ELERON, SOLENZA
![]() ![]() ![]() |
ELERON, SOLENZA
dedy66 |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 January 08 From: Suceava ![]() |
|
||
--------------------
Solenza
Confort
2004
|
|||
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Bine ai venit pe forum!
Ce-ai patit, ai uitat Caps Lock activ? Editeaza-ti postul, altfel topicul se va sterge. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ai vrut sa spui "ȘANȚ MAI NOU POSESOR DE SOLENZA"?
Sa stii ca acum e rasnita, cu eleron o faci seceratoare. This post has been edited by 2dor: 19 Feb 2008, 13:26 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
O fi ceva relativ timpul la el...
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
Salut solenzarule..
Iti recomandam eleron de solenza ![]() Si apropos ... masina ta e din 2033? Si eu care credeam ca e din 2023. This post has been edited by ador13: 19 Feb 2008, 14:36 |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
Mihaitzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 293 Joined: 11 November 07 ![]() |
Mai solenzarule mergi la un magazin unde au eleroane si iti poti alege dintr o groaza de modele care mai de care mai misto ,eventual pune eleron original de solenza scala ii vine bine si ala. Dar.. daca o vrei mai furioasa..... uite unul ca asta
![]() Attached thumbnail(s) normal_S4010019_5B1_5D_1_.jpg ( Size: 76.16k ) Number of downloads: 2976 |
--------------------
Dacia
Solenza confort
2005
- AG-18-CLA
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
2 fast , 2 ......
|
--------------------
.
.
.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
....slow?
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Omu` e super multumit de masina lui si acuma plin de entuziasm ca a gasit un loc de discutie cu posesori de solenze nu prea a putut sa se exprime pe placul tuturor (extrem de dificil) si voi il luati la perp..les... cand o citi` omu` ce ati scris cu seceratori, combine si alte caterinci fuge de nu se mai uita inapoi si isi vinde si masina
![]() Domn` dedy66 la magazinele de piese auto gasesti eleroane de toate felurile la max 130 lei (nu aripi de Boein 747 cum e in poza de mai sus) si are si LED-uri pentru "stop pe frana". El vine in culoare alba asa ca il poti vopsii in culoarea masinii, il prinzi in haion cu 4 suruburi si gata ! This post has been edited by bolidu: 19 Feb 2008, 20:05 |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca exista eleroane de hayon-sus si de hayon-portbagaj ! Cea mai mare problema este cu gaurile ... in rest pana acum mi-as fi pus si 10 eleroane daca nu trebuia sa dau gauri !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
dedy66 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 20 January 08 From: Suceava ![]() |
Baieti buni sunteti voi si multumesc de incurajari;La noi ici-sa la Suceava nu prea se gasesc in general firme care sa iti faca aceste imbunatatiri ,m-am dus la unul si ma punea sa gasesc eu un furnizor ca el mi le aduce .Am gasit ceva pe net dar la 2,5mil lei vechi .Daca unul dintre voi imi poate gasi ceva mai ieftin sa-mi lase un nr. de telefon pt. contact .Multumesc scuzati greselile.Masina este de culoare alba
|
--------------------
Solenza
Confort
2004
|
|
ghermann |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 4 October 07 ![]() |
iti plac astea ? daca da trebuie sa faci un drum la pitesti
poate la vara cind treci la mare DSC00020.JPG ( Size: 175.32k ) Number of downloads: 3322 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 EUROPA
- OT 22 TLD
|
|
Sandrin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
o idee buna ... zic eu
![]() Attached thumbnail(s) Resize_of_PICT2974.JPG ( Size: 173.66k ) Number of downloads: 3004 Resize_of_Picture_009.jpg ( Size: 114.62k ) Number of downloads: 2840 |
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Deci acuma nu stiu cum sa va zic dar solenza asta arata perfect. Asa solenza frumoasa inca n-am vazut, pe bune. Asta numesc eu stil curat! E impecabila, culoarea se potriveste perfect chiar daca are eleronul ala mare! E extraordinara. A cui e? Daca e si scala atunci va zic ca nu-mi mai trebuie Logan veci pururi!
This post has been edited by mark``: 25 Feb 2008, 21:08 |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai si ne spui si noua la ce-ti trebuie eleronul ala?
Ca au si astea un anumit scop: pentru unii ca sa fie rapizi si furiosi (astia tre sa-si scrie testamentul inainte) sau sa dea bine la 'gagice' (dar aici iti trebuie si aripioara de rechin, abtibilduri si LED-uri la stropitoarea de parbriz). Daca nu iti intra apa in Solenza, si iti montezi eleron ai numai bine sanse sa-ti intre si apa sau direct rugina.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Topicul se inchide.
La cererea argumentata a initiatorului se poate redeschide. |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 09:03 |