Butoane Telecomanda, cum se pot inlocui
![]() ![]() ![]() |
Butoane Telecomanda, cum se pot inlocui
RIon |
![]()
|
||
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP www.raresion.ro
|
|||
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
Butoanele se gasesc la magazinele de piese electronice gen vitacom si costa cam 10.000 lei. Iar de schimbat... numai 2 lipitori. |
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
RIon |
![]() ![]()
|
QUOTE(Cristi - LGN @ 26 Nov 2004, 22:51) Butoanele se gasesc la magazinele de piese electronice gen vitacom si costa cam 10.000 lei. Iar de schimbat... numai 2 lipitori. Buna informatia pentru viitor, dar daca esti in oras seara, si nu ai telecomanda de rezerva, si iti piuie nonstop alarma, nu ai cum intra in masina, recurgi la metoda mea:) |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca esti in oras seara sau departe de civilizatie nu ai unde cauta nici contacte de nokia sau alte improvizatii, tai alimentarea la alarma si inchizi/deschizi masina cu cheia din dotare.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
- CJ 00 TUD
Laureate 1.4 MPI "Wellcome to the desert of the real"
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
Orice alarma are o metoda de decuplare fara telecomanda, de regula cu cheia de contact si cu un buton numit valet...
|
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
RIon |
![]()
|
Era blocat butonul pe ON, si pana am reusit cumva sa deschid masina sa iau o surubelnita sa desfac telecomanda...asta a fost, stiu ca se poate decupla, dar eu nu mai pot deschide doar din telecomanda, incuietoarea nu merge
![]() Eu nu am dat decat o idee/solutie - tip - pentru rezolvare, nu solutii pentru decuplat alarma. |
--------------------
Skoda
Octavia 2
- de CJ
|
|
shaq_rose |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 16 March 04 From: Bucuresti - Drumul Taberei ![]() |
se poate schimba carcasa unei telecomenzi de alarma auto? cum? explicatii...
|
--------------------
DACIA
1300
- B-12-CVD Nobody is perfect, I'm Nobody !
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th September 2025 - 16:17 |