![]() ![]() ![]() |
Urasc oamenii idioti!
dariusz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Newbie... boboc... patrunjel...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
aditab |
![]()
|
![]() Membru cu titlu personalizat Group: Members Posts: 42 Joined: 17 August 05 From: Brașov ![]() |
@OAP: Da' țigara, cât a fost țigara? Până la urmă ne spui sau ne lași așaaaaa, în ceață?
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 - Ambition Honi soit qui mal y pense!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai mai stinge tigara aia ca de aia e ceata.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
....mi-am dat seama ca si eu urasc oamenii idioti. adica ma urasc pe mine, ca nu ma las de fumat
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
stefanflorin77 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 1 June 04 From: Bucuresti ![]() |
ca tot se vorbea de parcari si nesimtire pe la inceputul topicului..
la mine la bloc se poate parca si langa trotuar si pe trotuar si chiar ramane loc suficient pentru pietoni,insa cei care vor parca pe trotuar nu pot intra/iesi decat pe la coltul blocului,unde din respect eu nu am parcat niciodata si am preferat sa plimb masina 20 chiar 30 min!!! prin imprejurimi ca sa gasesc un loc unde sa pot stationa.problema e ca in timp ce eu faceam acest lucru,altul parca cu nesimtire pe coltul trotuarului si nu mai aveau loc nici masinile,nici pietonii!!culmea e ca mereu se intampla asa si iarasi culmea,nu am vazut pana acum vreunul cu stergatoarele indoite,desi din cauza lor nu mai puteau trece nici pietonii,nici masinile,de unde trag concluzia ca nesimtitii de cea mai joasa speta au de obicei noroc,in timp ce altii cu bun simt si nevinovati,o pot pati.. |
--------------------
DACIA
SOLENZA CLIMA
- B.. SOFERIA E MAI TARFA DECAT VIATA..!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 00:10 |