Bec halogen faruri
![]() ![]() ![]() |
Bec halogen faruri
dintisor |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 17 November 04 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
- B-xx-WTZ
|
|||
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
si eu am halogen Philips Premium 30% more light, 65/55 W, sunt excelente, lumineaza bine, si unii imi dau flash-uri, desi mi-am reglat farurile intr-o statie ITP. Sunt si Philips 50% more light, alea-s mai bune...
eu pe ale mele am dat 220 000, TVA inclus, aici in CJ - atentie iti va trebui si o flansa (sau cum ii zice) pentru becuri straineze, dar e 5 000 lei. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Nu mai stiu care era cel care isi pusese becuri de 100W pe dsn!
Cred ca GeorgeB. Nu parea prea diferit, in mod sigur ii mai crestea numarul de CP cu 10-15CP dar cred ca avea nevoie de releu pt ele! Baga si tu un MP la el! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
dintisor |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 17 November 04 ![]() |
Adica pina la urma cit duce releul?
|
--------------------
Dacia
Supernova
- B-xx-WTZ
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Supernova NU are nici o bucatica de releu din fabrica.
Se merge pe puterea la care rezista blocul optic. Daca maresti puterea becurilor, tre sa bagi releu care sa reziste! |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
Cib |
![]()
|
![]() fost posesor de Solenza Group: Members Posts: 493 Joined: 27 July 04 From: Iasi ![]() |
QUOTE(asarban @ 22 Nov 2004, 17:41) Supernova NU are nici o bucatica de releu din fabrica. Se merge pe puterea la care rezista blocul optic. Daca maresti puterea becurilor, tre sa bagi releu care sa reziste! am eu pe solenza becuri de 100, dar pe Sn trebuie releu. Pe SLZ nu am pus. Te ajuta foarte mult, dar va trebui sa faci un reglaj corect al farurilor la un service cu un om priceput si un aparat bun. Atentie ca daca resp nu se pricepe le regleaza aiurea... |
--------------------
Nissan Almera Tekna
Oltcit 12TRS
2005
- B-43-ZGO, SV-02-SST Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 01:28 |