Viteza maxima, Test
![]() ![]() ![]() |
Viteza maxima, Test
Kojak |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Nu prevad o "viata" lunga a acestui topic, daca toti se lauda cu cat "de tare" au mers cu Loganu' .
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
e.so!id |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 19 January 05 From: Roman City ![]() |
QUOTE(Istrate @ 7 Jan 2008, 18:06) Cineva intreba,cred ca pe mine,cel ce a postat intrebarea, cate masini am condus pana acuma. Îi raspund domnului ca circul pe drumurile Romaniei si nu numai din anul 1975,iar cate tipuri sau cate masini am condus,e greu de spus. Vreau sa-i spun domnului că media anuala de km este cam de 35.000. Puteti face un calcul. Asta ca sa va dati seama ca nu Loganul care-l am acuma ar fi prima masină care-mi trece prin "mâini" Mdea.. a fost o intrebare nevinovata. Departe de mine gandul sa insult pe cineva. Si nu am intrebat ca sa ma aflu in treaba, ci datorita faptului ca "la inceput" mi se parea ca loganul are acceleratie pana la 110 - 120 km/h. Apoi m-am lamurit. Luand in considerare si posturile ulterioare ale initiatorului, intru si eu in grupul celor ce sustin ca masina cu pricina are probleme. |
--------------------
Logan Laureate
1.6 mpi
2005 Laureate
- NT - 45 - BOG Intotdeauna purtati centura si supuneti-va legilor drumului !
|
|
ProMotor |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 210 Joined: 30 November 07 ![]() |
Daca ma insel, va rog sa ma corectati.
Nu in manual scrie "a nu se depasi 130 in tr. 5 sau 3500 ture in prima mie de km"???? Asta inseamna, si pentru incepatori, ca masina CLAR poate mai mult, dar se recomanda a nu i se da pe perioada rodajului. Si tot in manual scrie de "by Renault" ca la 1.4 viteza maxima este 165. Deci la 11000 km, ar fi cazul daca apesi bine, sa sara peste 150. Eu am iesit din rodaj nu de mult, iar la drum intins in tr5 merge lejer 110-130 (1.4MPI) Din ce am observat, viteza optima maxima (siguranta / consum) este 110. Ca un sfat....testati masina "cat duce" dar nu faceti o regula din a merge cu viteze care depasesc cu mult conditiile desiguranta. Pentru initiator: Oare strica o vizita la tester? This post has been edited by ProMotor: 8 Jan 2008, 00:24 |
--------------------
Dacia
Logan ABS Plus
2007
|
|
calin.c |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 310 Joined: 27 July 04 From: sighisoara ![]() |
trebe reglat cablul de acceleratie
|
-------------------- |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Is curios, initiatorul topicului oare sa ne spuna cum isi remediaza problema, sau doar o aruncat asa o nada, si noi toti ne-am aruncat precum gaina la muci...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cocos |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 26 January 07 ![]() |
dute la un service autorizat sa o vreifice daca totae sunt ok pe tester punei sa iti masoare compresia sar putea sa ai o lipsa de compresie pe cilindrii ..
p.s. dac vrei mai multa putere se poate aranja treaba asta da doar doar un sem de viata |
--------------------
dacia
logan
1.5 dci 2006 [B]SA TRAITI BINE ....................
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
ASEMENEA SUBIECTE AU MAI FOST (si postate la sectiunile corecte)... deci, topicul se inchide... rog initiatorul sa nu deschida altul ca va ajunge la cos... despre teste de viteza si liniute discutati va rog la diverse sau cafenea |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 11:10 |